למכירה/החלפה ROLAND G70

ישי מיל

New member
איש הרוח יקירי בתור אחד שניגן גם בשלהבת ובעוד

לא מדוייק לומר שהם כולם אנשי "שואו" או חלטוריסטים, יש היום בציבור הדתי- לאומי להקות מקצועיות. נגניהן בוגרי בתי ספר מכובדים בחלקם ע"ע: "עניין אחר", "להבה", "מקום בלב" , "אילת השחר" ועוד טובים. אתה יודע שיש להקה צעירה שלפני עלייתם לבמה מתאספים במעגל אומרים את אנא בכח ומבקשים מהקב"ה שיצליח דרכם בשימוח חתן וכלה! ולא לעיני המצלמות!!! אקיצר, אבקש חברי לא להתרפק על העבר המתוק....

אצל המיזרוחניקס, המצב ב'מת יותר טוב

אני חושב שזה בגלל שהם חצי עיוורים ע"פ המשל של אליזד

basayona

New member
סיפורעצוב דומה למה קניתי את ה g70

בס"ד הדברים נכונים 100 אחוז!! אני רוצה לשתף את החברים בביזיון שארע לי לפני כ 6 שנים בישיבת אור החיים בהקפות שניות הוזמנו אני והלהקה שלי "משמחי לב " להקה וותיקה מנוסה 15 שנה אז על הבמה, להקפות שניות סקסופוניסט אורגניסט זמר ותופים. אני בעוונותי הייתי עים האורגן הוותיק שלי [ לא משנה מה שמו.. ] רגיל אליו מיקצועי עליו סאנדים יפים [ והרי בסה"כ תפקידי אז היה בס אקורד וקולות ..] והתחלנו לנגן הסתלבטנים ה"מקצועיים " המקומיים באו ושאלו אים הבאנו להם אורגנית ...., אחד מהחברה בן 17 שכונה בפי חבריו "הזמר של הישיבה" סרב לעלות ולשיר בפני חבריו כי הוא לא שר עים ילדים ... וכדאי ביזיון וקצף כל זה 15 יום אחרי יום הכיפורים.. המנהל שהיכיר אותי שנים רבות ואישית היזמין אותי לא ידע את נפשו מהלחץ - סוף הסיפור לאחר כהקפה אחת הם שמו דיסקים של שווקי ואנחנו הלכנו מבוזים. הסיפור לא ניגמר שלוש שנים אחרי קיבלנו הופעה בישיבה דומה אחרת - אני שהייתי מוזמן כאורח לחתונת גיסתי עשיתי ניסיון נועז ושלחתי את הסקסופוניסט שלי שיודע קצת לחרטט בקלידים - עים ה "g70 החדש שקניתי אז, אותו הוא כלל לא הכיר, הזמר האורח אותו הזמינה הישיבה היה אחד מידועי זמרי ירושלים ההצלחה היתה סוחפת - אחי [ הסקסופוניסט ] סיפר שקשראו אותו עים הכלי הם לקחו 2 צעדים אחורה... זה כל הסיפור

למעלה