למכיה DELL AXIM X51V 624MHZ

wisniak

New member
למכיה DELL AXIM X51V 624MHZ

שלום, לאור מעבר למכשיר משולב, למכירה מחשב כף יד DELL AXIM X51V שנקנה בארה"ב, בקניה ישירה מ-Dell, לפני כחצי שנה. יש עוד כחצי שנה אחריות בינלאומית. המכשיר מעולה, עם מסך ענק VGA. הערכה המקורית כוללת את הפריטים הבאים: מחשב כף יד Dell Axim X51V (מעבד 624 Mhz) רישיון ל- WM5 עט Stylus CRADLE מקורי נרתיק נשיאה מקורי סוללה 1100 MAH כבל סינכרון/טעינה עריסת USB לסינכרון וטעינה מקורי של Dell ספרות מלאה (באנגלית בלבד) Dell מתאם נוסף (לא למקרן) * לא כולל עברית *|סהדגש| בנוסף, אני מוכר רשימה ארוכה של אביזרים ותוספות למכשיר: רישיון לעברית VGA WM5 אירון 2 סוללות 1100MAH סוללה 2200MAH CRADLE נוסף מקורי נרתיק עור BELKIN איכותי מגיני מסך כבל סינכרון/טעינה נוסף כרטיס CF 256MB SANDISK כרטיס CF 512MB KINGSTON שלישיית עטי Stylus רישיון ל- WM2003SE מתאם נוסף (לא למקרן). נרתיק נשיאה מקורי המכשיר במצב מעולה|סהדגש|, ללא שריטות ופגמים, שירת אותי נאמנה בחצי השנה האחרונה. המחיר הזול ביותר לכל הנ"ל (לפי חיפוש ב- ZAP ובאתרי PDA בארץ שביצעתי היום) הוא 4544 ש"ח המחיר אותו אני מבקש לכל החבילה|סהדגש| הוא 3200 ש"ח|סהדגש|. המחיר למכשיר בלבד, ללא עברית,|סהדגש| הוא 2000 ש"ח.|סהדגש| המחיר לחבילת התוספות בלבד הוא 1200 ש"ח כל המעוניין ברכישה - נא לפנות אלי בפרטי, עם שם וטלפון. כל הקודם זוכה, מכשיר באמת מעולה. |סהדגש|

למעלה