למי שמשעמם לו

Shame in you

New member
למי שמשעמם לו

.שמך בישראל הוא: 2.וגילך: 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? 5.האם התרמת אי פעם? 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? 11.האם את/ה מעשנ/ת? 12.האם את/ה שותה? 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? 16.באיזו כיתה את/ה? 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? 18.האם אפשר לסמוך עלייך? 19.האם את/ה תלותי/ת? 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? 21.האם את/ה תמימ/ה? 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת? 27.האם את/ה רומנטי/ת? 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? 33.האם יש לך מודל לחיקוי? 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? 35.האם את/ה סלחנ/ית? 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? 37.האם את/ה יצירתית? 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? 50.מהו הגובה שלך? 51.האם את/ה מרוצה ממנו? 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? 56.האם את/ה ביקורתי/ת? 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? 60.האם נהנת מהשאלון?

Shame in you

New member
השאלה רטורית לגביי

.שמך בישראל הוא: 2.וגילך: 17, כבר חוקית 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? אני לא טובה במסגרות, אבל אני אוהבת לעשות הרבה דברים. 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? בערך 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? לא 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? לא 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? יכול להיות 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא פיזית. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? חחחח 11.האם את/ה מעשנ/ת? כן 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? ממש לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? ממש לא
15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? תלוי 16.באיזו כיתה את/ה? י"ב 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? לא ממש 18.האם אפשר לסמוך עלייך? תלוי במה 19.האם את/ה תלותי/ת? מאוד
20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לפעמים, זה אחד מהניגודים אצלי. 21.האם את/ה תמימ/ה? לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? מה? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לפעמים 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? אין לי בכלל 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת? לפעמים 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן אבל זה לא יוצא החוצה. אין למי. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לברוח 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא, אבל אתמול עשיתי בעזרת אחי פתיתים שיצאו נהדר.
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לפני פחות משנה, של קולולוש. 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? אני מעריכה כמה אנשים, אבל מעריצה? לא נראה לי. 33.האם יש לך מודל לחיקוי? כולם בערך. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? יותר מדי 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? אני מניחה שכן 37.האם את/ה יצירתית? מאוד 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אושר ובריאות (חה חה!) 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? אין לי אגורה. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מוסיקה וכתיבה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? מאוד 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? תלוי של מה 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? לא ממש 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מתעלמת 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? מאוד
48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? היום 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? פעם בהמון זמן, אבל הבריאות שלי ממש דפוקה. פשוט אני שונאת להיות אצל רופאים. 50.מהו הגובה שלך? לא ברור 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד את השניים-שלושה קילו הנוספים שהעליתי על עצמי לאחרונה. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? אני תמיד מקבלת, בלי להתאמץ. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? אי אפשר. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? נראה לי 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? תלוי 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? תסמונת הסתירות המוזרות 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? יותר מדי 60.האם נהנת מהשאלון? דווקא כן.

Janem

New member
משעמם לי! ):

.שמך בישראל הוא: 2.וגילך: 20 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כע! 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? כע! (צבא). 5.האם התרמת אי פעם? כע. 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? לא. אני אוהב לישון. 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כן. 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא. 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא. 11.האם את/ה מעשנ/ת? כן. 12.האם את/ה שותה? כן. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן. 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? בצוות. 16.באיזו כיתה את/ה? בצבא. 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? לא. 18.האם אפשר לסמוך עלייך? אם יש כבוד. 19.האם את/ה תלותי/ת? כן. 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן. 21.האם את/ה תמימ/ה? לא. 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא. 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא. 25.כמה מהם פגשת? בערך 15. 26.האם את/ה ספונטני/ת? לא. 27.האם את/ה רומנטי/ת? לא. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לא. 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? כן. 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן. 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? יהודה פוליקר. 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? אין. 33.האם יש לך מודל לחיקוי? אין. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא. 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? לא. 37.האם את/ה יצירתית? כן. 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? קומבינת שחרור מהצבא. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא. וזה לא כולל את הקבצנים המוזיקליים. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מוזיקה. 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? ציור. 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? כן. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר. 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? לא. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיב. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? היום. 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? אני לא הולך יותר לרופא. יש דלדים. 50.מהו הגובה שלך? 1.82 51.האם את/ה מרוצה ממנו? לא. אני נמוך ): 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? רק אחרי שאני מוכיח בעקיפין שלא נכנעתי. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? לא. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? רק בלב. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא. 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? סטלנות יתר. 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא. 60.האם נהנת מהשאלון? לא.

יאללה

שמך בישראל הוא: כשמי בכל העולם, ולן. 2.וגילך: 19.5 :( 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? ביה"ס? WHAT? 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? לא 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כן 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? אממ... בערך.. 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? כן 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? חיבבתי.. 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? בגמילה..... 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לעיתים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לעיתים 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד 16.באיזו כיתה את/ה? לא בכיתה.. 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? חחחחח הייתי מעוניין.... 18.האם אפשר לסמוך עלייך? נראה לי שכן 19.האם את/ה תלותי/ת? לא כ"כ 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן 21.האם את/ה תמימ/ה? לא ממש.. 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? אממ.. בערך.. 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? מה ז"א?.... 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? מה ז"א? חברים שהכרתי ברשת והמשכתי איתם כם ליומיום?.. אממ.. אולי 1\2... 25.כמה מהם פגשת? את רוב הפורום (לא השני אנשים של היום, אלא כשהוא היה הומה אדם..) 26.האם את/ה ספונטני/ת? בערך.. 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? אם זה מעניין וחשוב לי-להתמודד, אם זה משהו שהוטל עלי ללא רצוני-לברוח! 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? קצת 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? רוק ישראל 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא בדיוק מושא הערצה, אבל אנשים שאני מאד מעריך, לובנובסקיי, שבצ'נקו ופוטין 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא בדיוק מודל לחיקוי, אבל זה אותם אלו שציינתי בסעיף הקודם.. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? שלום עולמי...
39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לא 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? תלוי 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? כתיבה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? בוודאי 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? כן 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? קריה 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? לא 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלוי 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? אמממ לא יודע 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? אתמול 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? מחר אני אראה רופא.. 50.מהו הגובה שלך? 1.78 51.האם את/ה מרוצה ממנו? עוד כמה סנטימטרים לא יזיקו.. 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? אממ.. אולי להוריד כמה קילו.. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לא יודע 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? נראה לי 60.האם נהנת מהשאלון? נחמד

klini

New member
יאלה למה לא?!

שם: נילי וגילך: עוד 20 ימים יומולדת 15 (האם אני הכי קטנה פה?
) האם את אוהבת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? אממ מד"א נחשב? האם התרמת אי פעם?כן במסגרת ביה"ס... האם את נוהגת לצאת לטיולים השנתיים? כן..... איך לא זה כל כך כייף?!! האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?כן האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?כן אתמול האם שברת פעם את הרגליים? לא, אני לא עד כדי כך שובבה
האם את אוהבת את שיעורי חנ"ג? שאלה מיותרת ברור שלא!!! האם את נוהגת לתפוס את תפקיד האחראית שדואגת לכולם בקבוצה?לא תמיד... תלוי באיזו קבוצה... האם את אוהבת להיות המנהיגה בקבוצה?לא... מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?בצוות... באיזו כיתה את? ט' האם את מעוניינת להתגייס לצה"ל? כן בטח... מה זאת השאלה הזאת? האם אפשר לסמוך עלייך? כן תמיד בכל מצב האם את תלותית?לא קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לא אף פעם אני תמיד צודקת...
האם את מתביישת מזרים? לא האם את ספונטנית? כן האם את רומנטית? מעולם לא חשבתי על זה
אבל ניראה לי שלא...... האם את נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד האם את יודעת לבשל?כן טעים טעים האם את שומעת מוזיקה ישראלית?לא מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? מעולם לא ההיתי בהופעות... :'( האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? האם את נוטה להתעצבן מהר?אם מדובר באחותי אז כן... אבל כך אני ילדה נחמדה...
האם את סלחנית? עד היום לא היה לי שום דבר שההיתי ממש צריכה ליסלוח עליו האם את יצירתית?לא כל-כך מה הכי תרצי ליום הולדת?כסף... האם את נוטה להלוות לאנשים כסף?לפעמים האם תתרמי לקבצן ברחוב?לא... לאיזו אומנות את הכי מתחברת?מוסיקה, אני אוהבת לנגן... האם את מעריכה אומנות מסוגים אחרים?מעריכה? כע... האם את אוהב מוזיאונים? כן באיזה מקום את גרה?בעיר האם את/ה נפגע/ת מהר? כן מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?היום... כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?אבא שלי רופא.... אז תנחשו... מהו הגובה שלך?1.64 נדמה לי.. האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כן... האם נהנת מהשאלון?בסדר

B o o o o M

New member
מממ

.שמך בישראל הוא: גלי 2.וגילך: 17 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כן 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? לא תמיד 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כן 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? יצא לי לעשות דברים הרבה יותר מגניבים :) 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? מתה עליהם 11.האם את/ה מעשנ/ת? הפסקתי 12.האם את/ה שותה? לפעמים 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? כן 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? גם וגם 16.באיזו כיתה את/ה? יב 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן !!!!!! 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן ! 19.האם את/ה תלותי/ת? לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? תלוי למי 21.האם את/ה תמימ/ה? לפעמים 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? 0 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? לא 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? של NAZARETH 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא ממש 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? תלוי במצב
35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לא יודעת... כסף? חחח 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? תלוי למי 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא חושבת 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? לעצמי 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא ממש 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? פעם הייתי מגיבה עכשיו כבר לא תמיד יש לי כוח חחח 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? אתמול 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? כל חודשיים ככה 50.מהו הגובה שלך? 168 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? מתמידנית 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן 60.האם נהנת מהשאלון? כן :)

תשובות

.שמך בישראל הוא: 2.וגילך: סוניה ולא רק בישראל=) 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?אני לא לומדת בבית ספר כבר=) 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא.. 5.האם התרמת אי פעם?אני תמיד תורנת לחולי סרטן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?ממ אני כבר לא בבית ספר אז אין לי טיולים שנתיים אבל נסעתי איזה פעם אחת בכיתה ח' 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא לא 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא ..פעם השענתי קצת 12.האם את/ה שותה?כן אבל רק בחברה 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? 16.באיזו כיתה את/ה?בשום כיתה 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?לא,קבלתי פטור לפני 3 שנים 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?מממממממ...כן 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?כן 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?כה.. אני לא מדווחת אם מוכרים...זה תפקיד של אימא שלי חח 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?תלוי.. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? הרבה אנשים שאני מכירה לט דוואת חברים 25.כמה מהם פגשת?חח כמה אנשים היו במפגשי פורום?? 26.האם את/ה ספונטני/ת? 27.האם את/ה רומנטי/ת?מאוד
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?לא... 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? של סטס פייחה וולריה
ביום חמישי הבא אני הולכת לזברי=) 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?החבר שלי
33.האם יש לך מודל לחיקוי?ממ לא ניראה לי 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?כן:( ירשתי את זה מההורים שלי:( 35.האם את/ה סלחנ/ית?כן יותר מידי 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?אני אף פעם לא אשכב עם מישהו לא מותך אהבה אחד מעקורנות 37.האם את/ה יצירתית? 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?את החבר שלי לידי... 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?לא 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מוזיקה וצילום אה ואני אוהבת ציור אבל לא קשורה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן ברור 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?ממ כן אבל עד גבול מסויים 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר חיפה 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? לא ממש 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיבה... אני מגיבה על כל דבר=\ 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן אבל תלוי מאיזה דברים=\ 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?יום חמישי האחרון 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? 50.מהו הגובה שלך?1.55 51.האם את/ה מרוצה ממנו?לא ממש 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא אכפת לי... יכול להיות טוב אולי אם אני יוריד אבל לא אכפת לי מזה 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא! 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? תלוי עד כמה שונה 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? קצת 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? החבר שלי אומר שכן=) 60.האם נהנת מהשאלון=היה נחמד

DeAth ScrEaM

New member
אני

שמך בישראל הוא: יאנה 2.וגילך: 17
3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא.. אני בטלנית מדי 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? במסגרת ביצפר 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? תלוי איזה 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? יש מצב 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?
11.האם את/ה מעשנ/ת? כן
12.האם את/ה שותה? לא יותר מדי 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא נראה לי 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? תלוי עם איזה צוות 16.באיזו כיתה את/ה? יב 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך? אני מניחה שכן 19.האם את/ה תלותי/ת? בסיגריות וקפה 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא 21.האם את/ה תמימ/ה? קצת.. 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? הממ... 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? מנסה להתמודד אבל לרוב בורחת בסופו של דבר 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? קצת.. בזמן האחרון 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? מרוסיה באהבה 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא ממש 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? תלוי במצב הרוח 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? וואלה אין לי מושג 37.האם את/ה יצירתית? לפעמים 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? סתם שיהיה שמח 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? אני נוטה ללוות 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? למה בזמן עתיד? 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? כתיבה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? ברור 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה לפני כלכך הרבה זמן שאני אפילו לא יודעת מה לענות 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? שכונה שהיא כפר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן.. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלוי מי, ובאיזה מצב אני. אני יכולה להתעלם, אני יכולה לצחוק על הבנאדם ואני יכולה להתעצבן יותר מדי... 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? אני לא נקשרת לאנשים, אז לא ממש. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לא זוכרת 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? כמה פעמים בחודש 50.מהו הגובה שלך? 175 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא הייתי מתנגדת להוריד איזה 2 קילו.. אבל אני בסדר גם ככה 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? אם זה נוגד את העקרונות והדיעות שלי אז לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? לא חשוב, אבל אני מנסה, זה מעניין 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? אני אציע לו :) חחחח 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? הא? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? עזבו אותי מהשטויות האלה... 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא 60.האם נהנת מהשאלון? הוא בסדר. סתם אין לי כוח ללמוד אנגלית...

BORING!

שמך בישראל הוא: נסטיה 2.וגילך: 16 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? מוצעת תלמידים?? 5.האם התרמת אי פעם? כה 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? תלוי.. 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כה 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? חס וחלילה. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא... 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראית שדואגת לכולם בקבוצה? לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? תלוי 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? תלוי בצוות 16.באיזו כיתה את/ה? י"א 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כה 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כה 19.האם את/ה תלותי/ת? לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא 21.האם את/ה תמימ/ה? לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לפעמיים 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 26.האם את/ה ספונטני/ת? בד"כ כה 27.האם את/ה רומנטי/ת? כה 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? כה 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? פה ושם 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? מרוסיה באהבה נחשב? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא 33.האם יש לך מודל לחיקוי? סבא =) 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? כה 35.האם את/ה סלחנ/ית? תלוי בבנ"א 36.האם יש לך עקרונות שלעולם לא תעבור/תעברי עליהם? לא 37.האם את/ה יצירתית? לל רק אחרי שאני שותה קולה 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? חופשה בהוואי , מכונית..הרבה יחס!!! 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? תלוי למי 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? תאטרון 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? ברור 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא..רק של השעוה 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר(שהיא די קיבוץ) 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כה 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלויבד"כ מגיבה. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? שלשום..מי הולך עם מטריות? 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? חח בחורף? כל חודש. 50.מהו הגובה שלך? 1.63.5 51.האם את/ה מרוצה ממנו? לא 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד..בר!ר 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לפעמים 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כה 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא 58.אם תצטרכי למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? מה זה השאלה הזאת?? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא 60.האם נהנת מהשאלון? מגניב לאללה... יאללה לישון

the freaky girl

New member
היי :]

1.שמך בישראל הוא: נסטיה. באוזבקיסטן אני פחימה, בתאילנד אני קוקולי ובאנגליה אני מיס דאיינה... 2.וגילך:18 וחצי כמעט [
] 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?ברור! כשהייתי בבי"ס לקחתי לא רק מסגרות, אלא גם שולחנות וכיסאות [מה אני אממן את הריהוט לדירה לבד?!?!?!] 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? כשאני עובדת - כמובן! 5.האם התרמת אי פעם?כן, אין לא, רק בשביל הפרס בסוף.... 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?אוח, טיול שנתי אצלי זה חופש מהעבודה, אז ברור שאני נהנית!! 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?כמובן!! לשרוף קלוריות בנות, אחת שתיים... 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא הלכתי הרבה...
9.האם שברת פעם את הרגל/יים?חס וחלילה, לא! 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?המממ... אני כבר לא בבי"ס אבל אני מאוד אוהבת פעילות גופנית......
11.האם את/ה מעשנ/ת?אכן כן, אבל זה לא הופך אותי לבנאדם רע.. :] 12.האם את/ה שותה? ברור! אז איך אני אלך לישון בשקט, הא
13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? ברור! אני המנהלת פה.... :) 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? עוף קורסס... אחריי חברים! 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?תלוי מהי העבודה... 16.באיזו כיתה את/ה? כיתת יורים..:-| 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?עברנו את זה......... 18.האם אפשר לסמוך עלייך?בטח, למה מה את\ה רוצה?
19.האם את/ה תלותי/ת? טחח, לא. 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כשאני לא מתנגדת........
21.האם את/ה תמימ/ה?ברור! כמו כיפה אדומה... 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? ממתי מסרבים למחיר? איזו שטות. 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?מה? אני? לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?הכרתי הרבה נחמדים מהפורום הספציפי הזה...
25.כמה מהם פגשת?פיייי.. לא ספרתי... הרבה..
26.האם את/ה ספונטני/ת? אני גם ספוטית אם זה מעניין מישהו...
ברור, יאללה נלך על זה..
27.האם את/ה רומנטי/ת? זה חבר שלי יענה.....
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?בתקופות הגאות או השפל?? :0 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? ככה אומרים לי, אולי כדי לא להעליב אבל יוצא לי טוב בדר"כ.....
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?לפעמים חבר שלי שק "אל תלכייייי לייי...." אז כן...
31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?אוהו.. הופעה אחרונה ראיתי ביום שבת, אחרי שאני וחבר שלי השתכרנו תחת בפאב השכונתי...
32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא. אף אחד לא מושלם [רק אני..
סתם, לא.] 33.האם יש לך מודל לחיקוי?ראו תשובה לשאלה 32. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? ושוב, תלוי מתי...
35.האם את/ה סלחנ/ית?לפעמים, תלוי כמה פעמים ביקשו "סליחה" וכמה השפילו את עצמם. גרררר....
36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן. 37.האם את/ה יצירתית? מנסה
38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?דובי גדול גדול!!!! 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?יוצא לי לפעמים. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?תלוי כמה פעמים הוא עבר לידי...:| 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?סוריאליזם מודרני [ע"ע ציורים של אחי הקטן] 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?יש דברים שאני בחיים לא אבין, אבל אני אוהבת אומנות ויופי... במיוחד של דברים טבעיים... [טבע למשל..
] 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?בגבול בין כפר לשממון....:0 טוב שיש אוטו, הא? המשך יבוא ביום אחר... חיחיחי...
לילה טוב ילדים!

the freaky girl

New member
המשך :]

45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? תראו........... 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי...
47.האם את/ה נפגע/ת מהר?תלוי ממי.....:] 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?בגשם האחרון...
49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?ממ.. פעם ב.... אני טפו טפו טפו מנסה לא ללכת לרופא...
50.מהו הגובה שלך?1.67/8 בערך 51.האם את/ה מרוצה ממנו?למה לא?
52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? למה לא?
חיחי
53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לעעעע..... 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? תלוי בסיטואציה....:| 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא אכפה, אשכנע מאוד מאוד...
56.האם את/ה ביקורתי/ת?כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא תמיד 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? משוגעת
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כפי שאני יפה ומצליחה...
60.האם נהנת מהשאלון? מאוד. יום טוב שיהיה לנו

LiLush PiKa

New member
משועממת טיליםםםם

.שמך בישראל הוא: לילי. 2.וגילך: 18, עוד פחות מחודש 19 :p 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? בצפר?! נגמר ברוך השם... ואני במסגרת של צבא.. אבל אני לא מסתדרת ממש עם מסגרות.. נראה מה יהיה 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? יאפ, במד"א. 5.האם התרמת אי פעם? יאפ. 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? מממ... לא (?!) סיימתי בצפר.. כשהייתי בבצפר לחלק יצאתי ולחלק לא. 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? לא O_O 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כה, לצערי, במצדה. 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? מממ.... לא. וכבר אין :) 11.האם את/ה מעשנ/ת? כה, מנסה להפסיק, זה קשה
12.האם את/ה שותה? כן :p 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא צריך להסחף.. אבל מה שצריך אני עושה. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא :| מה מנהיג? חח מזה השטויות האלה 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? תלוי באיזו עבודה.. 16.באיזו כיתה את/ה? מממ... צבא, נחשב? 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? לא.. אבל אני כבר מגוייסת. 18.האם אפשר לסמוך עלייך? יאפ. 19.האם את/ה תלותי/ת? תלוי באיזה הקשר. 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לא ממש. 21.האם את/ה תמימ/ה? לא ממש. 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? מה?!?!?!!? קונים משהו = משלמים. לא הבנתי מה הבעיה. 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא תמיד.. אבל לרוב כן. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? שהכרתי באינטרנט? אז לא.. 25.כמה מהם פגשת? ממ.. אחד או שתיים וזה היה לפני המון שנים. 26.האם את/ה ספונטני/ת? אווו...כה... 27.האם את/ה רומנטי/ת? לפעמים.. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? מנסה להתמודד. 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? חצי.. לא ממש.. אבל מה שאני כן יודעת יוצא טעים :p 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כה. 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? שאלה קשה, אני סנילית. 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא. 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא. 35.האם את/ה סלחנ/ית? לצערי לפעמים יותר מדי :| 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? מממ.. לא נראה לי 37.האם את/ה יצירתית? תלוי אם יש מוזה. כשיש ועוד איך :p 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אין לי מושג, גם אף פעם לא היה משו ספציפי שרציתי. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לפעמים 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? אם יהיה עליי כסף יש מצב 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? ציור 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כה, אבל תלוי איזה. 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא ממש... 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר. 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? ממ.. כה, סבבה.. לא יודעת איך זה לגור במדינות אחרות. עליתי בגיל קטן. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? ממ.. תלוי מי.. ועד לאיזה גבול הוא מגיע. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? תלוי ממי.. מאנשים קרובים כן.. מלא קרובים לא ממש. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לפני כמה ימים.. 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? פעם בכמה חודשים.. 50.מהו הגובה שלך? 161
51.האם את/ה מרוצה ממנו? יאפ. לא נמוכה ולא גבוהה, פאנן. 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? ממ.. אולי להעלות קצת. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא ממש. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? יאפ. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא ממש. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? ממש לא. 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? תסמונת שמאפיינת אותי?! וואלה לא יודעת... 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? יאפ.. כל אדם הוא מיוחד :) 60.האם נהנת מהשאלון? כה, נחמד .. העביר קצת ת'זמן.

SpyKid

New member
לכל ε קיימת Δ...

שמך בישראל הוא: 33 3 73 11 2.וגילך: 18 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? בי"ס? חה! 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא ממש (אבל אני תורמת לגרינפיס
) 5.האם התרמת אי פעם? אהא (זה היה חובה בבית ספרינו...) 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כן 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא ממש, לא. 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? כן 11.האם את/ה מעשנ/ת? חלילה 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? קורה 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? אהא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד 16.באיזו כיתה את/ה? א' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? לא כ"כ 18.האם אפשר לסמוך עלייך? אני מניחה 19.האם את/ה תלותי/ת? אפשר לומר 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן 21.האם את/ה תמימ/ה? כן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? כן 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? רוב אלה שהתיידדתי איתם דרך האינטרנט, הכרתי אותם לאחר מכן במציאות. 25.כמה מהם פגשת? הרוב. 26.האם את/ה ספונטני/ת? לא ממש 27.האם את/ה רומנטי/ת? הא? 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? הגדר מחויבויות 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? קצת. אבל לא נוטה לעשות את זה. 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? לא 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זכור לי שהייתי אי פעם 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? אפשר לומר שהפיזיקאי פיינמן 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא ממש 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כמובן 37.האם את/ה יצירתית? כנראה 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לפטופ
39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? אם הם צריכים, כן 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא יודעת 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מתמטיקה
42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן. מוזיקה קלאסית למשל. 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? כן, מוזיאוני מדע 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? לא ממש, אבל אני לא מרגישה הרבה חסרונות ביום-יום. 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מתעלמת לרוב 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? בפעם האחרונה שהיה גשם... (אני תמיד שוכחת\לא לוקחת במכוון את המטריה). 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? מדי פעם 50.מהו הגובה שלך? 1.60 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לרוב אני נוטה להיות ביחסים טובים עם אנשים שהם מלכתחילה בעלי תכונות שאני אוהבת. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא ממש 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לעיתים 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? הממם? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? "כל אדם הוא מיוחד, בדיוק כמו כל השאר"
60.האם נהנת מהשאלון? אהא

SpyKid

New member
מצויין!

סוף סוף חומר מעניין! סוף סוף מתמטיקה אמיתית! סוף סוף התקדמות בחומר בקצב נורמלי במקום למידה של אותה נוסחא במשך חצי שנה! סוף סוף מרצים טובים במקום המורים של התיכון!

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif

מה גרם לך לחשוב שהמרצים גרועים?
[הבהרה: אני לא טוענת שכולם (או אפילו הרוב) טובים, ואני גם לא יודעת איך הם ביחס למרצים באוניברסיטאות המובילות בעולם. אבל אכן אפשר להבחין במרצים טובים, בניגוד לביה"ס שבו יש מעט מאוד מורים טובים].

למעלה