למי שמשעמם...

למי שמשעמם...

אוקייץ... למי שמשעמםםם בבקשה בבקשה שיעזורר לייי אני צריכה לכתוב נאום על סדרה,חוויה או מה שלא יהיה.. על כל מה שארצה.. אז בחרתי לכתוב על הסדרה דה אוסי.. ראיתיתעונה הראשונה והשניהה.. << וכן כןגמאני מחכה לעונה השלישית שתגיע רק במרץץ>>... בקיצור, למי שמשעמם ויש כ'חח ומבין בסדרה, שיכתוב בבקשה פרטים על הסדרה אני צריכ ה שזה יהיה בבקשה עם חמש הממ''מים: מקום, מי,מה,מתי, ועוד...בבקשה וככה אני אאסוף פרטים.. למרות שאני יודעתת .. אבל בכלזאת.. אני צריכה עוד.. אני צריכה לזכור הכל בע''פ :(:(:(:( ולמי שיש אתר בבקשה בעברית עם תקציררר לעלילה וכאלה ועל אודות הסדרה שיכתוב פה בבקשה :) סורי על המגילה .. ותודה לעוזרים :) אוהבת.. דנה

shawn 1

New member
אני רוצה להבין, העונה ה3 תגיע רק

במרץ?? בדיוק בחודש מרץ או ... ??

baroosh2

New member
../images/Emo27.gif

אנשים כאן סבורים שהיא תגיע במרץ אבל עדיין אין תאריך רשמי היא גם יכולה להגיע בפברואר

תמריקי

New member
טוב משעמם לי אז ...

מקום:מחוז אורנג' קליפורניה מי:מריסה.. ילדה עם
בעיות..ראין ילד שחי בצ'ינו אבא שלו בכלא ואמא שלו נטשה אותו
סת' ילד חנון ממשפחה עשירה ..וסאמר החברה הטובה של מריסה וה-מ-ק-ו-ב-ל-ת!..שלא שמה על סת' שמאוהב בה מגיל 6 אם אני לא טועה.. מה:מה מה ? מתי:הכל קורה בתיכון.. העלילה סובבת את כל הקבוצה במשך כל השנה ..ואיך הם מתמודדים עם פרקים שונים בגיל ההתבגרות..(פשש אני שפינוזה
)

R i s a

New member
תראי,

זה לא פורום לשיעורי בית. אם את כל כך אוהבת את הסידרה למה את לא יכולה לכתוב עליה בעצמך?

אני יכולה אבל אני הייתי צרכיה יותר

פרטיםם שחלק אני לא ידעתי בוודאות.. אז יש כאן כמה שעזרו לי=] מה הבעיה?

למעלה