למי ששרד את אשדוד...

cobra_1

New member
יאיררררררררררררררר

איך היה באשדודייה ואיך היה לחכמ"ים בפרט?

לחכמ"ים היתה נחת....אבל.

אני חושב שהתחרות היתה מאורגנת לא ממש מוצלח...בלשון המעטה. היו טעויות שבתחרות של מעט יותר מ-150 מתחרים יהפכו לאסונות. אלב אתה יודע...אני סתם אחד שלא מפרגן.... מצד שני נראה את כל מי שהסכים איתי על זה בשיחות שהיו שם מסכים איתי גם כאן מול פני האומה....

cobra_1

New member
הא נפקא מינה

אני מבין שסיכון שאתה מרמז עליו זה במהירויות של אופניים ועניין הדראפטינג, האמנם?

קוווובררררההה...ראה סיפור יוני....

האמן לי שזה קצה קצהו של מה שהיה שם. רוב הדברים נסתרו מעיניו הביקורתיות של הציבור הרחב...

yoni malka

New member
ארגון ?! היה דבר כזה ??

אם זה ששוטרים לא סימנו לנו להסתובב והמשכנו (אני וידידי עודד) בצומת לתוך כביש מרכזי באשדוד וכמעט נדרסנו ע"י אוטובוס (ממש ניצלנו בגלל ערנותו של הנהג). אם כל זה גרם לזה שהשוטרים התפקעו מצחוק אחרי שחזרו זה בושה לשוטרים ובושה למארגנים !!!! יכולתי לקפח את חיי על לא כלום, על תחרות מסכנה שלא דאגו לשופט בסיבוב... והכי מרגיז לראות את השוטרים מתפקעים מצחוק , על מה ??? על זה שכמעט נדרסתי !!! חוצפה אירגון על הפנים !!! סימון לקויי גרם לכך שבכל שבל בתחרות הייתי צריך לצאוק לאן לאן בתקווה לתשובה של מישהו. חבל אבל אני מקווה שיופקו מיטב הלקחים מהתחרות !!! החיים שלנו הרבה יותר חשובים !

zacki

New member
הבעייה העיקרית הייתה בכיכר שבסוף

הסתובבתי כמו איזה דפוק, ואף אחד לא כיוון אותי, פניתי פנייה לא נכונה ואחרי איזה חצי קילומטר פתאום אומרים לי שהייתי צריך לפנות שמאלה... חוץ מזה המים היו חמים מדי לטעמי, אני אוהב אותם פחות מ- 0 מעלות... בסךהכל היה נחמד, חוץ מהמים שזה סכנת נפשות

למעלה