למכירה אוכף דרסז מידה 18 במצב טוב נעשה בו שימוש רק חצי שנה מצורפת תמונה שלו
D dearanita New member 5/2/03 #1 למכירה אוכף דרסז מידה 18 במצב טוב נעשה בו שימוש רק חצי שנה מצורפת תמונה שלו
ג גזר ממין נקבה New member 5/2/03 #2 אממממ התמונה הזאת היא מאתר e-bay יכול להיות שהאוכף שלך דומה לו אבל זה לא האוכף הזה
D dearanita New member 6/2/03 #6 דבר ראשון אני לא את אני אתה dearanita זה פשוט השם של הסוסה שלי ואני מוכר אותו בגלל שהסוסה לי נפצעה בגב כשהתגלגלה על אבן במרעה ונהיתה לה דלקת ואני צריך אוכף מיוחד
דבר ראשון אני לא את אני אתה dearanita זה פשוט השם של הסוסה שלי ואני מוכר אותו בגלל שהסוסה לי נפצעה בגב כשהתגלגלה על אבן במרעה ונהיתה לה דלקת ואני צריך אוכף מיוחד
ג גזר ממין נקבה New member 6/2/03 #7 אהה סורי!!!!!!ואוי מסכנה!!!! בכמה אתה מוכר?? אולי אני אמצא מישהו שרוצה.....
D dearanita New member 6/2/03 #8 האוכף אני מוכר אותו בזול יחסית (2000 שח) כדי שיקנו אותו מהר כי בינתיים אני רוכב עם אוכף שלא שלי ואני צריך לקנות את האוכף המיוחד שהוא ייבוא מחול ועולה 8000 שח
האוכף אני מוכר אותו בזול יחסית (2000 שח) כדי שיקנו אותו מהר כי בינתיים אני רוכב עם אוכף שלא שלי ואני צריך לקנות את האוכף המיוחד שהוא ייבוא מחול ועולה 8000 שח
ג גזר ממין נקבה New member 6/2/03 #10 אני אשאל!!!! האוכף הזה שווה יותר למה שלא תמכור אותו ביותר? או שזה המחיר בגלל שהוא משומש?!
א אוליביה my love New member 6/2/03 #11 לא די אני ממש מעונינת אני פוט צריכה לסגור את זה מאיזה חווה את
ג גזר ממין נקבה New member 6/2/03 #12 דבר ראשון זה בן!!! ודבר שני דיברתי איתו שידבר איתך כי את מעונינת! אז תנשמי!.....