למי שמתעניינת,יש גביע עולם לנשים בכדורגל...

ואני רואה את הכיסוי הטלויזיוני הצפוף של המשחקים האלה כהצקה.

כך גם את ההשמעות הקבועות של משחקי הכדורגל ברדיו, ובודאי את ההקראה התכופה של תוצאות משחקי הכדורגל והכדורסל בחדשות.

Berethor

New member
את לא חובבת כמעט כל דבר שכולל גברים, זה לא קשור לאיכות המשחק

רמת המשחק של גברים בספורט היא גבוהה יותר, אבל זה עדיין מעניין לראות נשים מתחרות זו בזו. אם לא הייתה הפרדה מגדרית בספורט אז ברוב המקרים גברים היו מנצחים, משום שגברים יותר טובים בספורט, משום שגברים גדולים וחזקים יותר מטבעם וזאת גם הסיבה העיקרית שיש הפרדה מגדרית בספורט.

Berethor

New member
הספורטאיות אולי חזקות ביחס לנשים אבל לא ביחס לספורטאים

זה שגברים חזקים יותר מנשים זה מאפיין טבעי, זה בא לביטוי לא רק בבררת מחדל אלא גם בפוטנציאל, ספורטאית יכולה לעבור חלק מהגברים שלא מתאמנים בכוח, אבל ספורטאים תמיד היו חזקים יותר מספורטאיות, וזאת גם הסיבה העיקרית לכך שבספורט מקצועי יש הפרדה מגדרית, זה דווקא נובע מכך שמודעים לעובדה שנשים חלשות ביחס לגברים, ולכן נותנים לנשים להתחרות מול נשים ולא מול גברים. הסיבה העיקרית שמשחק של נשים יכול להיות יותר טכני, טענה שלך שאין לה הרבה סימוכין, זה משום שהספורט בא יותר בקלות וטבעיות לגברים ולכן הם פשוט לא כל כך צריכים טכניקות מסוימות, כמו בסצנה של Bolo Yeung מהסרט Enter The Dragon, כאשר הוא מביס ארבעה אנשים שחלשים ממנו פיזית בקלות, מי צריך טכניקות אלגנטיות שאפשר להשתמש בכוח ישיר, בכדורגל זה יכול לבוא לביטוי בעיקר בבעיטות חזקות יותר לשער.

מה יש לך עם החוזק הגופני? אתה הומו? מעריץ גברים?

טוב, מצדי אתה יכול להעריץ את הכוח הגופני - אני לא. אני אוהבת מחול, ויש בו הרבה יכולת גופנית, והיא אסתטית, ולא תחרויות איגרוף וכד' שבהן שני גושי בשר מכים כמעט עד מוות האחד את השני. גם לא כשזכרים מזוותים נלחמים אחד עם השני על כדור. (ולא פעם נתקלים בכוונה , באגרסיה, זה בזה וגורמים אחד לשני פציעות).
יבושם לך. אבל מה אתה רוצה מפורום פמיניזם, שהוא בעיקר פורום נשי?

Berethor

New member
גבר לא צריך להיות הומוסקסואל כדי להעריך גברים גבריים וגבריות

על אותו עיקרון שגבר לא צריך להיות הומוסקסואל כדי להעריך גברים שנראים טוב, או/ו כדי לדעת מה הוא עצמו שווה, ביחס לנשים וגברים אחרים. הסברתי בעבר שכוח הוא מאפיין גברי חיובי מבחינתי, מאפיין גברי שלילי מבחינתי זה הוללות מינית, בסגנון אייל גולן. את כבר יודעת מה הקשר שלי לפורום פמיניזם, אני מתחבר בעיקר לאידיאולוגיה המקורית בפמיניזם, זאת שמעודדת נשים להתנהג באופן גברי יותר, חוץ מזה מידי פעם יש כאן דיונים וויכוחים מעניינים.

Berethor

New member
איך גבר אשר לא תומך במין אנאלי ומין אוראלי יכול להיות הומו?

את יכולה לחשוב מה שבא לך אבל אני בטוח בהטרוסקסואליות שלי במאה אחוז, ואני לא גבר נשי וטוב שכך, אם כי יש גם גברים שיותר גבריים ממני לטוב ולרע, ואני בדרך כלל לא מקנא בהם אלא בעיקר מפרגן. בעיקרון אני מעדיף נשים גבריות, ובזה גם הקשר שלי לפמיניזם, אם כי הנושא לא עד כדי כך חשוב לי, משום ששני הדברים שהכי חשובים לי באישה, זה שיהיה לה מראה מספיק טוב ואישיות מספיק טובה, ואישיות מספיק טובה יכולה להיות גם לאישה גברית וגם לאישה נשית, חוץ מזה דווקא את זאת שלא פעם באה לנשים עם ציפיה להיות גבריות וחזקות, לי אין ציפיה כזאת מנשים, משום שאני מכיר בכך שרוב הנשים לא כאלה, וזה טבעי שזה ככה, אני לא מעריץ חולשה, אבל אני יודע שנשים רבות מעדיפות גבר שישמור עליהן, וזה בסדר, משום שזה שימוש בכוח למטרה טובה, אם כי לא כל אישה ראויה לזה, אבל זה כבר נושא בפני עצמו.

אני בעד שאשה תוכל לשמור על עצמה ,ולא תזדקק לזכר השומר עליה

מפני זכר אחר, וכך מונצחת הפטריארכליות. מצד שני, העדינות הגופנית והנפשית של האשה היא בעיניי נהדרת. ואין היא נוגדת את האפשרות להגן על עצמה (כפי שכתבתי לא פעם - ע"י שימוש בנשק. "המשווה הגדול".)

Berethor

New member
אלימות ושימוש בנשק מנוגדים לעדינות מטבעם, ולכן זה בהחלט סותר

אומנם יש נשקים יותר ברוטלים מאשר אחרים, אבל שימוש בנשק אמיתי זה כלעצמו יותר רצחני מאשר אלימות ללא נשק, כמובן שמשום ששימוש בנשק יכול להביא לפגיעה גדולה יותר בדרך כלל, זאת גם אחת הסיבות שזה לא פשוט לקבל רישיון להחזקת נשק מבחינה חוקית, חוץ מזה השימוש בנשקים על ידי האדם קיים כבר כמה אלפי שנים לפחות, ככה שזאת לא ממש המצאה חדשה.

"A character in a fighting game is not "dead"; he's just... unconscious... even though you've been hitting him with a sword for 30 seconds... and broken both his arms... and impaled him on your blade before kicking him off at least twice. For that matter, why are you still alive, after being whacked in the head with his axe a few times? It seems all that stuff saying you should Never Bring a Knife to a Fist Fight was complete baloney. (Well, except for the not dying part.)"

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SetSwordsToStun

בארה"ב הרבה נשים נושאות נשק, ולחלקן יצא להגן על עצמן בעזרתו.

והן בהחלט נשים רגילות, עדינות . עדינות נפשית וגופנית אין פירושה חוסר אונים בפני סכנה.

למעלה