למי ששכח,,,,

tintong

New member
למי ששכח,,,,

אותי,,,,,,,,,,
כותב לכם כאן מפוקט ממסעדת הללויה,,,,,,,,המסעדה מס אחד לאוכל ישראלי בפטונג ביץ מה אספר לכם,,,,,חופי ים מדהימים,,,,שמש שמש ,,,,שיזוף שיזוף,,,,מסיבות חוף ,,,טיולים ,,,בכפרים עזובים,, הרבה טילק,,,,
ועם זאת הרבה הרבה געגועים ,,,,,,,אוהב אוהב אתכםםםםםםםםםםםם
טינגי,

Bubble Girl 27

New member
טינגווווווו

גבררררררררררררר... אתה חסר לנו שתדע! נשמה איזה כיף שאתה חוגג, אולי תעשה ייבוא אישי ? אני מוכנה לניילן ת'עצמי ולהגיע! לא יזיק לי קצת שמש וחופים... מתי חוזר?

tintong

New member
בבלללללללל

אל תניילני את עצמך .......מוכן לשלוח לך את מנהרת הזמן .....רק שתגיעי לתפוס שמש ..שיזוף סקסי
פרות עסיסיים מכל מיני צבעים ..... והמסיבה עלי..
ב סוף החודש אצלך בסלון
מתגעגעגעגעגעגעגעגע נשיקובוקים..

לילי301

New member
איך אפשר לשכוח??../images/Emo25.gif

הצלחת יופי לזרות לי מלח על הפצעים עם הSימוSים שלך אתמול.. "על שפת הנחל יושבת אני..ומחכה ומחכה ..למי? למי? למי? "

tintong

New member
מחכה ל..

אני אני
אל דאגה יקירתי ......את מסומנת על כל מקום במפה
אפילו בטעימות אני משתף אותך ....חחחחחחחח עזבי מלח עזבי פצעים ...אוטו טו. את והנסיכה באים ! עד אז כולי מלא געגועים ...........
אני.

sharon30a

New member
כפרוני!!!!!

סחתיקה עליך אחשלי!!! החיים שלך בלונדיניים אמרנו כבר, לא? העיקר תאילנדית פוקטית גוטה גוטה לטעמך כבר נמצאה? שמש??שמש אמרת??? תעשה טובה שלח קצת קרניים יא רבאק!!!אנשים פה קופאים כמעט למוות מהקור...תאר לך מה הולך אצלנו בירושלים... נשיקות של געגע בספיישל דליברי ישירות אליך בובי!!!!

tintong

New member
נשמה שלי .....

אחותי שלי ....לפני חיים שלי בלונדיניים ....רק הלכתי ...הגיעו שמועות על שרשרת מחזרים אחרייך
וזה הבנתי רק מהקול היפה שלך .. מה יהיה שיתחילו לדבר איתך ...
אל תשכחי שאני מצד ימין.. תאילנדיות ...ארופאיות ...לא חסר פה חתיכות ......ותמיד יש מה לעשות.. אבל גוטה גוטה זה רק ב
שולח לך אליך ים של קרני
...ים של
ים...ו
אחת גדולה. מחכה ליום שנפגש כולם ויהיה חברותה.. חוץ....מקווה שהכל בסדר אצלך .....ואת יודעת למה אני מתכוון.. אחשלך.. טינגי.

כמה כמה

מתגעגעים כאן טינגי, אתה חסר מאוד...תחזור כבר............... תעשה לך אחלה חיים

tintong

New member
כמה כמה

אני חסרררררררררררררר ? את חסרה. ...........השיחות.........הצחוקים...........הריכולים..
עושה חיים.

shon שון

New member
אחי, אנחנו פה ! לא נזוז, לא נפסיק

לאהוב אותך , תבלה תהנה ותחזור הביתה

tintong

New member
אחשלי..

על האהבה שלכם אני חותם ! על האהבה של ה טילק ...........שיחתום המלך שלהם ..
געגעגעגעגעגעגעגעגעגע.............גדול.

magic40

New member
טינגי

כבר קוראת לך בשם חיבה זה מתבקש סורי
תמונות יש? לפחות חימום וירטואלי

שחR

New member
אחחח פוקט, פאטונג ביץ

דש לחופי הים הקסומים דש לבסטות של זיפוי המותגים המוצלחים דש לשרלילות בלירה. למכוני המסג'ים לתיירי הסקס לתיירי הנופש לשמש הנצחית למדינה שאיך שאתה נכנס אליה אתה מרגיש שחיכו לך. פבוראר שעבר הייתי שם שבועיים ואתה עושה לי חשק. תהנה עיוני..ותבדוק את הגורגרות...לפעמים זה לא גברת זה אדון שחR

למעלה