למי שעוד חשב שהערבים.....

דתי בדם

New member
לא יודע למה התכוונת..

אבל בלי קשר לכן לשנוא או לא לשנוא, היחס צריך להיות שכל ערבי מחבל עד שלא הוכח אחרת, מה היחס שלך למחבלים זה את תחליטי. מחבלים (אצלי לפחות) הם אויבים שלי, האויבים שלי אני שואף או שהם ילכו ולא יוכלו להתקרב אלי, או שיהרגו. חד וחלק אחד מהשניים, אם הם רוצים לחזור בתשובה, בקשה, אבל הם צריכים להוכיח את אמיתות כוונתם.

אין ערבים שרוצים שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השלום היחיד שהגיוני מבחינתם זה שהם שיהיו ערבים בארץ ואנחנו נהיה בים.

תכנסו לפה....

...... גם אני הופתעתי! זה סיפור על שייח' מוסלמי שמכיר בירושלים כבריתה הנצחית של העם היהודי... !

חָגָי

New member
למי שעוד חשב שהערבים.....

הישראלים הם צדיקים.. מזמן אמרתי, ואני אומר שוב, כ-ל הערבים כאלה.

דתי בדם

New member
עוד קצת על ערבים + לגילת.

נמאס לי כבר מכל המתחסדים הצבועים האלה, שהדם של הערבים ה"חפים מפשע" יותר יקר אצלם מדמם של אחיהם שנהרגים כל יום בידי רוצחים מטורפים. מדינתנו הצעירה ידעה מלחמות לרוב , כל המלחמות היו עם הערבים הסובבים אותנו , הערבים רוצים להרוג אותנו והם אמרו (ועדיין אומרים) זאת אינספור פעמים. ניסינו , כשחיינו בשלום עם ירדן והיא ראתה ששאר מדינות ערב נלחמות נגדנו היא הצטרפה ללא היסוס ,הצענו לאסד לשכשך רגליים בכינרת , לעראפת הצענו מדינה פלאשתינית עם צבא , נשק , עם חלוקת י-ם , אנחנו מתקצבים את הרש"פ ונותנים להם מיליוני שקלים כל חודש, ולמרות הכל הערבים שבתוכנו ממשיכים והורגים ,ומתאבדים ,ויורים ,ומטמינים מטעני-חבלה , ואנחנו עדיין ממשיכים לדבר איתם , לעשות "חיסולים ממוקדים" נזהרים מאד שלא לפגוע באוכלוסיה אזרחית "חפה-מפשע" , אבל למרות כל זאת ראשי מנגנוני הביטחון שפלשתיני (שהוקם מכספי מדינת ישראל) , ממשיכים ומפעילים את הטרור ראש המחבלים עראפת מתהדר בשאיפתו להיות "שהאיד" , כל העם הפלשתיני תומך בטרור ומחפה עליו , מחבלים מסתתרים בבתים עם נשים וילדים קטנים כדי שלא יוכלו להרוג אותם , ובעצם המציאות מראה שכל הערבים בישראל תומכים בטרור. עד מתי נוכל להבליג , לנסוע ממוגנים , עם שחפצי"ם וקפל"ד , לפחד לנסוע בלילות , למה כשארה"ב חטפה מכה מהטרור היא חיסלה מדינה שלימה עם טילי שיוט לפני שהגיעו כוחות יבשה , ואצלנו בג'נין היה אישור להוריד בית שנמצא בו מחבל מבוקש עם מסוק ו-5 דקות לפני הביצוע הגיע טלפון מרה"מ שביטל את האישור למסוק כי "איך נראה בעיני ארה"ב" ובפעולה הזאת נהרגו לנו 13 חיילים. אין שום מדינה אחרת בעולם שאוטובוסים היו מתפוצצים בה בחוצות העיר , והיו יורים בה על אוברי אורח תמימים , שהיתה מגיבה בצורה כ"כ שקטה ובלתי פוגעת כמו מדינת ישראל , טיל של ארה"ב פגע בחתונה באפגניסטן והרג 60 איש , על זה אף אחד בעולם לא מצפצף , נובע מכל זה שאנחנו מתנהגים בסבלנות יתירה ואנשינו נהרגים על ימין ועל שמאל א"א לעשות הסכמי שלום עם רוצחים , אדם לא יכול לשנות את עורו בין רגע , שלפני יומים הוא הורה לשלוח מתאבדים , ועכשיו הוא רוצה שלום אמת , זה יפה בדיבורים באויר , אבל המציאות מוכיחה אחרת , על כן לא נותרה ברירה אלא לסלק את כל מי שמנסע לפגוע או שפגע אי פעם במדינת ישראל או באזרחיה. במצבינו העכשווי כל ערבי הוא מחבל - עד שלא הוכח אחרת המנהיגים שלהם תומכים בטרור וגם זו הרוח ש"העם הפלשתיני" משדר, ע"כ לא נותרה ברירה אלא לסלק מפה את חבורת הרוצחים הזאת . (ומי שבאמת תמים שרוצה לחיות בשלום יוכל לחיות פה תחת שלטונה המוחלט של מדינת ישראל) ג-י-ל-ת, הפכת לצבעונית? מזל"ט ענקי ותהיי בריאה.. ליעד, ד"ש לצבי ליאיר ולכל החבר'ה. אגב, מישו בא לסיבוב שערים? היום,יוצאים מהכותל ברבע לשבע.

אני מבין שאתה רוצה לטבוח אותם

כי הרי כולם מחבלים ומחבלים צריך להרוג. זה נשמע לי כמו משהו שקרה לפני 65 שנה!!!

mayakol

New member
משהו שקרה לפני 65 שנה???

אני מניחה שאתה מתכוון לשואה, וההשוואה הזו ממשששש לא מתאימה! הגרמנים ימח שמם וזכרם רצו לרצוח את העם היהודי ולהשמיד אותו סתם, בגלל היותם יהודים!!! אנחנו רוצים להרוג את המחבלים שרוצים להרוג בנו! ההבדל משמעותי! אין בכלל מה להשוות בין שני המקרים!

tamarhp

New member
שירה

את מעוניינת להרוג את המחבלים וזה בסדר - הבא להרגך השכם להרגו. אבל האם זה מוצדק לשנוא את כל העם הערבי (שחלקם לא מעוניין להרוג אותנו)?

mayakol

New member
תמרי,

דיברתי אך ורק על המחבלים! אני ממש לא חושבת שצריך להרוג או לשנוא אוטומטית את כל העם הערבי... למרות שזו שאלה קשה...

tamarhp

New member
זה מה שניסיתי להסביר למעלה..

נחמד לדעת שאני לא היחידה שלא שונאת את כל הערבים אלא רק את המחבלים ימ"ש ומנהיגיהם.

mayakol

New member
אז אני מסכימה איתך...

ואהבתי מאווווווווד את התוספת לחתימה שלך! אחד הקטעים המדהימים שיש בתפילה בעיני!

את לא רוצה להרוג את כל הערבים?

וחוץ מזה גם הגרמנים ימח שמם טענו שיש להם סיבה!!! לא שאני מצדיק חס וחלילה את הגרמנים.

mayakol

New member
למה להרוג את כל הערבים??

כל אחד שנולד ערבי הוא אוטומטית נידון למוות?? מה גם שכמו שתמר כתבה, הערבים הם המקל, שנועד להעניש את עם ישראל, ולא יעזור הרבה אם נחליט שהורגים אותם... אנחנו צריכים לתקן דברים בנו, ואז בעיית הערבים תעלם לבד.

מה שאני מבין

מהשתלשלות הדברים זה שדתי בדם אמר שכל הערבים מחבלים (כל עוד לא הוכח אחרת) והרי מחבלים צריך להרוג, את ניסית להגן עליו ומכאן אני מבין שאת אומרת שצריך להרוג את כל הערבים. אני אישית לא חושב שצריך להרוג את כולם (את רובם צריך
)

mayakol

New member
אתה מדבר עליי?

כי אני ממש לא אמרתי באף הודעה שאני מסכימה עם דתי בדם! למרות שעם חלק מדבריו אני מסכימה... אבל עם הרעיון הכללי שכל הערבים מחבלים- אני לא מסכימה (טוב, אולי יותר נכון לומר שהם מחבלים פוטנציאלים...)

eviv

New member
לפחות הנאצים הביאו "כאילו עובדות"

קראתי את ההודעה ולא הבנתי את הקשר העובדתי של הטענה ושל הנספח. הובאה כתבה שהשב"כ והמשטרה עצרו 4 ערבים ישראלים בחשד להתחברות עם גורמי טרור. והטענה היתה שכל ערבי באשר הוא הוא מחבל,רוצח אוטומטית. אני ממש לא הבנתי את הקשר... הראיה שכל הערבים באשר הם מחבלים טרוריסטים אינה שונה בהרבה מהנאצים, ברור שיש הרבה שינויים בהרבה אבל עדיין יש דימיון רב. הנאצים האמינו שתכונות של אדם הם גנטיות ומועברות על ידי ההורים שלו אותו דבר מאמין פה חגי בטענה שכל ערבי באשר הוא (אדם הנולד לאב או אם ערבית) מחבל. לסיכום זה שמצאו 4 מחבלים לא אומר שכמיליון וחצי ערבים ישראלים מחבלים.

למעלה