למכירה במחיר מצחיק

hello kitty 2

New member
למכירה במחיר מצחיק

גור כלבים גזעי בן חודש מסוג שאר פי לכל המעוניינים הרציניים פרטים במסר מיטל

רק המחיר מצחיק, כל היתר עצוב מאד

לא מוכרים/מוסרים גורים בגיל הזה, תנו לו לפחות עוד חודש עם האמא ואח"כ כדאי גם לעקר אותה כדי למנוע עוד מכירות מצחיקות כאלה...

צודקת

ואסביר: הגור זקוק לאימו בשבועות הראשונים לחיים. אלו שלבים חיוניים להתפתחות הנפשית של הכלב. נכון שניתן למצוא תחליפים למזון, ולספק כלבון את כל המזון הדרוש לו, אך גם ההתפתחות הרגשית שלו חשובה ביותר. מומלץ להמתין עם המסירה של הגור עד לגיל 8 שבועות, ולכל הפחות לא לפני גיל 6 שבועות. כאשר בחרתם להרביע את הכלבה, ולמכור את הגורים, בחרתם גם האחריות לדאוג להם עד שניתן יהיה למסור אותם. גם אם זה קשה כעת, זו החובה המוסרית שלכם. וכן, אני ממליץ בחום לעקר את הכלבה. זה נכון לל כלבה, אבל אם אתם ציכים להיפטר מהגורים בגיל כה צעיר, הדבר נכון על אחת כמה וכמה. בהצלחה, אסף

מאד עצוב ולא מוצאת משהו מצחיק

זה גם בטח הגור האחרון, ושאר האחים המסכנים נמסרו עוד לפני גיל חודש. יש תעודות? קיבלתם אישור להרבעה הזאת? בדקתם את ההורים? אם התשובות לשאלות הנ"ל הן "לא" אז מזל טוב לחשבון הבנק שלכם.

ואם התשובות הן כן??

למי מגיע מזל טוב? לעוד מגדל כלבים או חתולים,כאשר יש מאות אלפים שזקוקים לבית? כך תענה מי שיש לה בית גידול ובעצם אף היא מרוויחה על חשבון חיות המחמד?

עם כל הכבוד

אני מחזיקה חתולים עד גיל 3 חודשים ומוסרת אותם עם כל הטיפולים הוטרינריים ועם סירוס/עיקור, תעודות, עושה בדיקות להורים לפני רביה. אני חושבת שזה "קצת" יותר יקר מלמסור כלב בגיל חודש. בנוסף, השגרים של החתולים קטנים ואצל כלבים יש שגרים הרבה יותר גדולים מאצלי. אני מודה שאפשר להרוויח ממכירת כלבים. אבל ממכירת חתולים - ממש לא!. תאמיני לי שחישבתי. המטרות שלי הן אחרות בגידול חתולים גזעיים.

WTR

New member
למה להרבות כלבה עם בעיות בריאותיות

כל כך נוראיות? חבל על הכלבים

למעלה