פעם כולם היו בטוחים שכדוה"א-שטוח...
בקיצור.. כל דבר שאין לו הוכחה מדעית ומתקשר עם אמונות נחשב לרוחני. אני חושבת שבאופן חצי-מודע ענית לעצמך על השאלה: עד שלא עוברים את החוויה המתבקשת- מאוד מתקשים להאמין ובכלל לתפוש את זה! גם אם 'קונים' את האפשרות שאכן יש דברים שכאלה, נשארת רמה מסויימת של חשדנות וחוסר אמון. אפילו אני, שחווה את זה ממש, לא מרגישה בטוחה ב100 אחוז- סקפטית. למה? כי גם לי, כלומר לחלק הראציונאלי שבי, זה ש'חונך' שנים עלגבי תאוריות והוכחות וסטטיסטיקות (אגב, ההגיון והסטטיסטיקה- לטובת המאמינים...) קשה לתפוש את זה! אני לא ביקשתי לעבור את מה שעברתי. זה פשוט קרה לי! נכון, שאחר כך המשכתי לעבוד בכיוון והעמקתי את , אם תרצה, כישוריי... פעם חשבו שכדור הארץ הוא שטוח...עד האופק-וזהו! אדם אחד, פתאום יצא והעיז לכפור בכך בטענה שכדור הארץ הוא עגול. כמובן שזה נשמע 'מופרך' לגמרי, אז מעבר לזה שהוקיעו אותו בחוצות, זה עלה לו בבריאות...! (כלומר -גמר בתור בר-מינן) אני מציעה שבשלב זה בחייך, תמשיך לעבוד על הצללת החלומות ובבוא היום, כשתהיה מוכן ובשל לכך, ייתכן וגם אתה תתנסה בחוויות 'על-חושיות' 'מופרכות'. זה לא כזה מיוחד. או לא אפשרי. זה קיים בפוטנציה אצל כל אחד. אם תתעקש, אפרט לך את הדרך האפשרית להגיע 'לשם', לפחות זו שאני חושבת שיכולה לעזור לכך. בלי-נדר...