למי שראה אתמול

למי שראה אתמול

היתה בערוץ 33 תוכנית בשם "פינק פלויד - הסיפור של סיד בארט" על ההתדרדרות שלו לסמים ועל הפוטנציאל שהלך לאיבוד ובאחד הרעיונות, ניק מייסון אמר שאם סיד בארט לא היה מתדרדר וממשיך לכתוב מוזיקה, "הוא היה יכול להגיע לרמה של אמרסון לייק ופאלמר"!!! גדולתה של ELP מקבלת גושפנקא מחברי אחת הלהקות הגדולות ביותר בכל הזמנים. חוץ מזה, היה עצוב לשמוע את הסיפורים עליו לאחר ההתמכרות. בין השאר, אומרים שהוא נתן לחתול שלו סמים ובאחת הפעמים היה נסיון לעשות מופע איחוד שלו עם שאר חברי הלהקה, אולם באמצע השיר השלישי הוא פשוט הוריד את הגיטרה וירד מהבמה לתדהמת הקהל והלהקה המובכים. כיום הוא מתגורר בקיימברידג' ונמנע מהופעות פומביות.

גלעד1987

New member
התוכנית הזאת...

משודרת כל כמה חודשים בערוץ 33, ראיתי אותה כבר פעמיים בשנה האחרונה ויש לי אותה מוקלטת. אמנם הסיפור על סיד בארט מאוד עצוב ומאוד מעניין, אך לעניות דעתי, בתור דוקומנטרי התוכנית הזאת פיספסה איפשהו... קשה לי בדיוק להסביר את זה, אבל יש לי הרגשה שהיוצרים לא בדיוק ידעו מה הם עושים ולא התמקדו מספיק בדברים החשובים, יהיו אשר יהיו. עם זאת, יש לציין שישנם קטעים נהדרים בדוקומנטרי הזה. אני במיוחד התחברתי לדברים של דייויד גילמור ורוג'ר ווטרס. מייסון ורייט קצת עיצבנו אותי, במיוחד ניק שהיתה סביבו מין אווירה של יהירות כזאת... בנוסף אהבתי גם את השיר שחברו רובין ניגן...

למעלה