למי שפיספס קריסטן בל שרה בטקס האמי ונראתה סקסית מתמיד. ש.ח בערוץ 3 במצואי שבת.
O otto2222 New member 19/9/05 #1 למי שפיספס קריסטן בל שרה בטקס האמי ונראתה סקסית מתמיד. ש.ח בערוץ 3 במצואי שבת.
L Lirchu New member 19/9/05 #2 איך אפשר היה לפספס?! עדיין דופק לי הלב כמו משוגעת ואני פשוט זוכרת כל שניה כזה 10 דק' לפני שהיא התחילה לשיר לא יכולתי לשבת יותר...כמעט הערתי את כל הבית כי הגברתי את הTV כמו לא יודעת מה וכ"כ התרגשתי שרתי איתה ביחד והקול שלה פשוט מקסים והעיניים היפייפיות שלה בלטו יותר מתמיד GO KRISTEN!
איך אפשר היה לפספס?! עדיין דופק לי הלב כמו משוגעת ואני פשוט זוכרת כל שניה כזה 10 דק' לפני שהיא התחילה לשיר לא יכולתי לשבת יותר...כמעט הערתי את כל הבית כי הגברתי את הTV כמו לא יודעת מה וכ"כ התרגשתי שרתי איתה ביחד והקול שלה פשוט מקסים והעיניים היפייפיות שלה בלטו יותר מתמיד GO KRISTEN!
G gavan New member 20/9/05 #23 זה לא ההוא מבוורלי הילס ומרוץ לאתמו *אתמול!!!!! ????????????????????????????
L Love benjosh New member 19/9/05 #16 לא אהבתי את השיר שהיא שרה../images/Emo4.gif אני מכירה.. אבל ראבק, יש שירים יותר יפים
L Lirchu New member 19/9/05 #12 אני נמסה פה...../images/Emo178.gif היא מדהימה היא פשוט מושלמת גם משחקת גם שרה וגם רוקדת (ועוד על כאלה עקבים)! תודו - להגיד שלמות זה להגיד KRISTEN BELL
אני נמסה פה...../images/Emo178.gif היא מדהימה היא פשוט מושלמת גם משחקת גם שרה וגם רוקדת (ועוד על כאלה עקבים)! תודו - להגיד שלמות זה להגיד KRISTEN BELL
• •°D a N u § h°• New member 19/9/05 #15 קריסטןןןן איזה מדהימהה! האמת שראיתי אותה רק בשטיח האדום.. לא נשארתי לראות.. אבל ראיינו אותה לכמה שניות ב-E בשטיח האדום שמה.. איזה יפיופה היא היתהה! דיייי ג'ייסון היה גם?! דיי אני מתה.. מקווה שיראו הכל.. אוף יהיו עוד שידורים חוץ מביום שבת ב-7??
קריסטןןןן איזה מדהימהה! האמת שראיתי אותה רק בשטיח האדום.. לא נשארתי לראות.. אבל ראיינו אותה לכמה שניות ב-E בשטיח האדום שמה.. איזה יפיופה היא היתהה! דיייי ג'ייסון היה גם?! דיי אני מתה.. מקווה שיראו הכל.. אוף יהיו עוד שידורים חוץ מביום שבת ב-7??
M Mrs Brightside New member 20/9/05 #19 ../images/Emo109.gifראיתי קצת מזה:X.. למה היא שרה שם? ,בשביל מה כאילו? לא שהייתה לי איזשהי התנגדות