למי שרוצה...

רז ל

New member
למי שרוצה...

למי שרוצה לבלות הרבה זמן בסין אבל גם קצת פחדן... אני מת לנסוע לעשות טאי צ'י וכנראה גם לגור שם איזשהי תקופה אבל אין לי מושג מה עושים. איך מסתדרים שם לעזאזל? איפה מוצאים עבודה? כמה עלות המחיה לחודש? אם למישהו יש ניסיון אני אשמח לשמוע.

cruiser

New member
והעיקר לא לפחד כלל

אל חשש ידידי קודם כל תן קצת רקע: במה אתה עוסק ומה תחום ההתמחות - ככה תוכל להכין את הקרקע מבחינת העיסוק. לדוגמא - אם אתה אומן בתחום מסוים אז יש בסין מחוזות וערים שמתמחים בסוגי אומנות שונים. אם אתה איש שחי מעכשיו לעכשיו אז תפעל בתחום הקנינות או באסטות בקניונים (סתם דוגמאות) להסתדר זה לא סיפור - מגיעים וגרים בבית מלון תקופה מסויימת ובו בזמן מחפשים דירה להשכרה. מבחינת עלות ואולי יהיו כאן כאלה שיחלקו עלי אז אני מעריך שמזון יעלה לך כ 250$ לחודש דירה 150$ מוניות 1 שקל לדקה - זה שונה מעיר לעיר. ביגוד והנהלה בזול ואילו אלקטרוניקה כמו בארץ ואולי טיפה יותר זול. אני בכל מקרה הייתי שמח לבוא אבל רק עכשיו חזרתי אל תשכח להביא שעונים כמו כולם

cruiser

New member
שכחתי להמליץ לך להצטייד ב.....

בעצבים מברזל כי החולירות האלה משחקים אותה דפוקים למרות שהם יודעים טוב מאד שאם הם יפגינו טימטום וחוסר התמצאות הם יצליחו לתפוס אותך בביצים אחר כך. כמו כן יכולת מיקוח ואופי אגרסיבי במשא ומתן יעזרו מאד :)

למעלה