למי שרואה ב24...

xofer

New member
למי שרואה ב24...

יצא טרק פצצה מהשילוב של אסטראל וכנסיית השכל (נראה לי), קצת מפריע הקול של הזמר שלהם - אבל מלודיה סטייל גואה וקליפ טוב. תשמעו לא יודע אם שמתם לב אבל קצת לא הייתי כאן ובכלל אני לא ממש יהיה עוד מעט גם חו"ל - אז בקיצור נתראה ככה אמצע ספטמבר הא?

חחחחח איזה סטלנים אסטרל

קלטתם את הבקבוק ערק?חחחחחחחחח ראבק כמה סינטים ..... הם לא בדילמה על מה לנגן<? בון וויאג' עופריקו....תעשה חיים

בכייף .. אני מזמין את כל הפורום

פיצוציית ארליך תשאלו באשדוד כל אחד מכיר... מכירים לא רעים... שירות אדיב... הנחות לנשים מעל שמונה עשרה.. הנחות לחיילים.. מי ששומע סקאזי .. המחיר קצת גבוה יותר..מצטער.. זה ששון עשה מחירים כאלה זה לא אני. קיצר תבואו ניסתדר...

חח בסיידררר בכיף..

בואנה שמעו... אחלה פורום.. יש לציין..קצת שקט.. התקנת מזוזות ...כמה תפילות.. אני יארגן מיניין... ישפרו פה את האוירה.

חחחחחחחחחחח

שמעי בובה.. יש בשביל אלו הכל.. רק אבל עם כרטיס מועדון! איזה רעות שהם.. "יש כרטיס מועדון" למה למה?? למה בכעס הם רוצות את זה?

לובה זאת אמא שלי!

תרגע! לא מדברים על אמא שלי ככה! אבל היא קולית.. שומעת פול און מלא.. יש פול און ברוסית?

אחי.. שמע אני

אדם עובד.. אמרתי לעצמי.. יא אללההה.. איזה לילה בעסה.. למה ניפרדתי מחברה שלי ? והכל ביגלל שהיא לקחה לי משהו יקר לי , לקחה לי את השלט של הטלויזייה..והיא יודעת..אלף פעם אמרתי לה.."אילנית, כפרה לא בשלט" אבל היא לא ממושמעת.. אז זרקתי אותה. וככה היתגלגלתי לי לפה... ואני אדם אוהב יענו להגיד את האמת על עצמי.. כתבתי את השם שלי והשם של העסק.

אויש תפסיק לבלבל לי במוח!

תחזור לשלם את כל מה שקנית מאיתנו! הבוס שלי יתעלל בי ויעניש אותי אח"כ!!

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחחח תמשיך אחיי תמשיךךך!!!

אני נקרע פה בחדר שיוווו אתה מלךךך חחחחחחחח

למעלה