כבר לא כחולה.... תודה לכן חברות שלי
על התגובות המרגשות וגם על המסרים החמים. אני שמחה שהצלחתי להטביע חותם ולתרום תרומה. שוב, מאחלת לכולכן להגיע אל האושר. אשמח להגיע למפגש (ורדה, מתי ואיפה?) ולהפרד גם פנים אל פנים.
כבר לא כחולה.... תודה לכן חברות שלילמי שתהתה לאן נעלמתי....
יקירותי, הרבה מאוד זמן שלא כתבתי כאן ולו מילה אחת. יש כאן חברות חדשות שאפילו לא מכירות אותי בכלל. אני עוברת ימים לא טובים. ימים שלא מותירים בי כוחות להיות כאן עבורכן, לתמוך, לעודד ולהעצים אתכן. קיויתי שהכוחות ישובו אלי במהרה, ושאוכל לשוב לנהל את הפורום הזה שיקר כל כך לליבי ושאותו ניהלתי למן הקמתו. לצערי זה לא קורה ולאחר הרבה התלבטויות החלטתי לפרוש. אני משאירה את הפורום בידיה המצויינות של ורדה, שהיתה שותפתי ב-8 החודשים האחרונים. אני מאחלת לכולכן פרידה מהירה מהפורום הזה, מן הסיבות הנכונות. אם יש משהו ששומר על שפיותי, זה אוּרי, התינוק-נס שלי (וכמובן אחותו ואחיו הגדולים) הלוואי על כולכן נס כזה. וכמובן שאמשיך לעקוב מאחורי הקלעים אחרי מה שקורה כאן, אתעצב עם הכשלונות ואשמח בשמחות, ותקוותי שיהיו המון כאלה!
על התגובות המרגשות וגם על המסרים החמים. אני שמחה שהצלחתי להטביע חותם ולתרום תרומה. שוב, מאחלת לכולכן להגיע אל האושר. אשמח להגיע למפגש (ורדה, מתי ואיפה?) ולהפרד גם פנים אל פנים.