למי שמתעסק בשר"ש - שאלה

• פותח הנושא Lvt
  • פורסם בתאריך

Lvt

New member
למי שמתעסק בשר"ש - שאלה

אני מכיר את השיטה הזאת כבר מ-1986, בארגנטינה. אני לא נפלתי בפח, אבל מכיר כמה (גם שם וגם בארץ) שכן. למה אתם עושים את זה ??? (לשכנע אנשים תמימים)
א- אתם פילאנטרופיים, רוצים לעזור לחבר"ה המובטלים ???? או ב- לעזור לעצמכם על חשבון המובטלים ???
אתם מנצלים את המצב של המובטלים !!!! בברכה, MARCELO

tsveeka

New member
להוציא את הצמר גפן מהאוזניים

מארסלו בשנות ה-80 שר"ש היה בבדיקה. היו חברות שנפלו והיו שהחזיקו מעמד והיו ששיגשגו בצורה בלתי רגילה. אלה שנפלו בפח זה אינו אומר שהשיטה אינה עובדת. זה אומר שמי שהציג את הרעיון עשה עבודה גרועה, או לא עשה אותה בכלל. רק הבהרה: שר"ש נועד לעזור לאחר, ברור שאנחנו עוזרים לעצמינו אבל לא מרוויחים על חשבון השני. אם זה מה שאתה חושב ששר"ש (MLM) מתכוון אז יש כאן בעייה רצינית בהגדרה שלך. אם שר"ש זו קנוניה אז למה אנשים מצליחים ולמה השיטה היא הדרך הכי יעילה להכנסה ולצמיחה? אם זה היה קנוניה, זה היה אמור להיות מחוץ לחוק וזה אכן חוקי וכשר למהדרין. אני יודע שמובטלים נמצאים במצב לא קל אז הם מאשימים שיטה/חברה את כולם, אבל אם אנשים מובטלים יוציאו את הצמר גפן מהאוזניים וידחפו אותו לפה ויקשיבו אבל באמת, אז הם ישמעו למה MLM ולמה הם יכולים להצליח. "יכולים" עדיין לא מבטיח דבר, הם צריכים לרצות ולזוז.

ritarita

New member
צביקה...

חשבת אולי לעשות הסבה..לדובר או עו"ד החברה...? נראה יותר מתאים לך מאשר איש מכירות...

tsveeka

New member
תודה על ההצעה אבל לא תודה ../images/Emo98.gif

אני אכן איש מכירות, מוכן למכור את האמא שלי בכמה שקלים ספורים (אירוניה). ריטה בחייך, החליפי דיסק.

למעלה