למכירה בולים מכול העולם וגם למכירה מצית זיפו שחורה בדיוק כמו בתמונה חדשה בקופסא
I i love usa New member 7/12/03 #1 למכירה בולים מכול העולם וגם למכירה מצית זיפו שחורה בדיוק כמו בתמונה חדשה בקופסא
I i love usa New member 7/12/03 #3 שכחתי עוד משהו כמו כן יש לי למכירה גלויות אם התמונות של הבולים יש לי גלויה של כמעט כול בול (כמעט ) למי שאוסף גלויות של חתולים כלבים יש לי כמה גלויות יפות וגם יש לי בולים של כלבים חתולים ועוד....
שכחתי עוד משהו כמו כן יש לי למכירה גלויות אם התמונות של הבולים יש לי גלויה של כמעט כול בול (כמעט ) למי שאוסף גלויות של חתולים כלבים יש לי כמה גלויות יפות וגם יש לי בולים של כלבים חתולים ועוד....
ת תמיר1991 New member 7/12/03 #5 מה זאת אומרת גלויה כמעט לכל בול? את יודעת כמה בולי כלבים וחתולים יצאו?... אפילו לאריק אין גלויה כמעט מכל בול, ואפילו לא מחצי מהבולים... ורגע- אלו גלויות מירב? תמיר.
מה זאת אומרת גלויה כמעט לכל בול? את יודעת כמה בולי כלבים וחתולים יצאו?... אפילו לאריק אין גלויה כמעט מכל בול, ואפילו לא מחצי מהבולים... ורגע- אלו גלויות מירב? תמיר.
I i love usa New member 7/12/03 #6 אממ.. התכוונתי גלויה לכול בול מהאוסף אצלי חבל שהמצלמה הדפוקה שלי התקלקלה הייתי מעלה תמונות אבל צילמתי כמה דוגמאות במצלמה רגילה אני יפתח אותם ויסרוק
אממ.. התכוונתי גלויה לכול בול מהאוסף אצלי חבל שהמצלמה הדפוקה שלי התקלקלה הייתי מעלה תמונות אבל צילמתי כמה דוגמאות במצלמה רגילה אני יפתח אותם ויסרוק
N nissim60 New member 8/12/03 #9 במקום להקפיץ,תקפיצי לנו... כמה תמונות של בולים,כאן לא קונים דברים עלומים.