למכון הדסה

Miss פטל

New member
למכון הדסה../images/Emo140.gif

רציתי להגיד תודה כי עזרתם לי המון בגיבוש החלטה לגבי המקצוע. ורציתי לשתף שבסוף החלטתי להירשם למסלול גיאוגרפיה ולימודי הסביבה באוניברסיטת חיפה והתקבלתי
אז המון תודות
רציתי לשאול משהו, אולי אתם יודעים על זה. אני צריכה בסיום התואר הראשון שנתיים לפחות נסיון בתחום. האם יש אפשרות לעבוד בתחום כבר מהלך הלימודים? אם כן-אז באיזה עבודות למשל? והאם יש עבודות בנושא של איכות הסביבה שהם לוקחים אנשים בלי ניסיון ומלמדים רק את הנושא הרלוונטי לעבודה(הדרכה במקום) וזה נושא קשור ללימודים שבחרתי וזה יחשב לנסיון בתחום? אם כן, אז איפה יש אפשרויות כאלה?

ניסיון

היי מיס פטל, קודם כל אני מאד שמחה לשמוע שעזרנו לך למצוא לימודים שמתאימים לך, בהצלחה. ולגבי שאלותיך: עדיין לא התחלת בלימודים אני מבינה, לכן נראה לי שאת רצה. תתחילי ללמוד ואפילו תני לעצמך שנה להבין מה קורה בתחום, מי נגד מי ולמה. חוץ מזה "מבפנים" יהיה לך יותר קל להבין מה באמת מעניין אותך. לפעמים הכרות עם הנפשות הפועלות בברנג'ה מסייעת במציאת עבודה. בקיצור תני לעצמך שנה, תהני ותתקדמי צעד אחר צעד. כעקרון דרך מקובלת לרכוש ניסיון בתחום מאד ספציפי הינה ההתנדבות למשל בארגונים ללא כוונות רווח. תחשבי על זה ושוב לאט.

Miss פטל

New member
תודה../images/Emo24.gif

עבודה בהתנדבות נחשבת לנסיון ככל דבר? זאת אומרת מבחינת מעסיקים(כשאחפש אחרי זה עבודה) וכתיבת קורות חיים לאחר מכן? אני יודעת שיש לי זמן, פשוט רציתי לברר קצת על זה, כדי לדעת פחות או יותר איזה אפשרויות יש..

ארגוני התנדבות

אתה מכיר אולי ארגוני התנדבות שקשורים באיכות הסביבה ומחפשים אנשים ללא ניסיון? אני חיפשתי כאלו לאחרונה וממש לא מצאתי שום דבר כזה.

למעלה