למי שרואה ב24...

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוגההה

יש ביי אנד בונוס???? יש כרטיס חבר מועדון??? חחחחחח ..

פותחת תיק בבקשה..

די!! די מהירידות על רוסים! אז מה אם אני בלונדינית? אז מה אם אני שמה אודם אדום **** והכל נמרח לי על השיניים! אז מה אם אני לובשת בגדים שלא קשורים לכלום ווורסאצ'ה היה עכשיו מתהפך בקברו אם היה רואה אותי!! אז מה!!!!!!

אז ככה

זה הסיפור שלי.. תגיד אחי.. אם אני בן אדם רוצה להיתחתן.. אני חשבתי על זה.. אני רוצה אהבה.. מישהי לכל החיים.. אחת תעזור לי לסדר קצת הבמבה.. הביסלי על המדפים.. ככה בקטנה.. סיגריות .. במקום.. אבל אני מפחד תבוא אחת.. תשב איתי.. כל היום תחפור לי ... אני אין לי כח .. אני אוהב בערב.. ים שכטה.. לא בא לי ככה .. אבל ככה זה צד אחד הצד השני אומר לי .. ארליך.. אי אפשר בלי אישה.. אי אפשר.. ואילנית סך הכל הייתה בסדר איתי.. קוסקוס.. בשבת... וכבוד להורים.. אבל מה הקטע עם השלט יכול להעלות לי את הסעיף..חוץ מזה בחורה טובה.

אתה חתיכת חלאה אוזבקית!

בגלל שלט!??! בגלל שלט!??! אתה שוביניסט!! בוא בוא אני אעשה לך קצת גפילטע משו.. רגע זה לא של רוסים.. אהממממ קיצר תאכל חטיפים ושב בשקט!

שמעי אולגה

אני באתי בגישה טובה.. אני לא רוצה לעשות לך פה שכונה.. אל תתחילי איתי.. אני אין לי עצבים לדברים כאלה.. תתחילי להרגיע את עצמך..

פשש

מה אתה משחק אותה אבו עלי פה.. מה אתה חושב בגלל שאני בחורה.. בגלל שאני רוסיה.. אז אני לא יודעת להרביץ? תזהר תזהר הא.. OSOM- ride on fire

אחי שמע,

אני לא מבין את האולגה הזאת? הכל מקבלים אלה.. תנאים טובים, הקלות.. אפילו סטלות יש להם בחינם.. מה היא רוצה מה? אולגה אל תעצבני אותי..למה אני יעשה טלפון לאילנית.... והיא שתופסת קריזה היא יישר עם הגרזן.. אין לה אלוהים.

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחחחחח מי שזה לא יהיה..

תבורך תאמין לי תבורך גרמתי לי לבכות כבר מרוב צחוק חחח בחייאת תן לי מסר בפרטי תגלה לי מי אתה חח אני מעריץ אותךך חחחח......

MULAN30

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ארליך כפרעעעעעעעעעעעע מאיפה נפלת לנו מאיפה??????? את מלכה אולגה!

אולגה

תראי אני טוב בעסקים אני..אם את תצאי מהגישה של "כרטיס מועדון" אני מוכן לקחת אותך שבוע ניסיון לקופה שלי .

עלעללההה כמה שהוא מכוער

הסקאזי הזה.. עכשיו ראיתי אותו באיזה קלטת.. הביא השכן דוד.. מה זה זה? לא שמע על "מרכזיי רונית רפאל"???? פששש איזה פנים דיכאון יש לו.

למעלה