למי שרוצה לדעת!

אוש7יתי

New member
למי שרוצה לדעת!

יש עכשיו את המופע של יום טוב בביפ! למי שרוצה ליראות את שגיב פרידמן בפעולה!חח... הוא בין הריאשונים.......

Velma Kelly

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

זו כבר הפעם ה-10 שאני רואה את זה וזה עדיין גרם לי להיות על הרציפה כל ההופעה
הפעם הכרחתי גם את אבא שלי לראות - גם הוא צחק, הוא פשוט מצחיק האיש הזה
ואיך הוא מספר את זה באדישות כזו.. כאילו - כלום. יש לו הופעות?

אוש7יתי

New member
הינה עוד קטעים למי שלא ראה!

מכירים את המעטפות שכתוב עליהם: אין צורך בבול. ואם אני חש צורך בבול?
תגידו בבצפר לחרשים יש צילצול? או שהשרת עובר במסדרון עם שלט צילצול?
מכירים את זה שהפלאפון שולח לכם הודעות שאתם לא צריכים? "סוללה טעונה במלואה. מה אתה משוויץ?
ונכון כשחבר שלכם מחליף טלפון ואתם לא יודעים אז אתם מתקשרים למספר הישן? עכשיו יש חוק: תמיד יענה לכם ערבי. נותנים להם את המספרם הישנים..
בדרך לפה אכלתי וופלים וראיתי שכתוב על האריזה אסוי להכיל אגוזים. מה אתם לא יודעים מה אתם שמים בפנים? אולי שמתם ציאניד ולא אמרתם לנו?
ומכירים את זה שכתוב על חומר ניקוי "לא למאכל" . מי חשק בזה?
את זה אני לא יודעת לספר כל כך טוב... נכון כתוב תמיד על מנה מוכנה "להגיש ולחמם". באמת? והאינסטינג שלי היה קודם להגיש ואז לחמם...
ויש כזה שלט על מכוניות: רכב זה הוא רכב חלופי. מה אכפת לי?
נכירים את זה שאתם הולכים לקולר לשתות ואז בידיוק בא מישהו איתכם ואתם לא יודעים מי ישתה ריאשון, ואז הוא אומר לכם את המשפט הכי דבילי: אני רק רוצה לשתות...
וראיתם שתמיד בסוף החדשות אומרים וזה סוף החדשות. מזל שאתם אומרים את זה לא הינו עולים על זה לבד.....
ויש את השלט הזה: החניה מותרת לנכים בימים א עד ה מה בסופי שבוע הם ניהיים רמבו?!
ויש את השלט במסעדות: לשומרי משקל ניפתח סניך חדש טוב שהם לא כתבו היתרחבנו....
שמתם לב שהעדה הכי שמחה היא התיימנים? מוזר שכל השאר שמחים שהם לא תימנים... טוב זהו.......

תיקון של בדיחה::

נכון כתוב תמיד על מנה מוכנה "לחמם ולהגיש"? באמת? לא, כי אני חשבתי מקודם להגיש ואז לחמם....

S H I L G I

New member
שגיא פרידמן הוא טוב..אבל...

הוא צריך למצוא לעצמו טקסט חדש!! ארגג

H i L o L a

New member
*שגיב פרידמן

וצודק לאללה! בא לי לתת לו כאפה
חבל שיש כאלו שחולקים עליי..

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif

נכון... אבל הטקסטים שלו עדיין קורעים אותי!!! הילדה אהבתי מאוד את החתימה שלך!!! בעיקר את "איך הדעתי לפה אי אי אי אי"!!!!!!!!!!!

למעלה