אני גם מהצפון =)
D dinora12 New member 23/12/03 #20 אני לגור בשרון!../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo95.gif אבל אני לא מחפשת חבר!
פ פקח אני פורקת סחורה New member 23/12/03 #13 לי יש ../images/Emo9.gif ואני יודעת שיש כאן איזה אחד קוראים לו נתן? טוף יש לו חברה והיא חולה עליו
D De-Panther New member 24/12/03 #26 ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gifגם לי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
S sh53 New member 24/12/03 #40 הסתכלי על זה כמצב זמני וחוץ מזה אפשר להתחיל עם בחורים בפורום, את יודעת נכון? אז לעבור לתיבת המסרים קצת
הסתכלי על זה כמצב זמני וחוץ מזה אפשר להתחיל עם בחורים בפורום, את יודעת נכון? אז לעבור לתיבת המסרים קצת
G gloom New member 23/12/03 #23 הי לכם אנשים../images/Emo66.gif סתם משעמן לי בחיים אז החלטתי משהוא אני מחפש דייט לסילבסטר סתם מישהיא שתהייה בסדר שנוכל להתנשק ושתהייה מאזור ירושלים בערך בגיל 14 אם יש נא לפנות במסרים תודה מעומק ב
הי לכם אנשים../images/Emo66.gif סתם משעמן לי בחיים אז החלטתי משהוא אני מחפש דייט לסילבסטר סתם מישהיא שתהייה בסדר שנוכל להתנשק ושתהייה מאזור ירושלים בערך בגיל 14 אם יש נא לפנות במסרים תודה מעומק ב
D De-Panther New member 23/12/03 #24 ואם כבר אז אני מחפש../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif איזושהי גוני לסילבסטר רצוי שהכינוי שלה בתפוז יהיה HAMSTER אהה וגם שהיא תיהיה בבית שלי למרות שיש לי מבחן יום אחרי
ואם כבר אז אני מחפש../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif איזושהי גוני לסילבסטר רצוי שהכינוי שלה בתפוז יהיה HAMSTER אהה וגם שהיא תיהיה בבית שלי למרות שיש לי מבחן יום אחרי