למכירה/החלפה ROLAND G70

synthesizer

New member
למכירה/החלפה ROLAND G70

מצב מצויין כולל צלילים ומקצבים ברמה גבוהה ובכל הסגנונות כולל קייס מעוניין באורגן פשוט יותר עדיף עם רמקולים (ותוספת כסף..) תודה 0546834512

../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

למה "לא מתקרב"
הם נושכים

synthesizer

New member
כן הם נושכים את הכיס (כלי זמר ממש יקרנים..)

דבר נוסף האורגנים שלהם זה צעצועים לגיל הרך.. היה לי טיירוס (אולי היחיד בארץ..) 50 אחוז שילמתי על הפוזה שלו ו50 אחוז על המסך המתכוונן שלו... הסאונדים והמקצבים בריצפה אם הם היו טובים הייתה רואה אותם אצל הנגנים המקצועים.. (אני לא מדבר על הסינטי מוטיף או קורצוויל אלא על האורגנים עם המקצבים..)

אליקו151

New member
אני יגיד לך משהו

אני לא ראיתי שום נגן בישראל שמנגן על PSR 3000 G70 וכל אורגן אוטמטי ואני לא מתכוון להקות חסידיות או משהו הופעות חיות של זמרים בישראל האורגנים השולטים זה מוטיף וכאלה והסאונדים לא כאלה גרעוים ביאמה

synthesizer

New member
אני אמרתי שאני לא מדבר על סינטיסייזרים..

הלהקות שאתה רואה זה פאנטום מוטיף קורצוויל וכו' אבל אם תראה להקות לאו דווקא חסידיות אבל בלי מתופף או אפילו עם מתופף ומזרחי למשל אז תראה מי שולט חוץ מזה אתה יכול לברר בחנות כמה אורגנים מכרו קורג וכמה רולנד וכמה סולטון ותראה שאת ימהה קנו הכי קצת במיוחד את הטיירוס..

על עדריות שמעת?

תופעה מזוויעה. דבר שני, אריק דביר, אלי לאופר, הנדלר,ועוד עובדים עם psr של ימהה. לעומתם... עאבדאלה, אבי הסאונדים המזרחיים, קנה טיירוס 2. אחי, דני אבידני דגם ממני איזה עשר סאונדים. והעביר אותם למלא נגנים. וכן! יש המון הבדל בין הטירוס לאחיו השני. חוששני שאפילו ה1500 נשמע יותר טוב ממנו. בכל מקרה קיבלתי שישים טלפונים על הטיירוס. כולל משביט שבא אלי לבית, וכרגע הוא מעדיף את הs900.

האמת היא

שפחדתי להציץ בפורום אחרי מה שכתב סינטי,שלא לדבר על לכתוב... יחסית ר' סינטי,אני חייב לציין שר' דביר גילה כושר איפוק ראוי להערכה

יוב יוב

New member
אני מת על ה S900 שלי!!!!, אני מת על ה S900 של

באמת ממליץ בחום. ולהזכירם שעברתי מה SD1..., באמת ממליץ בחום. ולהזכירם שעברתי מה SD1...

זה הכל הבל הבלים../images/Emo152.gif

בין אם נחלק את זה למגזרים בין אם נחלק את זה לפריטים. נתחיל במגזר החרדי.וגם הדתי. כאחד שבא ממנו וצמח בישיבה ליטאית וגם אוהב לצפות בקהל ובנגנים,קוידם כל יש בהחלט ירידת הדורות. לפני 17 שנה,תזמורת חסידית לא כ"כ התקבלה בגלל ביצועיה והשואו שלה, אלא בעיקר בגלל השמחה שהיא עשתה. הרעיון ה"מקצועי" הוא פרי בטן של השנים האחרונות. תזמורת מקצועית-זמר מקצועי-הגברה מקצועית ובנוסף לכל הצרות אורגן מקצועי. אריק דביר, אלי לאופר, הנדלר,ועוד ועוד כולל ר' עמירן דביר-שלהבת-וינדיש,הם חבורת חלטוריסטים מתוקים.אפילו מתוקים מדבש.כולל מאיר אדלר ומתכנת המקצבים ה"מקצועי" שלו ומכונת התופים ה"מקצועית" או כדברי הגשש "אבוז דינעק אינעל בבור אילי ג'בהם" על כל העסק ה"מקצועי" הזה
(שלקושוביץץץץץץץץ
לא יפה לקלל
) בחברה שלי כיום,חתונה היא תחליף לדיסקוטק-לבחורות-לצבא-לפאב-לתיאלנד,הודו ושות'.פעם המהר"ל מפראג בבאר הגולה על "דברים שבלב"-קצות החושן טוב-פיצוח סוגיא, היה תחליף מספיק די והותר לעסק.החתונה הייתה בה באמת שמחה.אני חושב שלפני 50 שנה השמחה הייתה עוד יותר אמיתית. ככל שזורקים יותר לבן על ראשי ישיבות וגברתנים גויים רומנים צריכים להפריד בין הניצים, כך מפלט ה"חתונה" באמת תופס יותר ויותר מקום של כבוד. כשהארוע הזה הוא הארוע ב"הא" הידיעה,בהחלט לא תספיק שמחה נטו. למה קניתי E80? אפשר בהחלט להסתפק בPSR3000.למה קניתי לו סטנד ב1200 ש"ח עם הכיתוב ROLAND משני הצדדים? אפשר בהחלט להסתפק בסטנד X חזק ב100 ש"ח. למה צריך הגברה שכל רמקול מתקרב למגדל התאומים לפני התרסקותו והוא פולט 2000 RMS ובסים בגודל של פיל בינוני ו10 מוניטורים "מקצועיים" על הבמה שעושים לי אחרי זה שילשול? למה צריך שזמר חרדי ישיר ויראה כמו הומוסקסואל על עניבתו הצהובה ושערותיו משוחות בבריילנטין (מבטיח לכם שעד שכתבתי ת'מילה הסתפקתי 1000 פעם,היא לא מתאימה לפורום המתוק הזה.זו המילה הכי מתאימה שמצאתי.אין לי הגדרה אחרת
) וחצוצרות וסקסופונים וטובות ופרקשן ומתופף וטרומבונים כשהזמר מנצח על הלהקה סטייל תזמורת פילהרמונית? השמחה תהיה הרבה יותר שלמה בפחות מזה. אלא מה, יש כאן עניין גדול של שואו.העם עומד ובוהה בכלים-בנגנים-בזמר-בהגברה.כאן נמצאת הפסגה.העם יחליט אם העסק "מקצועי" מספיק או לא. אצלינו החרדים הכסף מדבר והרבה..הוא סימן למעמד-להצלחה.הוא מושא להערצה.אחת הדרכים להנציח את העשירות,היא החתונה,מכאן אנחנו מדרדרים לתזמורת.בסוף או אולי באמצע אנחנו נתקלים ב"קלידן". אם לא עלינו המשפחות כבר לקחו עליהם את כל החובות שבעולם ושני האבות זכו לחטוף כבר התקף לב כתוצאה מה"מקובל" (מקובל,הכוונה היא כך מקובל לעשות),יכולים "להביא" גם אורגניסט-זמר. השבוע זה קרה לי.אני אמנם לא הייתי הזמר-הייתי בתפקיד ה"קלידן". אין כל ספק שהE80 על הסטנד המשושה החדש ופדל הFC7 הענק ששכב לו מיותם מתחת לאורגן עשו את העבודה ובגדול.גם עשרות המקצבים שהגיעו אלי בזכות הפורום הזה-(בחלק מהם משתמש מאיר אדלר!!!!) על פתיחותיהם-סיומותיהם-מעבריהם-חצוצורתיהם וגיטריותיהם|מגמגם|גם הם עושים יפה ת'עבודה.עוד מעט נגיע ל"איך הם הגיעו אלי". בנינו רבויתי הPSR3000 היה גם עושה יפה מאוד ת'עבודה.על אחת כמה וכמה הPA50 של קורג.לדעתי ההפרדה בליווי האוטומטי של קורג ששווה 5000 ש"ח טובה מההפרדה בE80 כל כלי מונח יפה מאוד במקומו. נכון.הרולנד הוא תוקפני והוא מצויין-ההבדלים הם ממש לא שמיים וארץ. הוא והסטנד שלו והFC7 פלוס עניבה תלויה ברישול ומבט בוהה באויר,גרמו להוצאה ישירה של מצלמות ביתיות ותיקתוקן. עמד שם בחורצ'יק שלא פסק מלצלם את האורגן והסטנד תוך כדי קריאת "פששששששששששששש איזה מקצועי!!!" המבט המזלזל שלי בברנש ובחבורתו, תרמה בהחלט לפן המקצועי. פעם בהפסקה הייתי יורד מהבמה ומסביר ואומר שהכול שטויות.הבנתי שזה לא מה שמצפים ממישו "מקצועי" המשך בהודעה הבאה:)

המשך../images/Emo13.gif

איך הם הגיעו אלי
בגלל שבצבור החרדי פשטה משום מה שמועה שיש איזה מישו שיש לו פורום בתפוז והוא....נו....תנחשו כבר
ניחשתם?????? עוד לא???? אני "יענה"
(אענה) מקצועייייייייייייייייייייייייי עודפ'םםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מקצועי
"הוא" יודע להמיר אותם-"הוא" יודע לשפר אותם-הוא "היחיד" ש"מתמצא" הזה בארץ
תקראו טוב טוב...ה
שמעולם לא למד קלידים-הוא סך הכול קלרניטן במקור שגם עליו הוא למד בערך חצי שנה בגיל 12 ועל אורגן הוא יודע לנגן רק בסולם אחד במיז'ור ובמנור והוא פשוט מנגן עם טרנספוזיציה שקבועה ביוזרים-לא קורא אנגלית ונעזר כל הזמן באשתו (אין כמוה) והיא מזיעה על כל מיני שפות טכניות.הטמבל הזה,הוחלט משום מה שהוא מספר 1 בארץ באורגנים ובמקצבים!!! השמועה עושה לה צ'יק צ'אק כנפיים-הטלפונים זורמים וחלאססססססססססססס!!!! השוק במגזר החרדי הוא אכזרי.מקצב בלי פתיחות וסיומות שאחרי עבודה שלי בתוכנה המובנת בE80 של העתק הדבק ממקצבים אחרים ב style composer ובניית ONE TOUCH עולה 100 דולר!-אתה רוצה פתיחות? כל פתיחה 10 דולר, כנ"ל סיומות. מגיעים אלי אנשים שקנו מקצבים בלי לדעת על מה מדובר. הם נבנו על אורגנים ותוכנות שונות ומשונות.הם לא עולים על האורגן שלהם!!!. הסטייל וורקס מזהה מהר במה מדובר. יש גם מילון מונחים בראש הפורום.אני מודיע להם במפורש שאני מעתיק את המקצב אלי ואני אשתמש בו. האמת היא שמבחינה הלכתית העסק מסובך. לא נולדתי שילשום-בכל זאת הלכתי למורי ורבי והתייעצתי.הפסק היה: אפשר להשתמש במקצבים במידה ולא הייתי משלם עליהם מלכתחילה-להעביר אותם לאחרים, אסור. אני דתי מזן הצפתי של פעם.לא הולך על כל פיפס לשאול את הרב.הרב הוא לא פסיכולוג קליני.התשובה קצת צערה אותי. למה? כי היתי שמח לשפוך לכאן את כל המקצבים ישירות לאתר הפורום ושהעם יהנה. אין על שום מקצב "זכויות יוצרים" כי שום "יוצר" לא מזדהה עם המקצב.מה גם שבשניה ניתן לשנות את שם המקצב או לקחת ממנו בית אחד ולהדביק מקצב מ5 מקצבים למשל שזה מה שאני תמיד עושה בקלות עם הstyle composer. לפי שמות המקצבים שר' דביר הזכיר,דומני שחלק מהם גם אצלי. כל מקצב כשהוא מגיע אלי, נכנס לתיקיה-אני עובר בית בית-מעבר מעבר-פתיחה פתיחה-סיומת סיומת.אני יכול לקחת לפעמים רק בית אחד או פתיחה אחת או סיומת אחת או אפילו מעברים-משלח דרך הstyle composer למקצב מוכן שחסר לו משו. מעביר את כל העסק דרך הMAKEUP TOOLS . ערוצי תופים לבד יש 23!!! ר' דביר למשל הוא בחור מקסים...הוא מעורפל משו כשזה מגיע לעניני האורגן.הוא עסוק בהגנה על ימהה בעיקר. אצלי העסק הוא תחביב.אני יכול לשוטט לילה שלם להנאתי המלאה בעשרות פורומים ביאהו-באתרים.אינספור אתרים.לשדך מקצבים-לבנות סטאפים. כל טיפ-אתר-מאמר-גירסא חדשה-כל גילוי שאני מגלה נשפך אחר כבוד לפורום ולאתרו. כל מה שאני עושה למשל עם המקצבים,בעל E80 יכול לעשות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1433&a=84715&c=7121&sc=0&ssc=0 ר' אליקו, הוא אחד החברים היותר מתוקים שמלווים את הפורום הזה
הוא מסתכל על גדולי הזמרים המזרחיים.על הקלידנים. שם העסק קצת שונה.הציבור כבר ראה הכול,שמע הכול.אם תעמוד ברנשית ותבהה בקלידן זה בעיקר בגלל שהיא רוצה להתחיל איתו כי הוא חתיך.הכלי מעניין אותה כשלג דאשתקד.הקלידן משקיע באמת בכלי שמתאים לעבודתו ולצרכיו.יכול להיות בהחלט שהוא למד ברימון.אולי בבית ספר טוב אחר. אם הוא ינגן על אורגן אוטומטי הוא ישמח להעביר לך מקצבים שהוא בנה והיו כבר דברים מעולם. חילוני ממוצע במקרה הטוב יבהה בE80 ויגיד "וואלה תראה איזה כלי גדול" וימשיך הלאה. הוא לא סוגד לשואו. בשביל שיהיה שואו צריך תאורה וזיקוקים ומיניום (הגשש החיור) שהזוג ינחת במסוק לרחבת הריקודים או לפחות יגיע בלימוזינה שעלותה הוא 2000 דולר לשעתיים. אצלינו אין את זה
אחרי שנגמרת החתונה והחברים צריכים מחר בבוקר לקום לשחרית סדר עיון וכן הלאה,בזיכרון נחרתת בעיקר ה"מיקצועיות" של התזמורת. הולך לקרוא לריבי אליהו שיקרא את ים המלל שנשפך פו,נראה לי שאולי נצליח להעלות בדל חיוך על פרצופו

הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

כמה רועורעורע אפשר לבלועלועלוע והעיקר: אבא תרחם ! טאטע הלפ מי !

לא להבהל שלקושוביץ../images/Emo70.gif

זה סך הכול ידיד נפשי שמנהל את פורום חרדים בתפוז

אליקו151

New member
אהבתי את המאמר

יפה מאוד מה שרשמתה דרך אגב סגנון הכתיבה שלך יפה מאוד תעשה הסבה מקצועית לכותב מאמרים לעיתונים וכאלה חח אני הייתי שמח לדעעת המון דברים אני רואה המון להקות ולכולם יש קופסה מתחת לאורגן אם כל פעם שאני שואל נענה בתשובה שאלה תוספות של מקצבים חסידים,מזרחיים השאלה שלי כיצד אני מביא קופסא כזו כיצד אני מתכנת את האורגן שלי יותר טוב להופעות באמת קשה לי לתכנת אותו הייתי שמח פה לעזרה במיוחד מאיש הרוח במידה ואני יצליח אני מאמין שאני יעלה על גל עוד משהו הE80 באמת עושה עבודה מעולה בתור כלי רציני על הבמה האם הוא 61 קלידים או יותר?אם 61 אז חבל הייתי עושה אותו קצת יותר ארוך ממה שהוא מנסיון שלי בתור אחד שאוהב שיש להקה טובה ומוזיקה טובה אני תמיד מסתכל על הנגנים ואיך אמרתה כמו זה שצילם אותך כל הערב אני בטוח שאני הייתי עושה כפליים כך תודה רבה פה לפורום המדהים הזה ואני מקווה שאני יקבל את העזרה המתאימה לי ביום הראשון של קניית האורגן חיפשתי פורום כזה ומצאתי

אליזד

New member
וואלה תראה איזה כלי גדול

"סך הכול קלרניטן במקור שגם עליו הוא למד בערך חצי שנה בגיל 12 ועל אורגן הוא יודע לנגן רק בסולם אחד במיז'ור ובמנור והוא פשוט מנגן עם טרנספוזיציה שקבועה ביוזרים-לא קורא אנגלית ונעזר כל הזמן באשתו (אין כמוה)" זו הפתיחה. אחרי הפתיחה הזו, וכשקוראים טוב את הפוסט המשעשע הזה - הרי שמגלים כי הבחור שלמד חצי שנה קלרינט יודע משהו על מקצבים. וזה אומר שהיתה לו הרבה מאד נחישות להתגבר על הקשיים הטכניים, וזה אומר שמעבר לענווה והצניעות, החבר איש-הרוח, השקעת שעות רבות בטרחה להבין מה קורה, ואם לא הבנת מצאת את מי לשאול. והיכולת שלך לומר "איני יודע" היא, ככל הנראה, זו שהביאה לך את היידע הרב הזה. אבל רציתי לומר משהו על הניתוח היפה שעשית. ועל ההשוואה בין חילונים לדתיים בעניין הזה. נכון, בוגר רימון לא ממש מתעניין במקצבים. (ואני אומר את זה בתור בוגר) וממילא כולם עובדים עם מחשב. אף אחד לא עובד עם קלידים. פשוט מביאים מחשב ושמים "לופים". זה די סטנדרט היום. אבל לא זה העניין. העניין הוא שבתוך הציבור החרדי, ובגלל העדר אטרקציות גרנדיוזיות, כל דבר שמבדיל אדם מאדם, שעה משעה, חתונה מחתונה, הופך לסיפור גדול. תנסו להסביר לחילוני כמה השקעה יש בעניבה, בסרט של כובע, בכיפתור של חליפה, בזווית של בלורית. נכון, יש אופנה גם אצל חילונים, אבל מה לעשות? לפעמים, בגלל אילוצים תורניים כמובן, נסגר בחור הישיבה במין "וואקום" כזה, שבתוכו מתנפחים כל מיני נושאים בלי פרופרוציה והגיון לגודל מפלצתי. הפרספקטיבות לא קיימות. כל גיטריסט שבוחש בגיטרה שלו בדיסטורשן הופך ל "הוא הכי גדול בארץ" כל נשפן ש"עובד עם מונה" הוא מושא הערצה. שלא לדבר על "אני אביא לך את סינגולדה"... אצל אנשי רימון ה"אלילים" האלה לא קיימים בכלל. כי העולם נפרש בין אפריקה לניו-אורלינס. בין מיילס דייויס לאילן מוכיח, בין "ילדי תלמה ילין" שמנגנים מדהים בגיל חמש עשרה ועוזבים בגיל עשרים לניו-יורק - לבין נגנים עם צליל בשל ועגול ואמירה מוסיקלית. בעיקר יוצרים. ה"ביג-בנד" של אלי בנאקוט במודיעין היא פילהרמונית ליד ה"תזמורת של מונה". זה טוב? זה רע? המקום שהדיון הזה בא לידי קיצוניות הוא, סליחה מחברי הפורום הצנועים, בענייני צניעות. החילונים תמיד אומרים "אם בפרסומת הזו החרדי מצליח לראות משהו מיני סימן שהוא סוטה!, רק סוטה מתגרה מלשבת מאחורי בחורה באוטובוס". ואני זוכר מילדות את ההוא ששאל את חברו: "אתה יכול להסתכל בשמש? לא. אבל עיוור יכול" שזה אומר בערך ככה: מישהו שלא ביזבז את התחושות שלו, לא התגרה יום ולילה מכל דבר, הרי שהכל רגיש אצלו. מי שעיוור - גם שמש לא מפחידה אותו. אדם שרואה סרטים אינספור לא בדיוק מצליח להבין מה רע בפרסומת. הוא סוג של עיוור. הוא הדין לנושא שהעלה ר' איש הרוח. נכון ,זה מאד מרגיז, ואפילו מקומם, ואפילו מעורר רחמים, העובדה שכל קליד באורגן הופך לסמל סטטוס. אבל זה מגיע מעיקרון טוב (לפחות למטרה החרדית) זה מגיע מזה שסוגרים, שלא מסתכלים החוצה, שמפתחים עולם "בועה" שניזון ממה שיש בפנים. לא ככה? טוב, אני חייב להודות: יש גם חלק עצוב בזה. כל אותם חסידונים שמחזרים אחרי מאיר אדלר כדי לספוג ממנו ניחוח של מיקצוב וטכנולוגיה (...) ככל הנראה נורא רוצים ייעוד, והכרה, וחיים, ולהיות "משהו" בתוך כל השיריים, וה"טיש" והאדמו"ר. קצת עצוב שאין להם דרך אחרת מאשר להיגרר אחרי תיבת המקצבים של מאיר. אין להם יכולת לזכות לייחודיות שהם מחפשים בלא לקנות נקצבים אחד אחרי השני. מסקנה? לא יודע. זה מה יש. ובכל מקרה, אין ספק שאדון איש הרוח - כאיש נדיב מקצועי וירא-שמים כאחד, יכול להרשות לעצמו לכעוס.

MTench

New member
אני לא חושב שהמקצועיות זה כמו שאתה חושב עליה

כלומר אני מתכווין שאני מכיר נגנים ידועי שם, (לא אזכיר פה שמות, בכל זאת - השם שלי מתנוסס פה למטה ואפשר להגיע לכל זה בחיפוש פשוט בגוגל) שמנגנים ערב שלם בסולם לה מינור, (טרנספוזיציה) ולא למדו תווים מעולם. זה גם ממש לא חסר להם, אבל בכל זאת הם עושים ממש אבל ממש שמח וגם עושים בוחטה כסף. בסופו של דבר, יכול להיות שאם תשים דיסק של יעקב שוואקי זה יישמע יותר מקצועי מתיזמורת ממוצעת. אבל אנשים לא מזמינים תזמורת כדי לשמוע דיסק של יעקב שוואקי, אלא כדי לראות תזמורת. זה משום מה עושה לאנשים את החתונה. לכן חשוב מאוד, שדווקא אם אתה רק קלידן, לא רק תישמע "מלא" אלא גם תיראה. תעמוד על במה ותעשה פוזות. יש לי חבר טוב שלא מבין את זה. אני לוקח ממנו לפעמים הגברה, וכל פעם אני צריך להסביר לו: יש לו איזה רמקול עם הגברה של 150W (לאירועים קטנים) שנשמע ממש טוב, אבל נראה פשוט קטן. הוא מאוד מתלהב ממנו כי הוא קל ולא תופס מקום באוטו. לך תסביר לו שפעם כשעבדתי (בהתנדבות) והוא הביא את הרמקול, הציבור פשוט צחק עלי. רמקול צריך להיות גדול. הסיבה האמיתית היא, שרוב העולם לא באמת מבין במוזיקה. גם ה"מבינים" הקולניים שמבינים איזה דיסק טוקר חפץ ביקרו, ושבטוחים שהם חברים הכי טובים של המוכר בחנות התקליטים. אבל הם כן מבינים שהם משלמים על הצגה ורוצים לקבל אותה. אנחנו צריכים להבין שעל זה משלמים לנו. לא על זה שחלקנו יודעים לנגן את הסימפוניה ה40 של בטהובן. (יש בעל תזמורת ידוע שהוא בעל תואר אוניברסיטאי למוזיקה. מישהו יודע על מי אני מדבר? זה גם לא משנה) אגב, איש: אולי תתן לנו טיפים איך לעשות את הרושם הזה טוב? (בעיקר בתקציב מוגבל)

MTench

New member
בוודאי שלא התכוונתי בלי כסף לעשות רושם

אני רק מחפש בכל זאת טיפים כי סוף סוף אני לא רוטשילד ואין לי מספיק הופעות כדי לממן לעצמי יותר מידי הרבה כלי רושם.

למעלה