למכירה : המון ציוד !!

למכירה : המון ציוד !!

למכירה. ציוד מסוקים: ג´ירו פיאזו אלקטרוני שומר כיוון מדגם TELEBEE , במצב חדש. ג´ירו מכני G154 של FUTABA - במצב מצוין. מנוע OS 32 SX-H + אגזוז דמוי הטורי - עבר גלון אחד של דלק. מנוע TT 70H + אגזוז TT - חדש , עדיין בהרצה. להבי קרבון SAB 680 לאקסל 60 ודומים + להבי זנב (חדש). מנוע OS 61 SFN-H + אגזוז הטורי (האגזוז קצת מקומט אבל שמיש 100%). ציוד טיסנים: מנוע AP 15 חדש לאחר הרצה ו-5 טיסות , חזק מאוד ואמין. מנוע AP 0.061 לטיסנים קטנים - בננה וכדומה. סרבואים: 2 סרבואים של הייטק 425 (קצת יותר מהירים וחזקים מרגילים). סרבו אחד של הייטק 605 (חזק מאוד). ציוד רדיו : שלט פוטבה (משדר+מזוודה+מטען+חוברת הוראות) 9ZAP - במצב חדש (יש לי 2 אז אחד למכירה). מקלט פוטבה R127DF 7 ערוצים FM חדש בקופסה. מכוניות: מכונית PEUGEOT 206 RALLY של חברת THUNDER TIGER , כוללת רדיו 2 ערוצים חדש של HITEC + סרבואים של פוטבה , מנוע TT 15 עם ראש חדש , חלקי חילוף ועוד - מוכנה לחלוטין לנסיעה , רק לשים דלק. לפרטים לגבי כל הציוד ומחירים : 050601864 בברכה, ליאור. נ"ב - ניתן לשלוח לי מייל ל: [email protected] לקבלת תמונות של רוב הציוד.

ci

New member
מה יהיה ?????

אתה מתכוון להפסיק לפרסם פה או מה??????

הוא יפרסם כמה שהוא רוצה...

הוא לא חנות... (למרות שיש לו ציוד בכמות מסחרית) פירסום של יד שניה הוא אחלה ואנשים יכולים לפרסם כמה שהם רוצים. בברכה יוני שריג

MemphisRaines

New member
הערה קטנה

אין לי בעיה כשמישהו מפרסם ציוד אותו הוא מעוניין למכור מצד שני אני לא מוכן לקבל הצפה של מודעות בכל מקרה הודעה או שתיים זה בסדר מעבר לזה זה מתחיל להפריע לפעותו התקינה של הפורום

למעלה