למכורי אייסיקיו

e-magine

New member
למכורי אייסיקיו

מי שלא מכור אייסיקיו, שלא יעיז לקרוא. אתם רחוק מהבית, רחוק מהמחשב שלכם. אתם מגיעים למחשב של העבודה, או של בית הספר, או של האוניברסיטה, או סתם איי-קפה, או של חברים, אתם מרגישים שאתם חייבים להיכנס לאייסי, לדבר עם מישהו, אבל התוכנה לא מותקנת, או שלא נעים לכם או שאסור לכם להתקין אותה. מה עושים? אם תבקשו יפה אני אספר לכם

amiak

New member
בבקשה!!!!!!!!!

אני בבי"ס ואני לא יכולה להוריד איציק כי אם יגלו את זה אני בצרות, איך אפשר??? אימג´ין, תודה מראש, אני יודעת שלא תאכזב.. העבריינית!

שבילים

New member
יו, אני באמת סקרנית

אם כי גם כשאני גולשת מהבית והאיי.סי.קיו פועל, גם אז לא תמיד זה עוזר כי לא תמיד החברים שמחוברים אליי, מחוברים באותו זמן לרשת.

אני מכורה כבדה לאייסיק למרות שעדיין

אין לי בכלל איסיק אבל תוך שבוע יהיה לי מחשב בבית יותר טוב מחבר שהשתדרג לווינדאוס אקס פי ואז אני אוריד איי סיק ואז תראו כמה שאני מכורה אני כבר יודעת את זה מראש תגידו בא לי לבכות על כל השנים שלא הייתי באיסיק ובמסנגר ובאודיגו אולי יכולתי למצוא לי דרך זה חבר לחיים או אפילו בעל? או אהבה גדולה עם גבר שהוא פנוי ולא נשוי? תגידו מה דעתכם?

e-magine

New member
טוף ביקשתם כל כך יפה

אז התשובה היא ICQ LITE זאת גרסת אייסיקיו מבוססת רשת, קלה או דיאטטית אם תרצו, שניתן להפעיל בלי הורדת התוכנה. כדי להנות ממנה, אתם חייבים להיות בעלי מנוי לאייסיקיו, ככה שבאטרפליי, אם אין לך מינוי, זה לא יעזור לך. עכשיו השאלה איך משיגים את זה? דרך אחת היא להיכנס לאתר אייסיקיו, אך יש דרך יותר פשוטה. נכנסים לפורטל קטן, לקוביית השרותים, לוחצים על הלחצן הוירטואלי "הפעל icq" נפתח חלון קטן ובתוכו מפעילים את האייסיקיו.

שבילים

New member
איזה מזל

אני גולשת ממקום העבודה שלי וכאן אי אפשר להשתמש באופציה הזאת גם כן. איזה מזל... לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם כן היה אפשר.

בנאדם....

אנשים כל כך מרוצים מהקישור שלך, אז למה לתת אותו דרך פורטל מסכן ולא דרך האתר הראשי של הICQ. http://lite.icq.com אבל יש לזה חיסרון קטן...הרשימה שלכם תופיע רק אם אתם משתמשים ב ICq2001B הלא מומלצת. דון קישוט

e-magine

New member
שתי ציפורים במכה אחת

גם נותן לחבר´ה את הקישור הנחמד של ICQ LITE וגם שולח גולשים לידיד הוירטואלי שהקים את הפורטל הקטן, שבעצם גילה לי את הקישור

שבילים

New member
מאדאם יקרה

הכוונה היא (לפי מה שהבנתי) שבעקרון תהיי מחוברת לאיי.סי.קיו אצלך בבית או במחשב קבוע שבו את משתמשת. (במילים אחרות: שיהיה לך מספר איי.סי.קיו קבוע משלך)

שבילים חמודה אז אם אני כבר מחוברת

לאיי סי קיו בבית שלי או ממחשב שלי שעד היום לא הורדתי כל כך מי שניסה להוריד לי נשבר באמצע מה הרעיון של אימגין של איי סי קיו לייט שהוא כותב שזה ניתן להוריד בלי להוריד תוכנה? מי צריך את זה אם יש לו איי סיק מחובר? צריך את זה רק מישהו כמוני שאין לו עדיין מספר אייסיק לא?????

שבילים

New member
הכוונה היא...

שתהיה לך אפשרות להשתמש באיי.סי.קיו גם כשאת לא נמצאת בבית ומחוברת ממחשב אחר. זאת המטרה.

e-magine

New member
או למשל, ליצור לך מנוי אייסיקיו

ממחשב אחר שיוצא לך ללתף, כגון מחשב ההורים שלך, אם הוא יותר זריז משלך.

actress

New member
אתה אלוף!!!!!!!../images/Emo138.gif

ואהווווווווווו e-magine אתה ענק!!!!!

e-magine

New member
בואו נשים דברים על השולחן

לא שאני רוצה להשבית שמחה, או להתנהג חס וחלילה לחברה´ שהודו לי, אבל אנחנו מדברים כאן postcards כשאנחנו מדברים כאן על ההתמכרות שלנו ועל איך אנחנו מתמודדים איתה, זה מעניין מספר מאד מצומצם של חברים קבועים בפורום. מתי אני אנחנו מקבלים כאן עידוד ושבחים, כשאני מביא לכאן משהו שאמנם יכול לעזור למכורים אך גם יכול להגביר הת ההתמכרות ואפילו לדרדר אנשים לעשות דברים אסורים בעבודה. לא מעודד במיוחד.

אימג´יננוש, הפוסטקארד שלך הגלויות

שלך הצחיקו אותי כי הן הזכירו לי את "איי שאל טאל יו און אוואן פוט".... זו עבודת נמלים העבודת קודש הזו שלך ועובדה שכל פעם לפחות פעם ביומיים נכנסים חדשים אז אין לך מה להיות פסימי כל כך ואומרת לך אחת שהיא גדולת הפסימיות והיא ממש אופטימית בפסימיות שלה

nequda

New member
אני אמנם לא ממש מכורה

ורק לאחרונה גיליתי את הפורום שלכם....... בכל אופן, תודה על המידע. פתרת לי את הבעיה של השימוש בכמה ניקים במקביל באייסי על המחשב שלי (עד האפשרות הזו, לא ידעתי איך לעשות זאת). ענקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!

למעלה