למכירה מולטי אפקט...

למכירה מולטי אפקט...

מולטי אפקט מצוין (אני המוכר כי אני צריך כסף)מכיל דיליי ורוורב(סוגים שונים) ,קורוס ,פלנג´ר,פיצ´ שיפטר,סוגי E.Q שונים..דיסטורשיין וקומפרסור.. מחיר כולל גם פדל שליטה של ברינגר (חדש)12פדלים+שני אקספרשנים... ושניהם באים באריזה המקורית אם חוברת ההוראות שלהם... המחיר הוא 1250....

Jesus Wept

New member
סלח לי....

אבל אם אתה באמת רוצה למכור, לא כדאי שתפרסם את מידע שימושי כמו שם המוצר והדגם....? duh....

Jesus Wept

New member
חחח...

יכול להיות.... מאוד אולי.... אבל זה כבר אומר שלא כדאי לקנות כמעט שום דבר של זום. "כמעט". יש כמה פנינים..

insomniac

New member
נכון... אני משתמש בזום...

יש בבעלותי ZOOM GFX-4! ואני חייב להגיד לך, מניסיון עם מולטי-אפקטים למיניהם של זום, המולטי הזה מיוחד במינו, יש לו צליל באמת טוב, אמיתי כזה, לא כמו זומים אחרים שבהם האפקטים נשמעים כאילו הם יוצאים מהמחזיקי מפתחות האלו שעושים רעש... רון.

Jesus Wept

New member
תגיד לי משהו...

ה-GFX4 הואהקטן כסוף/שחור? זה עם הנובים השחורים הקטנטנים האלו, ומסך LCD? כי אם כן, אז הבנתי שהוא בהחלט שווה בדיקה... שמעתי את הגדול יותר, ירוק כהה כזה, אני חושב שזה ה-8, לא בטוח, אבל הוא.... איך לומר את זה....... קקה. או שהבנאדם שעבד איתו לא יודע לערוך סאונדים.... יש לו סאונד בסיסי טוב, אבל הוא בינוני כזה, שום דבר שמייחד אותו.. שמעת אותו?

adiels

New member
יש לכם טעות בסיסית קטנה......

אתם מתבלבלים בין הזומים, הGFX 4 הוא אכן הקטן השחור כסוף, אבל הוא בהחלט לא שווה בדיקה, כל גרגר אבק שנכנס אליו תוקע את הכפתורים שלו בלוח בקרה שגם ככה מעצבנים, חוץ מזה אי אפשר לשלוט ממש על רזי האפקט שם, לא כמו ב GFX8 שהלחצנים שלו יותר אמינים, והשליטה יותר רחבה.

Jesus Wept

New member
וזה רק מחזק את דעתי...

... שאם כבר קונים מולטי, עדיף של בוס.. גם בגלל האמינות של המכשירים, התפקוד המאוד נוח שלהם, הסאונד המעולה, וגוגת הכותרת: כניסה לדיסטורשן חיצוני ב-LOOP. למה זה חשוב? כי דיסטורשן זה אחד האפקטים היחידים שבו יש טעם ברור לכל אחד. לא שהמגוון של הדיסטורשנים שם לוקה בחסר.. בכלל לא. ולרובם יש סאונד מעולה. עצה שלי: אם כבר מולטי, אז רק של בוס. סדרת ה-GT מוכיחה כל פעם מחדש כמה היא טובה...

אני לא מפקפק בבוס אבל

אני לא דורך על 3800 שח של אלקטרוניקה עדינה...אם אתה מבין למה אני מיתכוון...... אני מאמין במולטים ב"ראק " ובפדל שליטה.... נו יש קונים? אני מיתגייס אוטוטו....חבל..

Jesus Wept

New member
אהמ...

וראקים למיניהם? הם לא עדינים?? הרי רוב הראקים שאני מכיר בנויים בתוך מעטפת אלומינים או מכת אחרת יחסית דקה, ויש הרבה סיכויי שאחרי טלטלות למיניהם(הסעות וכד´) הוא ישבוק חיים. חוץמזה, הם הרבה יותר יקרים... ה-GT-3 הרבה יותר עמיד מבחינה זו. אבל אני מסכים איתך בקשר לסאונד... אין ספק.

לא בדרך כלל הם לא עדינים....

בניגוד למולטים ריצפתים המולטים שיושבים בראק הם לא דינמים אלה סטטים הם לא אמורים לזוז...:) ומילבד זות הם אמורים לשבת במיגדל או קופסה מיוחדת...

לכל המשמיצים וברי הדעת...

אז קודם כל טעות שלי :המולטי הוא QUADRAVERBGTשל ALESIS.... ופדל השליטה הוא חיצוני (מחוץ למולטי ...אני לא מאמין שיש זומים כאלה.. אז תיפסלו את האפשרות...:) המולטי עצמו הוא מיקצועי לגמרי (מי שרוצה פירוט שידבר איתי בדואר או באייזיקQ 142174397

Jesus Wept

New member
זה כבר יותר טוב...

אליסיס הם מעולים.... יש להם כמה מה"ראקים" היותר טובים בשוק. אבל - כדאי לבדוק לפני שקונים את הדיסטורשן, או האם יש לו יציאה לדיסטורשן חיצוני, כי עד כמה שאני יודע, אליסיס מייצרים אחלה אפקטים דיגיטליים..... בכל אופן, נראה לי עדיין שווה... (ועוד עם פדלים)!

Petrucci-jr

New member
מה דעתכם על LINE 6 POD

אני אישית מת עליו אבל תאמת הוא לא ממש נוח לשימוש!

Jesus Wept

New member
מממ...

יש לי בעיה בסיסית מאוד עם הפוד... כל האמולטורים שלו (דיגיטליים כמובן), נשמעים נורא דומים, או, נכון יותר להגיד, לא מנצלים את כל הספקטרום הרחב של פריאמפים. הוא נשמע חם, אין ספק, אבל ה-פדל הזהוב של ליין 6, ה-DR-1 אם אני לא טועה, מספק סחורה הרבה יותר טובה. מגוון יותר רחב ואמין של פריאמפים, ואפשרות שליטה הרבה יותר נוחה. הגיטריסט שלי משתמש בו, להופעות שלנו (מטאל), וגם לסגנונות שלו בלוז וניאו קלאסי, והוא ממש מרוצה...

insomniac

New member
בקשר לזום-4...

בכל מקרה, מי שאמר שם שהוא מתמלא באבק, נכון, מה לעשות, אבל זה ממש לא קשור לצליל שהוא מוציא! מה הקשר ללא שווה בדיקה? הוא מאוד שווה בדיקה, הוא מוציא צליל טוב, אם אתה תלך לקלין ותוריד את כל האפקטים ותשמע כל אפקט בנפרד תשמע איזה צליל טוב... אני עכשיו עובד באמת על משהו שלא יתקע את הכפתורים הקטנים, זה ממש מעצבן, אבל מה לעשות, סובלים לפעמים... רון.

למעלה