למי שעוד לא יודע

perhay

New member
למי שעוד לא יודע

היום, 4.4.14 מתחילה רפורמה בתחבורה הציבורית בצפון.
אין יותר קו מתל אביב לטבריה או לקריית שמונה ובחזרה. יש להחליף אוטובוס בעפולה.
הבטיחו לנו יותר תדירות. מקווה שכך יהיה.
נוכל לרכוש מיישוב שלי כרטיס מעבר לתל אביב, וזה מחייב הנפקת כרטיס "רב קו". עד עכשיו לא היה לנו ודאגנו לכך.
מה שלא נוח שהיום יכולנו לנסוע מהיישוב שלנו ישירות לתל אביב. גם אם האוטובוס עצר בעפולה, הציוד שלנו נשאר במטען או על הכסא, וגם אם ירדנו חזרנו לאותו מושב. היום נצטרך להוריד את הכל, ולעמוד שוב בתור יחד עם עוד הרבה אנשים שנוסעים לכיוון. אם זה נכון שהתדירות תהיה גבוהה, אולי לא ייווצרו תורים ארוכים.
נקווה שהשינוי יהיה לטובה.
קו 841 המיתולוגי שהיה הקו הכי ארוך במדינה יעלם מהשטח החל מהיום. גם נעלמים עוד קוים ויהיו קוים חדשים.
אפשר לברר הכל ב 8787* או ב-bus.gov.org.il

sweetdreams

New member

מסתבר שאף אחד מהשינויים לא רלוונטי לי, אבל עד שאמרת בכלל לא ידעתי שיש שינוי היום.

perhay

New member
שכחתי לציין

שיהיה קו אחד ישיר מתל אביב לטבריה ובחזרה וגם מתל אביב לקריית שמונה ובחזרה. אלה יסעו דרך צומת המוביל.

dify

New member
תודה! :)

לא יודעת איך זה יעבוד אצלכם, אבל אני יכולה להגיד שמאז שהתרגלתי לרעיון שאפשר להחליף אוטובוסים ללא הגבלה, ממש פחות מפריע לי החלפת האוטובוסים בדרך (אם כי ברור שזה יותר פשוט בנסיעות עירוניות קצרות), אני מקווה שיחד עם עליה בתדירות האוטובוסים תהיה לכם חוויה של הטבה בשירות

nurii

New member
כבר שנים לא נסעתי באוטובוס

פעם,פעם,היה הקו שנסע לצפת,הוא היה הקו שלי,אבל זה היו היה לפני שנים,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,תודה לאל עשיתי רשיון נהיגה-בגיל 47 ומאז שקט לי ושמח,

למעלה