למכירה בהזדמנות!!!!!!

נשית~37

New member
רגעעעעעעעעעעעע

מה אין מכרז? ככה סתם למכירה? אפשר להתמסר איתך?

נשבר לי הזין ממנו!

פעם הוא בא לעבוד פעם לא... וגם כשהוא בא,חצי שעה לוקח לו למדוד תחתונים ללקוחה בחדר הלבשה... נראה לך נורמלי??? כל אחת שנכנסת לחנות בבוקר הוא מבקש ממנה שתעשה לו קפה.... ככה אפשר להתפרנס???

sahr12

New member
איפה אתה ימלעון?????????

מ600 בבקר אני מחפש אותך......האזעקה של החנות מצפצפת בלי הפסקה.... ואתה לקחת תצרור מפתחות..... טוב שבאת.....כבר היו כמה לקוחות.. שלחתי אותם לאכול בורקס חם.....והן חוזרות..... "רק היום!! רק היום!! זיל הזוללללללל.....לכבוד החגים...... יש לנו חזיות לשדיים מכל הסוגים..... רק היום.....כל טוסיק יהיה כוכב...... עם תחתוני "טרמא (תחת) ולואיז"...זה לא יכאב... בואו בהמוניכן...... תביאו גם את בנותיכן...... רק היוםםםםםםםםםםםםםםםם...מקבלים כל סוגי האשראי... גם אם בעלך הוא סתם קמצן,וקנאי......"

sahr12

New member
זה בסדר,אנחנו כבר לא מתלהבים..

מציצי......ראינו הכל בחיים שלנו......חחחחחחחח תמדדי ויהיה בסדר..... (מייקי???(בלחש) שווה הצצה זו??)

מיכל31

New member
סער לא צריך ללחוש...

בו אני אעזור לך, לא שווה, חבל על המאמץ!

sahr12

New member
את אל תחליטי........

מה מגעיל לנו......ומה מגדיל לנו....חחחחחחחחחחח

yafit75

New member
פתוח - לבני יפית

בוקר טוב מתחרים חמודים, איך המכירות,,, לפי התלונות והצצות לבחורות, נראה שהמצב שלכם על הפנים,,, מה זה? מה? אין שותפות,,, אני רואה שמייק מחפש שותף חדש? אצלנו, וואלה,,, כל הלקוחות הקבועות,,, כל נשות הפורום, וגם מפורומים אחרים,,, שילמתי לצ´וצ´ו והוא התחיל עם מסע הפרסום של לבני יפית! בכל אופן, שיהיה לכם בוקר מקסים....

yafit75

New member
צ´וצ´ו, בוקר טוב חמוד,,, תגיד

מסע הפרסום שהכנת מוכן? אם כן, תפרסם בכל הארץ, לבני יפית - הלבשה תחתונה לנשים, תחתונים - כל הסוגים, גדולים, חוטיניים, חזיות - כל המידות, גם לשמנות וגם לרזות בייבידול - רוצה לעשות את זה לבעלך, לבני יפית בריות - רוצה לשגע אותו,,, הגעת למקום הנכון... ועוד ועוד ועוד דגמים חדישים ובלעדיים רק בלבני יפית! כל המביאה מודעה זו, מקבלת תחתון חוטיני מתנה ועליה מודפסת תמונתו של סער!

nightroll

New member
הממממ

איזה מין חוטיני זה שיש עליו מקום לתמונה של סער?

yafit75

New member
חוטיני, אחותי, פצצה!

תתארי לך בראש: תחתון חוטיני אדום,,, מקדימה יש הדפסה של הפנים של סער, ומעל התמונה כתוב: במקום שאת הכי אוהבת אותי

yafit75

New member
מה אתם לא מכירים את זה?

U, באלוהים אני לא צוחקת,,,, אני אגלה לכם סוד: את הפטנט הזה לימדתי חנות שנמצאת בקניון הזהב ברשל"צ, בקומת הקרקע, יש מן חנות באמצע, של תמונות פספורט, נתתי להם את הרעיון והם מאמצים אותו! ובגדול! תנסו ותראו! באלוהים אני לא צוחקת...

CHUCHU

New member
מתחיל לגבש רעיונות לפרסום../images/Emo1.gif

זהו דגם של תחתוני גברים חדש!!!! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהח מחיר מציאה!!! 4 ב-600 שקל כולל ביטוח!!!!

למעלה