למי שעדייין מתלבט....

למי שעדייין מתלבט....

כתבה באתר Ynet על הערב לזכרו של מאיר.... וכמובן רשימת המבצעים והביצועים: רונית שחר – רחל (שיר חדש) + נגה יהודית רביץ – סיפור מותם על עלמה ועלם יהודית רביץ ושלום חנוך – זרעי קיץ אריאל זילבר – שדות גולדברג מוש בן ארי + אריאל זילבר – הולך בטל מוש בן ארי – עברנו את פרעה שחר ואודי אריאל – שוב שומע (שיר חדש) + מדרש יונתי עברי לידר – נשל הנחש + טרמינל מיקה קרני, מיקי שביב ויהודה עדר – ארול מיקי שביב – ליל אהבה עם אזרחים חמי רודנר – לילה בלי טיפה של דלק + לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ שרון חזיז – רק עליך מדברים (שיר חדש) + הולכת ממך שרון עזריה – מים מתוקים שייגעץ – לוליטה זהבה בן – ערב כחול עמוק + יום חורף שמשי דיויד ברוזה – מלח ים + מתחת לשמיים דודו טסה – עלית לי בזיכרון יזהר אשדות – למה לא + ערב על העיין מוקי – היכנסי כבר לאוטו מוקי עם שלומי שבן – שיר כאב שלומי שבן – דומם עם זוג נאהבים שלומי שבת – לא יכול להוריד ממך את העיניים לאה שבת – שלל שרב דודי לוי – מודה אני דודי לוי עם אהובה עוזרי – ארץ נתזים שלום חנוך – אומרים שבלי + סוף עונת התפוזים. הולך להיות ערב מרתק... זה בטוח...

רינה8

New member
רפי, בוא הנה מיד!!!!!!

יצאתי לנשוף קצת רוח להתאוורר באויר הפתוח משמיים נפל עלי- גל. תקשיב היטב זאת הברקה של פעם במאה שנה. ביום שני הקרוב (מתרגש הא... נו מה!) אתה איתי? אתה בקהל! (איפה תהייה?!) אני חולמת אותך בתפקיד רב סמל גל (יעני רס"ג) כמו בשער מנבדל זה יהיה גדול אם תגשים לי תחלום. הכי מתאים בזמן שתרצה תתאפס או תיתפס על הבמה אך בתור רס"ג אתה תרגיש את הקהל ותדע בדיוק מתי חבל שאני לא יהיה שם לראות את זה. זה יהיה אדיר!!! האמן לי

רפי צבר

New member
מצטער לאכזב

וואלה רק בשביל להגיד שהגשמתי חלום אולי היה שווה להוציא את ה125 שח. אבל אני לא אהיה אחוז בערימה של חבר'ה על הדשא של משמרות... מישהו רוצה לבוא מחר לשבע בירושלים - 70 שקל!! בכל מקרה את ממשיכה לכתוב לי מעל להבנה, את חייבת למתן את הודעותייך למען יבין אותם הממוען...

גינת אגוז

לפצח אגוזים יש כמה וכמה דרכים? היום מקובל להשתמש במפצח אגוזים{אה סתם מעייף} אפשר גם עם שני אבנים{אבל לכל הכיוונים הוא מתפוצץ} אך ישנ דרך אחרת עתיקת יומין והיא להצמיד אגוז לאגוז וללחוץ חזק ולרסק את קליפת המיסטורין כל שנותר הוא לאסוף את השברים ולהשביע את לבך בפרי האגוזים שיהיה לך בתאבון

רינה8

New member
אולי אתה צמא?

כי אם במקרה אתה צמא אני יכולה להשקות אותך גבינה לבנה 9% בדיוק נגמר אך יש חלב לבן בשפע שיהיה לך מתקתק אתה אוהב חלב?

הבו נא לי

חלב אם ואגוזים תוסיפו לזה עץ תמר יין טוב שני אשקולות ענבים ריח תפוחים ואמרתי אעלה בתמר אוחזה בסנסיניו ויהיו נא שדיה כאשקולות הגפן וריח אפה כתפוחים וכתביה כיין הטוב דובב בכתבי אגוזים יונק חלב משקדים

רינה8

New member
מה ביקשתי?

גל =
בקהל =
גל בקהל

איל1לשם

New member
דודי לוי זה האיש ששר-

במופע הארבע שנים את שפריץ חרוזים ובחמש את מים רבים?

רפי צבר

New member
שלילי חזק

בארבע שנים זה שלומי שבן - בביצוע מדהים לטעמי ובחמש שנים זה מישהו אחר לא זכור לי.

למעלה