למכירה/ החלפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindtraveller

New member
למכירה/ החלפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהלן חבר'ה מה קורה? אני רוצה למכור/ להחליף כמה דיסקים, אז אם מישהו מעוניין שיפנה בפרטי או שישלח לי אימייל ל- [email protected] אוקיי אז הנה הרשימה: סינגלים: Backstreet Boys - Larger Than Life Five + Queen - We Will Rock You X-Ecutioners - It's Goin' Down (הפרוייקט הצדדי של האנשים מלינקין פארק) אלבומים מלאים: אביב גפן - ממנטו מורי Audioslave - Audioslave Bon Jovi - Crush Emperor - IX Equilibrium Immortal - Damned In Black Infectious Grooves - The Plague That Makes Your Booty Move ...It's The Infectious Grooves Limp Bizkit - Three Dollar Bill, Y'all Limp Bizkit - Significant Other Limp Bizkit - Chocolate Starfish & The Hotdog Flavoured Water (special edition, includes bonus cd) Limp Bizkit - New Old Songs Moby - Play P.O.D - Satellite Papa Roach - Lovehatetragedy Puddle Of Mudd - Come Clean Rage Against The Machine - The Battle Of Los Angeles Staind - Break The Cycle System Of A Down - Steal This Album! The Offspring - Americana Tool - Lateralus כל הקודם זוכה!!!!!!!!!!

avshalomariel

New member
אדוני החביב...

אם אתה רוצה למכור דיסק של בקסטריט בויז אז תלך לפורום אחר כי אם לא תלך אז אני אקח מסור ואנסר לך את היד... בקשר לאלבומים האחרים יש לי את כולם....

Mindtraveller

New member
ילד, שתוק ולך תרגיש מגניב עם

הדיסקים שכבר יש לך אתה בטח מרגיש מזה גאה בעצמך אחרי שרשמת את ההודעה הזאת אה? ורק שתדע שאתה צריך לדאוג ליד שלך יותר ממני- הרי זאת החברה היחידה שאי פעם תהיה לך...... יום טוב וקשוח לכם

avshalomariel

New member
תראה אחי...

מצטער על הניסוח הפוגע, אבל לא נראה לי שמישהו בפורום הזה, יקנה ממך סינגל של בקסטריט בויס... אם אתה רוצה למכור סינגל כזה ושאר סינגלים ואלבומים, אז תלך לפורום קצת יותר כללי... אבל אני חייב לציין שיש כמה דיסקים שרלוונטיים לפורום הזה, והיה נחמד אם היית מוכר פה רק אותם... ודרך אגב, סחטיין על האוסף

NiKi†a

New member
הוא לא התכוון ספציפית לבקסטריט

הוא כתב את כל מה שהוא מוכר, אם לא שמת לב הוא פרסם את בעו מלא פורומים, והוא לא היה מוחק את הבאקסטריט במיוחד בשבילך.

avshalomariel

New member
תגידו לי....

מישהו פה רוצה לקנות דיסק של בקסטריט בויס????????????

NiKi†a

New member
לא..אבל מה זה משנה?

אז אתה לא רוצה, לא אומר שאנשים אחרים לא רוצים. כל העולם סובב סביבך?

bestrafemich

New member
bona

let him live if you don't like what you read just shut up and read something else... stop tryin to look "kashuach" everytime someone writes something, it only shows how aluv you are...

למעלה