למי שקשה להרדם concert 3 פה
מ מקס6 New member 20/7/07 #3 האמת ניתקעתי עם כמה חפצים כמו,,,, המחרוזת אין לי מושג מה לעשות איתה כמו כן הקופסת שימורים אני שולח לך תמונה ותנחי אותי
האמת ניתקעתי עם כמה חפצים כמו,,,, המחרוזת אין לי מושג מה לעשות איתה כמו כן הקופסת שימורים אני שולח לך תמונה ותנחי אותי
מ מקס6 New member 20/7/07 #9 את צריכה לכבות את ,,, האור וקליק על הזנב של החתול שיושב ,תדליקי את האור ותקחי את הזנב ועם הזנב תקחי את המחרוזת
את צריכה לכבות את ,,, האור וקליק על הזנב של החתול שיושב ,תדליקי את האור ותקחי את הזנב ועם הזנב תקחי את המחרוזת
I ilanama1 New member 20/7/07 #10 את קופסת השימורים פתח ותן לחתול ולאחר מכן לרחוץ אותה במים עם הסכין היפנית לחתוך בצד ימין בכסא הקטן ליד השולחן ויש עוד לבנה על בחתול על השידה בצד ימין קליק על האוזן השמאלית לנקות את פח האשפה
את קופסת השימורים פתח ותן לחתול ולאחר מכן לרחוץ אותה במים עם הסכין היפנית לחתוך בצד ימין בכסא הקטן ליד השולחן ויש עוד לבנה על בחתול על השידה בצד ימין קליק על האוזן השמאלית לנקות את פח האשפה
I ilanama1 New member 20/7/07 #34 שיטפי את הקופסה במים ולאחר שהיא נקיה סמני אותה והקליקי על המגירה האמצעית ליד החתול וקבלי מפתח כסוף
I ilanama1 New member 20/7/07 #17 מקס את המקל עם הצמר גפן לסמן את המקל קליק על השיש בצד שמאל החתול עולה על השיש ולאחר מכן קליק על המקרר החתול עולה למעלה ומפיל את הנייר שיש שם
מקס את המקל עם הצמר גפן לסמן את המקל קליק על השיש בצד שמאל החתול עולה על השיש ולאחר מכן קליק על המקרר החתול עולה למעלה ומפיל את הנייר שיש שם