למי ששיחק קצת דמו:

sok777

New member
למי ששיחק קצת דמו:

לכל אלו ששיחקו קצת בדמו של FM 2008, ספרו לנו: קבוצה: שחקנים שהבאתם: שחקנים שמכרתם: איך התרשמתם מהמשחק: שיפורים שאהבתם: דברים שלא אהבתם: עוד משהו להוסיף: :)

sok777

New member
אני

קבוצה: ארסנל שחקנים שהבאתם: הבאתי 3 שחקנים ב34 מיליון פאונד (יש לי תקציב די גדול) - מתיאס פרננדז מויאריאל לוריק קנה ממארסיי אנחלו קולומבו מסמפדוריה האמת? את שני הראשונים לא הכרתי :O שחקנים שמכרתם: השאלתי 5 שחקנים לכל מיני קבוצות ומכרתי את: אלמוניה, ג'סטין הויט איך התרשמתם מהמשחק: משחק מעולה! איך אפשר להפוך משחק מושלם וכיפי לעוד יותר מושלם. :) שיפורים שאהבתם: הרבה מאוד. החל מהלוח זמנים, הודעות בתקשורת. יותר מעורבות בקבוצה ובכספים. עיצוב ודברים שקשורים בגרפיקה שיותר נוחים ויפים. אופציות חדשות כמו לוח הConfidence, שינוי יחס התקציבים של המשכורות והבאת השחקנים. והכל הרבה יותר מציאותי. גם הקטע במשחקים עצמם יותר נוח. דברים שלא אהבתם: יקח לי זמן להתרגל לעיצוב.

DrBall20

New member
אז היות ואתה כזה נחמד.. ושיחקת כבר בדמו.. חח

אתה יכול להעלות את הפרופיל של רונלדיניו מסי ודקו.. זה למטרות צדקה

itamar argaman

New member
אוי אוי אוי

יוו ייקח לי זמן להתרגל לעיצוב הזה.. או שפשוט כדי להחליף סקין...

pasglila

New member
אל תבנה על שינויים. ממה שאני זוכר בקושי היו

שינויים בשחקנים מבוגרים יותר, רק בצעירים. אנשים צפויים להתאכזב מגיא אסולין...

sok777

New member
יש לו פרופיל עלוב לאללה..

לעומת בן-חיים שיש לו פרופיל אדיר.

Cade Foster

New member
כן הבנתי את זה אבל תודה בכל מקרה ../images/Emo13.gif

על הפנים המנג'ר הזה...

mongol1

New member
פתחתי עם ברסה

אדראה ברזגאלי פשוט עשו אותו בלם מעולה שם אולי אחד עם הנתונים היותר מרשימים שיש בתור בלם אני זוכר שב2007 כל נתוני ההגנה שלו היו גבוהים מאוד, מלבד זה שהוא איטי יחסית המהירות השתפרה אך גם המחיר שלו בהתאים, 30 מליון יורו הם דורשים עליו. 95 אחוז מהשחקנים נשארו אותו דבר חוץ ממסי ששיפרו אותו כמו שהוא באמת. ועוד שחקנים שהשתפרו במציאות. בכלל אפשר למצוא הרבה שחקנים נחמדים בליגה האיטלקית כמו כריסיטאן זקרדו, אנג'לו פלומבו, פליפה וכרסיטיאן זאפטה אבל המחירים די מפוצצים במשחק.

Mano8

New member
מדהים... באמת....

וגם bojan יצא ממש טוב בשביל שחקן בן 16...

למעלה