למי

asix17

New member
למי

למי שראה את הפרק האחרון(142). 1)מה היה כתוב בסוף המגילה שג'יראיה(Jiraiya) כתב לנראטו בסוף המגילה ומה זה אומר? 2)נראה לכם שטנטן ולי יהיו זוג? 3)ושקאמרו וטאמרי יהיו גם זוג?

Kakashi Sensei

New member
גרישה לענות על שאלות טוב טוב!

1. היה כתוב Guts! וזה אומר אומץ או במושג היותר וולגארי של זה "ביצים"! 2. לא! 3. לא!

lgmtk

New member
שיקאמארו וטמארי מושלמים ביחד ^_^

בטח שכן ^_^

lgmtk

New member
חח לא היא לא שווה אותו XD

הוא צריך אישה חזקה שתשלוט בו במניפת ברזל >_< אישה כמו טמארי ^_^

>.>;

הוא צריך מישהי כמו אינו בגלל ש- 1) הם משלימים אחד את השני מהמון בחינות ^_^ 2) היא אוהבת אותו, כמה שהיא תנסה להכחיש, היא אוהבת אותו =X 3) כנ"ל לגביו.. P= ויש עוד כל מיני דברים כאלה P= ושיקא לא צריך מישהי כמו טאמארי שתהיה כמו אימא שלו. נשים כאלו גורמות לו לשנוא את המין הנשי! ><~ הוא צריך מישהי מטורפת ומצחיקה כמו אינו D=

lgmtk

New member
חח הוא לא שונא את הנשים, הוא פשוט

מכחיש את אהבתו ^^;

renegader

New member
היא מאוהבת בצ'וג'י

וזה ברור מאוד גם אם היא לא מראה את זה רק להוכיח את הטענה כשהיא וסאקורה באו לב"ח אחרי הקרב של נארוטו וסאסקה במקום לרוץ לנארוטו כדי לדלות ממנו מידע על סאסקה (מה שהייתי מצפה ממנה) היא רצה לראות מה קורה עם צ'וג'י לא נארוטו לא שיקא לא נג'י לא לי לא אף אחד אחר צ'וג'י היא הדבר הראשן אצלה בראש!

המ...

ברור שהיא לא תלך לנארוטו, לא אכפת לה ממנו בגרוש. וגם מסאסקה לא כ-ז-ה אכפת לה. היא בקושי מכירה את נג'י, למה שתלך אליו? O_O; ובקשר לשיקאמארו, למה שהיא תלך אליו, גמכן?! זה לא שהוא על סף מוות.. סה"כ שבר את האצבע. הוא בסדר גמור.. ברור שהיא תלך לצ'וג'י לפני שהיא הולכת לשיקאמארו, זה דבר הגיוני מאוד לעשות. גמני, כמה שאני אוהבת את שיקא, תכל'ס הייתי הולכת לצ'וג'י.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהיא לא ידעה ששיקא סה"כ

שבר את האצבע.... והיא גם לא ידעה שצ'וג'י על סף מוות... היא בחרה ללכת אליו מבלי שום מידע על המצב של אף אחד =] Ino an Chugi siting on a tre K I S S I N G XP XP XP אמממ כן o_O

><; היא ידעה טוב מאוד מה המצב

של צ'וג'י, בגלל זה היא הלכה אליו ראשון :< היא ידעה שהוא מאושפז ובלה בלה.. אני בטוחה שמישהו העביר להם מידע על המצב של כולם.. בלעעע P:

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהן לא ידעו בגלל זה סאקורה

הלכה לפגוש את סאסקה ואז היא שמעה שהוא לא חזר...

אבל הן שמעו שכולם חזרו..

הן לא שמעו שהמשימה נכשלה >.>;; ניאה.. ושיקא בטח הלך לעדכן את אינו שהכל בסדר איתו ^_~ האהא ;] אני בטוחה שהיא ידעה ששיקא בסדר ^^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifגרר לא נכון >< היא היתה

מופתעת לשמוע מה קרה לצ'וג'י ובואי נגיד ככה... אם היא רוצה את שיקא למה היא לא ביקרה אותו קודם כמו שסאקורה רצתה לבקר את סאסקה? XP

מיפ.. =[

היא רוצה את שיקא! ><; למה שהיא תבקר אותו?! הוא בכלל לא מאושפז! P= וסאקורה ביקרה את נארוטו קודם, לא את סאסקה =X

למעלה