לא!!! -אורמת מניות טווח ארוך...למכור אורמת
יש לי מניות של אורמתץ האם לאור הירידות בארהב האם להלחץ ולמכור?
אורמת כיום יקרה.למכור אורמת
לימכור את אורמת ? או לא לכנס לפניקהלמכור אורמת
אורמתלימכור את אורמת ? או לא לכנס לפניקה
אם אתה הרגשת אז חברת הבת נפלהאורמת
כבר שלושה שבועות שהמגמה איננה עליה. האם אתה מאמין שכדי להרוויח כדאי להיות בניירות שעולים?
כמנתח טכניאם אתה הרגשת אז חברת הבת נפלה
עמ"י עש"ו אתמול 10 אחוז ! השאלה אם זה ישפיע על חברת האם
איזה מגמת ירידותכמנתח טכני
אני לא נדרש לשאלה הזו, הנייר הזה (אורמת) היה צריך לצאת מהתיק לכל המאוחר ביום שבו המגמה חדלה להיות מגמת עליה כהגדרתה ע"פ תורת הניתוח האכני. אפשר אפילו לראות שעוד קצת לפני כן ניתן היה להבחין בסימני חולשה בנייר מה שיכול היה לרמז על שינוי מגמה מתקרב, כמו למשל: - double top ברמת 4800 כשהמחזור בנגיעה השנייה נמוך מהמחזור בנגיעה שלפניו - שלושת הממוצעים הנעים 5,13,26 חדלו להיות מסודרים כנדרש במגמה עולה כשהממוצע הקצר חצה כלפי מטה את שני האחרים - rsi ו-macd שהיו חיוביים הפכו להיות שליליים לא המשכתי לבדוק אבל כנראה שהיו סימני חולשה נוספים.
תלוי באלף דבריםאיזה מגמת ירידות
לא ברור לי על איזו מגמת ירידות אתה מדבר. אומנם בשבועיים האחרונים היא אכן במגמת ירידה אז בדיוק כמו כל מניה אחרת במדד. לדעתי אומרת אף חזקה יותר ממניות אחרות והשיא עוד לפנינו. ניתן לראות קו תמיכה ברור ב3850 שנפרץ מעלה באמצע ינואר ומאז עמד פעמיים במבחן בהצלחה. מנגד קו ההתנגדות עומד על 4800 שאם נחצה אותו אז נראה מגמה צפונה לאחר דישדוש של כחצי שנה. גם על פי פיבונצ'י ניתן לראות שאנחנו כטווח הקצר על תיקון של 50 אחוז אם מגמה צפונה. לדעתי בטווח הקצר למרות התנודתיות מגמה עולה וביום ראשון נראה אותה מתקנת מעבר לקו 38 אחוז. לדעתי לא שווה למכור מניה כזו ביחוד בראיה לטווח הרחוק. יש לה עוד הרבה מה להציע. בכל אופן אשמח לקבל תגובות על הניתוח. יום טוב
אני עונה לך "על מה אני מדבר"...תלוי באלף דברים
1. אני אתייחס למקרה שלך, שאתה כבר בפנים ולכן תעשה את השיקולים שלך. תדע ש- אורמת בארץ כן מושפעת מאורמת טכנו שנסחרת בארה"ב והוכחתי זאת לפני מס' ימים! תוכל לעשות חיפוש קטן (אם לא תמצא אני בכיף יעזור לך). רוב המניות בארץ ובכלל מושפעות מכלל מצב המסחר בארץ ובעולם (ולאחרונה יש ירידות...) 2. לפי הגרף, אני לא יודע על מה מדבר יהושע 50, אבל זה נראה שהמניה מדשדשת או במין חניית בייניים. 3. אני במקומך הייתי מחכה לתחילת המסחר ביום ראשון ואז לוקח החלטה, כי במילא אם המניה תרד חזק, אז רוב הסיכויים שהיא תפתח בריצפה...
סליחה, התגובה מיועדת ל-goos12אני עונה לך "על מה אני מדבר"...
כתבתי מגמה שאיננה עליה וזה יכול להיות גם דשדוש. זה שאין מגמת ירידה עדיין לא אומר שכדאי להחזיק את הנייר בתקופת דשדוש בשעה שאפשר לשלוח את הכסף לעבוד במקום בו ניתן להרוויח (ואולי להחזיר אותו למניית אורמת אם וכאשר תתחדש מגמת העליה).
ביטול סליחהסליחה, התגובה מיועדת ל-goos12
איפה ראית שכתבתי מגמת ירידה?איזה מגמת ירידות
לא ברור לי על איזו מגמת ירידות אתה מדבר. אומנם בשבועיים האחרונים היא אכן במגמת ירידה אז בדיוק כמו כל מניה אחרת במדד. לדעתי אומרת אף חזקה יותר ממניות אחרות והשיא עוד לפנינו. ניתן לראות קו תמיכה ברור ב3850 שנפרץ מעלה באמצע ינואר ומאז עמד פעמיים במבחן בהצלחה. מנגד קו ההתנגדות עומד על 4800 שאם נחצה אותו אז נראה מגמה צפונה לאחר דישדוש של כחצי שנה. גם על פי פיבונצ'י ניתן לראות שאנחנו כטווח הקצר על תיקון של 50 אחוז אם מגמה צפונה. לדעתי בטווח הקצר למרות התנודתיות מגמה עולה וביום ראשון נראה אותה מתקנת מעבר לקו 38 אחוז. לדעתי לא שווה למכור מניה כזו ביחוד בראיה לטווח הרחוק. יש לה עוד הרבה מה להציע. בכל אופן אשמח לקבל תגובות על הניתוח. יום טוב
צודק אכן כךאיפה ראית שכתבתי מגמת ירידה?
כתבתי מגמה שאיננה עליה וזה יכול להיות גם דשדוש. זה שאין מגמת ירידה עדיין לא אומר שכדאי להחזיק את הנייר בתקופת דשדוש בשעה שאפשר לשלוח את הכסף לעבוד במקום בו ניתן להרוויח (ואולי להחזיר אותו למניית אורמת אם וכאשר תתחדש מגמת העליה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.