למי שקורא ספרדית...

MexMex

New member
למי שקורא ספרדית...

ומי שלא - יכול להיסתכל בתמונות (אם תצליחו להבין איך אומרים גלריה בספרדית
). גרסה ראשונה לאתר הסופרמוטו המקסיקני www.supermoto-mexico.com M.

yules

New member
הגלריות מעולות, תגיד לX

יש שמה איזה נמוכצ'יק על קטום, מספר 666 תמסור לו ממני שהוא רוכב לא רע.

lucca227

New member
לא ממש קורא, מילה פה מילה שם

אבל הצלחתי להבין שכבר נערך מירוץ מספר 4, במסלול "המכרה", והבנתי שהפעם מאוריציו נתן לעומר בראש בדירוג הכללי (אבל עומר עדיין ראשון ב- 450 סמ"ק...). הבנתי גם שאתה הגעת שני בפתוחה, אבל לא הצלחתי להבין איפה סיימת בכללי. יכול להיות שראיתי את ארטורו מוביל אותך?... בקפיצה ביציאה מהשטח? סחטיין על הוספת קטע השטח בלמינה. לוין

MexMex

New member
לא רע...

אכן, מירוץ מספר 4 היה ב"מכרה". מאוריציו נתן בראש לעומר במירוץ היט, עומר נלחץ, התרסק ביג טיים, וסיים אחרון. בגמר לעומת זאת, הוא ניצח. הגעתי שלישי בפתוחה, אחרי ארתורו. התפספס לי היזנוק קצת, וארתורו בשלווה אלוהית, חסם כל נסיון עקיפה, ופשוט יצר פקק אחריו מהזינוק עד לסיום. הוספתי קטע שטח מגניב, שעלה לי די הרבה כסף ו3 ימי עבודה שלי ושל טרקטור, אבל בלילה שלפני המירוץ, ירד שיטפון עז, שהציף את כולו
אז מה שאתה רואה שם, זה קטע קטן בכניסה לישורת, שאילתרנו על הבוקר (אבל יצא מוצלח למדי, בלי עבודה ולבלי שום השקעה
). וכתבה כבר יש? איפה הגליון שלי?

שחרלרט

New member
תמונות סוף הדרך!!!!

כל הכבוד מקסילה,נראה מסלולים מגניבים.גם קטעי השטח נראים סבבה. ישר כוח אתם אלופים.

CBRRRRRR

New member
מאוד יפה.

כדאי להוסיף קצת תמונות בעמוד הראשי, ככה בשביל לעורר את התיאבון. הייתי גם משנה פונט למשהו יותר סולידי, אבל זה כבר עניין של טעם אישי. את המפה של "לה מינה" צריך לסובב ימינה ב- 90 מעלות, אחרת יהיו לכם גולשים עם צוואר שבור.

MexMex

New member
זה בדיוק הרעיון

שיקבלו נקע בצוואר, וככה יהייה יותר קל לתת להם בראש
הבעייה היא שזה עובד רק עם החדשים, שבאים פעם ראשונה. אחורי זה הם כבר לא צריכים את המפה.... M.

למעלה