למי שרוצה......

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
למי שרוצה......

לכל מי שרוצה את 2 השירים החדשים של פוב מIOH - Thriller ו- The Take Over, The Breaks Over אז שיגיד לי :)

Alon XD

New member
אני אני ../images/Emo67.gif

אם אפשר שלחי לי במסר...

KNS

New member
אפשר להוריד פה

השירים בגרסת הסטודיו ולא גרסת הלייב. באמת שהם מדהימים! אני אישית יותר אהבתי את The Take Over, The Breaks over בקישורים פה (יוסנדיט): http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=C2B6EA1A79F88C7F the take over... thriller http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=FEB25F482CD0C0F9 תהנו.

KNS

New member
לא לפי איך שזה נשמע.

זה נשמע כמו גרסת סטודיו, אלא אם כן הם ממש טובים בלייב בצורה מטורפת עד כדי כך שישמעו כמו סטודיו =\

BunnyBaby

New member
הם לא XD../images/Emo109.gif

עם כל הכבוד, הם כן טובים בלייב אבל לא עד כדי כך...

BunnyBaby

New member
פאק ../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

עוד שלושה שבועות ו6 ימים! [נוו חודש פחות יום] יוצא הדיסק החדש DDDDDDD: יאאאאאאא אני כ"כ רוצה אותו ^^ והשירים נשמעים טוב!
זה דומה אבל לא דומה לFUTCT.. הם רצו לנסות משו חדש והלך להם, בערך
. לפחות יצאו אחלה שירים, ממה ששמעתי בינתיים.

KNS

New member
כן זהו...

ירדו להם קצת הבאסים והם יותר רגועים כאלה... הלך להם טוב..חדש וטוב, מעדיפה את סגנון הדיסק הקודם אבל גם יצא טוב. אני מקווה שהדיסק יגיע לארץ.

FOBfan

New member
אפשר גם לראות אותם

מופיעים עם 2 השירים וגם אם This Aint A Scene ויש גם קטע מאחורי הקלעים כל זה באתר של AOL תלחצו כאן

M0R74

New member
השירים מדהימים! ../images/Emo99.gif

האמת שאני עדיין מתלהבת מהדיסק הראשון
. כן. וההופעה ב- AOL פשוט עושה חשק ללכת להופעה שלהם ]; גאדמט הם כ"כ השתפרו בלייב! פטריק ממש השתפר בשירה! ויש ב- AOL עוד הופעה שלהם עם FUTCT ...

Torn Identity

New member
הקודמים יותר טובים. ../images/Emo3.gif

כלומר, השניים הקודמים ששוחררו יותר אהבתי, כי הם יותר קצביים, מהירים ורועשים. זה הסטייל שאני אוהב. אלא רגועים יותר, הרבה יותר. את thriller אהבתי יותר. אבל מתסכל אותי שעוד אי אפשר לקרוא את המילים באינטרנט, וקשה לפענח אותם מהשיר.
אין לי כוח להתרכז.

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
חחחחח בטח שאפשר

רק צריך סבלנות ולחפש בבורדים איפה יש.... ראיתי כבר כמה שכתבו את המילים חחחחח...

Gali4697

New member
אבל זה לא בטוח נכון

אם תסתכלי, ב-The Carpal Tunnel Of Love למשל, יש 2 גירסאות

KNS

New member
כנסו כנסו

מישהו הצליח להשיג את so sick שפטריק שר בלייב?? או Star 67/Intro? או It's Hard To Say "I Do" When I Don't מ-IOH? פשוט לא מוצאת אותם!! אה...וLet's Get It On כשפטריק שר בלייב זה מזה יפה!!!! יש לו קול מדהים שם!

למעלה