למי שצם, אם יש כאלה...

the xecutioner

New member
למי שצם, אם יש כאלה...

איך הלך? לי היה קל... ובכלל, ספרו חוויות מכיפור או משהו

Heavy Thought

New member
אני צמתי בכאילו.

אכלתי שוקולד בחדר בלי שיראו
(לא מכריחים אותי או משהו, פשוט יעדיפו שאני אצום ואבא לא יהיה מרוצה אם לא) חוצמזה, שדיי. צמתי ב-12, ב-13 וב-14. נגמר לי הכוח :)

Tree Hugger

New member
אנוכי גם צמה.

וואאאיייי היה קשה, כי גם אני ככה קצת חולה וגם במחזור אבל חפיף, המחשב הציל אותי (כן כאילו שעל המחשב אני אוותר..)

ofrikit

New member
אני לא צמתי...

אבל היה לי הכייייי כייף בעוולםםם!!!!!! לא תאמינו כמה... נשארתי לבד בבית ובמושב כי כל החברות שלי הלכו לחברים וכולם סיפרו לי כמה היה להם כייף... לא היה לי מה לעשות כי אפילו טלויזיה לא היתה ובמחשב לא היה אפחד מעניין... הלכתי לישון ב-23:00 בכלל. בקושי נירדמתי והיתה לי שינה מחורבנת והתעוררתי ב שש בבוקר וחזרתי בקושי לישון ולא יכולתי יותר אז קמתי בעשר מהמיטה היתה לי בחילה ומלא כאבי ראש...הייתי בבית בלי לעשות כלום כמו זומבי הצלחתי להכניס 5 חלקים לפאזל שהמישפוחה עשתה ואז לילי באה ושיחקה איתי מונופול ואכלתי מולה(החלק המהנה היחיד) וככה ניגמר היום כיפור המהנה שלי!!! כייף לא?!

Tree Hugger

New member
עופרי כלבה מטונפת

אבל אני שמחה שגרמתי לך לאושר כלשהו ^_^ אוי אוי איך כיסחתי לך את הצורה במונפול....

ofrikit

New member
חחח...

אני תמיד מפסידה לך במונופול אבל במכות אני תמיד מנצחת,זה יותר שאווה:)

daniHell564

New member
גמני..

כי גם נסעתי על האופניים אז אמא ואבא לא הרשו בלי מים ומי אני שאתנגד..

אני לא צמתי...לא רוצה

אבל היה לי יום כיפור נחמד... הלכתי לכיכר והרבצתי לדסי ואז עשינו כל מיני דברים וחזרנו לכיכר לשחק מונופול עד 3 בלילה (קרעתי את איילון הדס וברק) וחזרנו הביתה... ואז למחרת קרעתי את איילון הפעם בשח-מט ואז הלכתי חזרה הביתה ואז נגמר יום כיפור ואז הרבצתי שוב להדס.

Heavy Thought

New member
אתם מצחיקים אותי :)

אין דבר כזה "לצום עם שתיה", או "לצום" עם מחשב וכאלה. בגדול, כל המטרה של הצום זה לכפר על המעשים הרעים שלכם או וואטבר, וכמובן, שלא לאכול במשך יממה שלמה - אבל להיות במחשב, להדליק טלוויזיה, לדבר בטלפון ולעשות שאר פעולות שעוזרת להתעלם מהעובדה שאתם רעבים... וול, זה לא נקרא לצום. סתם, שתדעו :)

Mooa-Numi

New member
לא בדיוק.

בעקרוןן, אסור ליצור דברים. חשמל למשל. וגם לשמוע מוזיקה או לנגן אסור. יש חוקים מסוימים מה מותר ומה אסור (וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שיקרא סיפור?), אבל אין לי מושג מה הם. בעקרון-צריך לסבול. אבל אין שום חוק [תנכי] נגד שינה או משחקי קופסא, אז חפיף.

Oi va av Oi

New member
אני יודע שזה לא נחשב...

אבל שנה שעברה צמתי(יענו לגמרי..) ופשוט הייתי מעולף כל היום, אני רגיל לאכול כל חמש דקות(בטח דסי או מישהו יקפוץ ויגיד "רגיל לאכול בתחת כל 5 דקות")

Tree Hugger

New member
מור את שוגה

אני אישית בקושי צמתי, הייתי חצי גוססת. אז אנה מימך, בלי זילזול. וחץ מיזה אתם הזונות של השתייה אתם יודעים מה הייתי עושה כדיי לקבל את השוקו של הבוקר?!?!? הייתי מוכרת את הכליה השמאלית שלי! זונות.

Mooa-Numi

New member
את יודעת...

כל הקטע של לצום, זה בשביל חצי לגסוס. לסבול, יו נואו, לכפר על עוונותיך?

the xecutioner

New member
או שכן או שלא

אני, לדוגמא, אתאיסט לגמרי ואפילו יש לי זילזול (מסוים) כלפי חלק (מאוד מסוים) של מאמינים, אבל צמתי, סתם כדי להזכיר לעצמי שאני בכל זאת יהודי שגר במדינה של יהודים שמאמינים בדת היהודית... קצת מסורת, "יו נואו" אז על הזין שלי לסבול ולכפר על עוונותיי :) הייתי קצת במחשב וראיתי סרטים.. אבל את הצום שלי מבחינתי לפחות עשיתי

למעלה