למי שמעתניין..משהו מעיתון...

casperit

New member
למי שמעתניין..משהו מעיתון...

אממ בעיתון teen pepole קריסטין נבחרה לאחת מה25 החמים מתחת לגיל 25... יש שם פרטים עליה ותמונה. יעל

casperit

New member
seventeen.com

האתר של העיתון (עיתון שאני מנויה עליו) יעל

אבל אין פה כלום על ה...

TeenChoice Awords אין שום אתר שיש בו תמונות מהטקס הזה או משהו?

לאנה

New member
את מנויה על סבנטין?!

גם אני רוצה!, כמה זה עולה לך, כלומר, שולחים לך את זה לארץ? (סליחה, אני יודעת שזה לא קשור, אבל אני פשוט חייבת לדעת!)

זה טוטאלי בסדר...

כל עוד בתוך השירשור ולא בהודעה חדשה? זה מצויין! אתם יודעים, המטרה של הפורומים היא גם להיפגש עם אנשים...

לאנה..

כדאי לך לקנות עיתוני נוער שתהיי באמריקה... שאני הייתי, קניתי קוסמוגירל.. ד"א, מתי את טסה??

לאנה

New member
מחר!

אה, אנשים, כמעט שכחתי - אני לא יהיה פה שבועיים!, טוב, בערך, אני מתכוונת להכנס בכל הזדמנות שתיהיה לי, אבל בכל זאת.....

casperit

New member
אממ

זה עולה 23.05 דולר לשנה (12 גליונות) שזה יחסית ממש לא יקר. חוץ מזה את כל העיתונים האמריקקים אפשר להשיג בלי בעיה בארץ... אני קונה את סבנטין וטין פיפל וקוסמו גירל ועוד כל מיני וכולם עולים בסביות ה30 שקל... אממ לפי דעתי עשו בטין צ´ויז אוורדס משהו כמו בזה של האמ טי וי שהטקס עצמו היה זמן כלשהו לפני שהוא שודר והזוכים יתפרסמו רק אחרי שהוא ישודר.. באתר כתוב שהוא עוד שבוע... אממ בעצם יכול להיות שכבר כתוב את הזוכים, יש כזה טור מימינה בכל מיני צבעים אזלמטה יש תכניס לטקס.. יעל

לאנה

New member
תודה רבה!

ובקשר למחירים בארץ אני יודעת, קניתי פעם "טין ביט" והוא עלה גם משהו בסביבות השלושים.....

talrv

New member
ראיתי פעם את הכתובת..

איפשהוא בפורום של באפי קוטלת הערפדים (גם שרה מישל גלר זכתה).. את יכולה לשאול שם...

Digi Lista

New member
ראיתם בהולמרק?...

היה לפני יומיים(ובטח עוד מיליון פעמים כי בהולמרק הכול חוזר על עצמו) את מאחורי ההפקה של הסרט שלגיה? קריסטין קרוק היא שלגיה, והיא אומרת שלדעתה חשוב להסתכל על האופי ועוד דברים חכמים, אמרו שלקחו אותה כי היא סיפרה למפיקים(או במאים, אני לא זוכרת)שמפריע לה לפעמים שהיא יפה(ממתי יופי כזה זאת בעיה?...)ושהיא רוצה להתקבל לדברים בזכות כישרונות שלה...צודקת בעיקרון... אבל... רציתי לראות את הסרט עצמו והוא עדיין לא משודר(חרשתי על העיתונים,טי.וי גייד...)הוא נראה מהמם(אפקטים, נופים,דמויות...מושקע כמו רוב הדברים של הולמרק), קריסטין ממש מושלמת לתפקיד!(מהמעט שראיתי במאחורי ההפקה...)

KerenWelling

New member
ברור..

גם ראיתי את מאחורי הקלעים,וגם את שלגיה עצמה....איזה 4 פעמים ראיתי... וגם את הסרט עם דין קיין...(שהוא משחק שמה שריף....יו!,אני לא מאמינה ששחכתי איך קוראים לסרטטט)....

למעלה