למי ששיחק קצת דמו:

pasglila

New member
גם אני חושב ככה בגלל שזה דמו

ואני לא אוהב להתחיל משהו שאני לא אסיים. ובגלל שהעיצוב מציק לעיינים.

Mano8

New member
אני די בטוח,

או לפחות מקווה שזה לא העיצוב הסופי כי הוא ממש מעצבן.... כנראה שישנו את זה כי אין את התמונות רקע כמו בכל המשחקים עד עכשיו, והעיצוב נראה לי הדבר האחרון שצריך לגעת בו.

Asify

New member
זה הסקין הסופי של FM 2008

הדמו זה בדיוק המשחק המלא, מלבד העובדה שזה מוגבל לחצי עונה ולQuickstart כשייצא המשחק ייצאו גם סקינים נוספים ככה שסקין תמיד יהיה אפשר להחליף

Thierry Henry

New member
אם ככה, אני לא יוריד בכלל את המשחק.

הדמו הזה כלכך רע...חזרנו לימי הFM4 הראשון.

DrBall20

New member
למה?

לא עשו את ואן פרסי תותח?

שום טקטיקה לא עובדת../images/Emo10.gif

אני משחק עם ולנסיה ומפסיד לכל הקבוצות הקטנות.. פשוט לא יאמן. שום טקטיקה שהלכה מצוין ב-07 לא מתאימה ל-08. הבעיה היא שגם שאני משחק 442 סטנדרתי בלי שום הוראות אני מפסיד או מסיים בתיקו. איך אתם משחקים??

aviv19945

New member
המלא יהיה אותו הדבר

המשחק המלא לא יהיה מהדמו אלא יהיה אותו הדבר רק שיהיה אפשר להמשיך בו יותר מחצי שנה, אז הדמו זה כמו המשחק המלא רק עם מקסימום משחק של חצי שנה, אז אם אתה אוהב את הדמו עכשיו, אתה תאהב גם את המלא. בקשר לדמו עצמו הוא בסדר מאוד אפילו טוב אבל לא יצא לי לחוות את כולו. בינתיים פתחתי עונה עם ארסנל ואני מקום ראשון בליגה...

Megaslash

New member
המשחקים משוחקים בצורה

הכי לא מציאותית שיש! כאילו השחקנים משחקים בהילוך איטי או משהו - לא לוחצים שחקנים, בקושי רצים... אני לא מקבל הנאה מצפייה במשחקים, כי חוסר המציאותיות מציקה לי נורא! אפילו במשחקים שאני מנצח אני לא נהנה...

למעלה