למי שמשחק כדורסל!!

למי שמשחק כדורסל!!

מענין אותי אם גם לכם זה קורה?? אז ככה אני הרבה פעמים הולך לבד למגרש לסלים היותר נמוכים ומדמין לעצמי משחקים של הפועל וכו. שסיפרתי את זה לחברים צחקו עלי. מענין אותי דעתכם! נ.ב לפחות זה כיף לדמין אליפות וכו. כי נחת אין לנו! אז לא לצחוק עלי חח

גם אני הייתי עושה את זה...

אפילו בבית בחדר. לוקח סל קטן ומדמיין משחק בקצרה. חח

AmiTutiT14

New member
זה לא שלא נשאר לנו העונה כלום

חוץ מלדמיין.. זה שלא נשאר לנו אפילו עונה

שiש

New member
מה שאומר...

שלא נותר לנו אלא להפוך לטפילים ולעשות מנחוס לקבוצות אחרות. [כנראה שבמנחוסים אנחנו טובים, אה?] ובנימה אופטימית זו: בהצלחה לגליל היום בערב, מול הפועל ת"א, להם אני מאחלת מכל הלב כשלון צורב כואב ואכזרי. למי שמעוניין, שידור בערוץ 5, 20:15.

AmiTutiT14

New member
לא לא לא לא!!!!!

אסור שגליל ינצחו!!! לדעתי אם הם יהיו הסגנית של המאפיה אז קוז'י ישקול בצורה יותר רציניתלעבור לשם. אני דווקא מאחלת להפועל לנצח בסידרה. למרות שהם ניצחו אותנו, ולמרות שאני לא מתה על אייזנברג, כל הכבוד להם שהם מתגברים על המכשולים. ותודה שהודעת על השידור!

שiש

New member
קשה לי.

אני מרגע לרגע יותר שונאת את הפועל ת"א. באמת. ואת גליל, מצד שני, אני מאד מאד אוהבת העונה. אם כי גורם הקוז'י הוא גורם חשוב בהחלט... לעזאזל! לא רוצה שת"א ינצחו! ואפרופו קוז'י, בדיוק היום קראתי שהוא התארח שבוע שעבר עם גידי דודי בבי"ס שלך, כחלק מהמסע החינוכי שלו. האמנם?

אשקלון ויש בה המון!

אני יעודד את אשקלון. ארז כץ נשמה. אריאל בית הלחמי אחלה. יאללה בהצלחה יום ראשון! אבל יותר מכל............... אוווווווווווווווווווו צ.ס.ק.א מוסקבה, צ.סק.א מוסקבה, צ.ס.ק.א מוסקבה צ.ס.ק.א מוסקבה.. אווווווווווווווווווווווווווו אבל קודם פנאתנייקוס .... איי כמה חבל שאיתן לא פה הוא היה מצטרף לשרשור היפה הזה

שiש

New member
אשקלון אחלה

אבל בינתיים אני מדברת על המשחק של היום. דרך אגב, מישהו יודע מה נסגר עם המשחק אימון של מכבי ואפס פילזן? הבנתי שווילי הוביל עליהם בשלב מסוים.

AmiTutiT14

New member
אם הם לא ניצחו את פילזן מצבם רע

ביחס לפנא.. אני שונאת אותם כל כךךךך!!!

שiש

New member
חבורת כונפים

העיקר שפילזן היו "הפראיירים היחידים שהסכימו לשחק נגדם" לדברי פיני. מכבי לא יקחו את היורוליג השנה.

AmiTutiT14

New member
עושים לו טובה והוא יורד עליהם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממש רעה תחת טובה.. איש מגעיל!! רק פארקר ה
בסדר...

AmiTutiT14

New member
הוא כזה אדם טוב!! הוא לא עושה לי רע

על הנשמה, הוא הנשמה!! איזה שחקן אדיר! מבוזבז על מכבי.. בעעע...זה נראה כאילו אונסים אותו להשאר שם. שהמלך יעלה להפועל!! זה יהיה כזה טוב! כי אז להפועל יהיה גם מלך, לא רק נסיך!

שiש

New member
נו זה פיני, מה את מתרגשת?

השחצנות ההתנשאות והזלזול זורמים אצלו בדם ה"כחול"(צהוב) והעכור.

AmiTutiT14

New member
אין לו דם כחול.. יש לו דם צהוב..

למען האמת זה בכלל לא דם.. זה שתן

למעלה