למי שרוצה יש פוסטר של גוד שרלוט בחנות "בוטן" בשנקין וגם בחנות פאטצ'שופ בקינג ג'ורג' בת"א
N N 1 F 8 R 2 New member 4/8/04 #1 למי שרוצה יש פוסטר של גוד שרלוט בחנות "בוטן" בשנקין וגם בחנות פאטצ'שופ בקינג ג'ורג' בת"א
מ מישמשונית New member 5/8/04 #4 ההההההההההההההאא כמה זה עולה? יפה הפוסטר? גדול? [= יהה איזה יופי אני רוצהה
R R I O T girl New member 6/8/04 #5 תומר...? חח טוב לוידעת../images/Emo168.gif אין לי מושג כמה זה עולה אבל אני קניתי אחד לא מזמן שהייתי בנהריה הוא עלה לי 35 ש"ח לא הרבה!
תומר...? חח טוב לוידעת../images/Emo168.gif אין לי מושג כמה זה עולה אבל אני קניתי אחד לא מזמן שהייתי בנהריה הוא עלה לי 35 ש"ח לא הרבה!
L Lee G1 New member 6/8/04 #6 יש בבוטן... חברה שלי קנתה שם פוסטר של גוד שרלוט ניראה לי ב45....אבל די גדול ויש בעוד חנות בת"א אמ...ברחוב שליד דיזנגוב סנטר חנות כזאת של פאצי'ם אז שם אני הולכת לקנות פוסטר שונה של גוד שרלוט יפה כזה גם ב45!
יש בבוטן... חברה שלי קנתה שם פוסטר של גוד שרלוט ניראה לי ב45....אבל די גדול ויש בעוד חנות בת"א אמ...ברחוב שליד דיזנגוב סנטר חנות כזאת של פאצי'ם אז שם אני הולכת לקנות פוסטר שונה של גוד שרלוט יפה כזה גם ב45!