למי שראה ולא התייחס... :-(

למי שראה ולא התייחס... :-(

תודה לכל אחד מאלו שראו אותי בצ`אט היום,בשעה זו והתייחס אליי. פעם הבאה שאני אכנס,אני אתן לכל אחד שקל בשביל שיגיד לי שלום. מי שצריך לדעת יודע... לא מזכיר שמות. עכשיו תראו כמה אני מבואס...

nini #1

New member
בארי

אני לא קבועה... שכחת? לא הזכרת אותי אפילו אבל עדיין חולה עליך ניני

את חייבת לקרוא את זה !

אמנם לא הזכרתי אותך,אך אין זה אומר שאני לא אוהב אותך גם. פשוט שכחתי,קורה האנוכי לא אדם אנושי בסופו של דבר? תקחי עט ודף ותרשמי את כל הקבועים שאת מכירה,תגיעי - 30+ אנשים ונשים, כן כן כן שלושים פלוס !!!!!!!!!!!! לא מאמינה? תתחילי לרשום וזה לא כולם עוד בטוח שכחתי עוד כמה : ברי סחרוף24,דראגוסית,טייגרית ררר,בדוייה,סיוון,שוני,סרטנית, ווינסטון,ווישמאסטר,מלאכית שובבה,נסיכת האלמוגים,הילה20,שני, מאסטרו,הילו`ש,יבסקציה,נאסטי,אקס השחור,מורני,שי22,גלצ`ו, קונדסון,ג`רי,רגזני,חגית22,בחור אפס,יפיתושששש,קופידון,בבר, הקוטלת,לילו,ג`ואי,לי ואת כמובן -ניני-. תספרי ותגידי לי מי לא קבוע ?!?!?!? הרבה אנשים ונשים אינני מכיר כאן בכלל,אבל מזכיר אני את שמם. אני רק חודשיים בצ`אט בזה,לא כל כך מכיר את כולם. מה את אומרת עכשיו ?

nini #1

New member
זה עדיין

זה עדיין לא פותר אותך אני עדיין מופיעה פה ברשימת הקבועים של הפורום שלך ניני

טוב הבנתי...

את לא רוצה להכיר בי כאדם אנושי,אני אמור להיות סופר אדם-על, כן בהחלט ! אני מתחיל מעכשיו להיות סופר אדם-על ולא לשכוח יותר כלום בחיים שלי,בהחלט ! מעכשיו אני בעל זיכרון של איזה סופר אדם-על (דימיוני),דוחף לעצמי איזה שבב מחשב בעל הספק עבודה של משהו כמו איזה : 1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000MHz זה בטח יהיה הכי משוכלל שיש,רק מה אין לי מספיק מקום במוח בשביל דבר כזה,אז אני אדחוף אותו לתחת,בתקווה שהוא לא יפלט לי עם הנאד הראשון. איך זה בשבילך? אני אהיה האדם -בעצם הסופר אדם-על הראשון בהיסטוריה האנושית, אבל מה אני אהיה מסריח נורא,כי אני אצטרך לשמור על עצמי שבטעות,לא אשחרר איזה נאד,עד שבסופו של דבר הוא ישתחרר מהלחץ, ואז אוהה...כדור הארץ יסבול מנזק אקולוגי שנגרם מנאד של סופר אדם-על. אז מה את מציעה לי לעשות בנידון ??????

למעלה