למי שצם, אם יש כאלה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
ראסמי...

דניאל בחיים לא שמעתי אותך אומר גיבוב כזה של בולשיט.

למה לא?

אתאיזם [הגדרה מילונית] היא הכחשת קיום האלוהים אני לא מבינה למה לא יכול להיות יהודי אתאיסט [אגב.. יהודי זה גם לאום להזכירך..]

זה בדיוק הסיבה שאני לא צם ולא יצום

כי בדעתי להדליק נרות בחנוכה או לקרוא בהגדה בליל סדר זה לשמור על המסורת היהודית. אני לא צריך לסבול כדי לשמור על המסורת. והסיבה שאתה צם בגללה זה מהסיבה הלא נכונה כי הסיבה הנכונה אמורה להיות הסיבה של לכפר על עוונותיך ואני יודע שאם אני יצום אני לא יצום מהסיבה הנכונה.

Mooa-Numi

New member
בדיוק.

אני לא צמה בשביל אלוהים או גנעדן או משהו, אני צמה בשביל עצמי. וגם לא אבאמא או מישהו...

the xecutioner

New member
באותה מידה אני יכול להגיד

שאתה לא מדליק נרות חנוכה וקורא ולא קורא בהגדה מה"סיבה הנכונה".. את אותה החשיבות המסורתית שאתה מייחס לפסח ולחנוכה, אני מייחס ליום כיפור, ככה שאתה לא יכול להגיד לי שזאת לא הסיבה הנכונה, זה כמו שאני אגיד לך שאתה צריך לקרוא בהגדה כדי להעביר את סיפור יציאת מצריים לדורות הבאים ואם אתה לא עושה את זה בשביל המטרה הזאת אז זה לא "נכון"..

Lorelai

New member
אני לא צמתי ../images/Emo3.gif

בואו נראה מה כן אכלתי ביום הזה.. הממממ.. בזמן שאתם אכלתם- כלום, אני אכלתי..: אכלתי נאצ'וס וזה היה דוחה.. (דניאל, מה שאנחנו הכנו היה הרבההההה יותר טעים
) אכלתי.. אה.. הרבה שוקולד, אמינם זה טעים
אוו אופיר, מצאתי "טויינקיז"! מבנות גילמור! ואין לי מושג מה עושים עם זה!

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה כמו מאפינס.. לא? ../images/Emo12.gif

אניווי, בגלל שאת לא היית לא צמתי אפילו לדקה.
אה וכשתחזרי את לוקחת על עצמך ורק על עצמך את ניהול הפורום המעפן הזה.
ופספסת שתי חזרות (גמני פספסתי ת'קודמת) ועכשיו יש עוד אחת ואני מקווה שאני אלך כי אבא לא מרשה לי (כי הוא דואג לי כי אני לא מרגישה טוב... NOT! כי הוא רוצה שאני אלמד! XD). אממ SO... רוצה לדעת מה אני אכלתי ביום כיפור? חחחח!! נדי ודני ופיפי יעידו. אה בעצם דניאל צמה אז דניאל לא יודעת.
אכלנו בהתחלה מרק עוף |תרנגול| אחר כך אני אכלתי שוקולד אחר כך נדב אכל שוקולד אחר כך אכלנו גלידה שלושתינו, אני שוקולד צ'יפס ונדי ופיפי וניל איטלקי (חשוב לדעת). אחר כך פיפי ואני אכלו קרקרים עם גבינה.
אחר כך שתינו המון.
אחר כך צחקנו על דניאל.
אחר כך עברנו לינץ' קשה.

daniHell564

New member
לא נכון..../images/Emo10.gif../images/Emo123.gif

לא עשיתי לכם לינץ'..
רק הסתכלתי בקנאה
וחשבתי האם כדאי לשבור את ה(חצי..)צום שגם ככה אף אחד לא מחשיב כצום בשביל שוקולד וגלידה! וכל מני מאכלים אחרים..
אבל לא נשברתי! (אפילו שהייתי קרובה..)

Lorelai

New member
אי אפשר לצום כשאופיר נמצאת בסביבה

שלך.. ניסיתי כבר שנתיים! ואז היא יצאה עם הלחם הטרי הזה (נשמע מוזר, אבל אמיתי!) והשוקולד שחר הטעים הזה השני.. אוי אוי, ביי צום.

למעלה