למי ...

אוראל111

New member
למי ...

שפיספס את "הנחש הקטלני" או את רובה(כמוני) יש שידור חוזר ב-2.00.... ולמי שלא יודע מה?,מי?,מו? אז זה בערך נישנל ג'אוגרפיק מדובר בחנקי ענק! אגב אני הרבה עמים שומע מאנשים שיש יותר מ-2 תתי מין של האנקונדות! ובאמצא התוכנית הם ניתתקלו ב"חנק ננסי" שיש לו את מיבנה הגוף,מיבנה השירירים האופי וכולי של האקונדה! אבל היא ממש ממש קטנה! היא הייתה בערך חצי מטר עד מטר... והם אמרו שהיא לא צריכה חליגדול עוד הרבה! יכול ליהיות שזה תת המין ה-3? או שבכלל מבלבלים בשכל ואין עוד 2 תתי מין חוץ מהצהובה והירוקה? או שיש ופשוט זה ממש לא נפוץ וידוע? תודה מראש..

רן333

New member
ראיתי את התכנית שאתה מדבר עליה.

תכנית נחמדה מאוד. במיוחד הפתיעה אותי הטענה שפיתונות סלעים אפריקאיות (Python sebae) נשארות להשגיח על הילדים שלהן במשך שבועיים אחרי הבקיעה. זו הפעם הראשונה שיוצא לי לשמוע דבר כזה. אני מכיר רק שני מינים ששייכים לסוג אנקונדה (Eunectes): האנקונדה הירוקה (Eunectes murinus) והאנקונדה הצהובה (Eunectes notaeus). ככל שהצלחתי להבין, כשדיברו על הדמיון בין הנחש הקטן שהופיע שם ובין האנקונדה, התייחסו לקירבה המשפחתית ביניהם, ולא לכך שהנחש הקטן הוא מין של אנקונדה. במבט ראשון, הנחש הקטן הזכיר לי קצת את הבואות מהסוג Candoia, אבל זה לא זה. נדמה לי שהנחש שראינו בתכנית שייך למשפחת הבואות הננסיות Tropidophiidae. מדובר בנחשים קטנים שחיים באיים הקריביים. הנה מאמר עליהם.

אוראל111

New member
יש..

סיכי ליבייא נחשים כאלו לארץ? אני ממש נידלקתי על המיבנה!... בימיוחד שהנחש ננסי...

naja

New member
אני חושב שיש 4 מינים\תתי מין.

לא מוצא כרגע את הקישור, אבל אני חושב שיש 4 מינים שונים של אנקונדות(אולי אחד מהם הוא תת מין של הירוקה). יש תוכנית של מארק אושיי שבה הוא הולך לחפש את אחד המינים הפחות מוכרים.

רן333

New member
כנראה שאתה צודק, ויש מין נוסף,

או שני מינים נוספים של אנקונדה, שאותם אני לא מכיר. באתר של מרק אושיי מדובר על שלושה מינים. המין הנוסף (מלבד שני אלה שהזכרתי) שעליו מדובר שם הוא Eunectes deschauenseei. המין הזה חי על אי גדול שנמצא בפיתחת האמזונס. מצאתי אתר נוסף שבו מדובר על מין רביעי: Eunectes beniensis. אבל לא מצאתי פרטים כלשהם אודות המין הזה.

itamar14

New member
נשארתי

ער עד 3 בשביל התוכנית הזו. בכולל הייתה תוכנית יפה אבל יותר מידי דיברו על הקטע של החניקה.(חזרו על זה שוב ושוב ושוב)

כל מה שרציתם לדעת על שני המינים

"החדשים" ולא העזתם לשאול. אתר גרמני שמוקדש למחקר על אנקונדות. האתר נכתב בשפה הגרמנית ושמתי קישור לאתר אחרי שעבר תרגום של גוגל בתקווה שזה יעבוד. התרגום לא הכי בעולם אבל הוא מאפשר קריאה מאוד בסיסית של הכתוב בו.

אוראל111

New member
יונתן

אתה לא קצת מפחד ששלך תגיע לגודל הזה : http://anakondas.de/cms/upload/galerie/mythos/mythos_02.jpg

למעלה