"עוד יבוא שלום עלינו, עוד יבוא שלום עליו, עוד יבוא שלום עלינו ועל כולם!!!!!" אתה כל כך צודק.. הרי מאחורי כל הדעות, רצונות, מאווים אנחנו אותו הדבר.... בדיוק אותו הדבר.... אוהבת אותך יום מעולה שיהיה לך... איב
כמוהן, יעזור אם גם הפלסטינים יאהבו אותנו קצת יותר ובמקביל גם יפוצצו/יתאבדו/ יירו עלינו קצת פחות. סליחה שאני ספקן אבל האם אהבה בין היהודים השונים ("בין דתיים וחילוניים" וכו´ כמו שאמרת, דויד) תעזור לנו במאבק של חיילי ישראל - בימים אלה - נגד מרצחים פלסטינים בג´נין ובשכם ? האם אותה אהבה תמנע פיגועים באולם הארועים בנתניה ובחדרה ? דווקא האהבה ? כמובן בלי להיכנס לפוליטיקה.
לא משנה אם אני נוצריה יהודיה או בודהיסטית... מתחת לכל האמונה בדתות שונות ובדעות שונות אנחנו אותו יצור אנוש... כולנו "רקמה אנושית" אחת... נכון, אתה צודק. עכשיו כשאחי הגדול עושה מילואים בג´נין, נכון זה קשה לראות את האהבה שתפתור את המצב.. אח שלי אומנם שירת בקרבי וגם נאלץ להרוג אבל לעולם לא ראה את הנשק ככלי שהורג אלא ככלי שמגן. הוא יררה או דקר כי לא הייתה ברירה אחרת. כשחבר שלו הכי טוב נהרג וביום הזיכרון אני רואה בטכסים צבאיים נשק ולידו פרח.. יש מעין חיבור כזה לא הגיוני אבל יש בו גם מעין ההגיון.. תחשוב על החיבור הזה.. השנאה לא תוביל אותנו לשום מקום!! אבל אהבה כן וקבלה כן וסובלנות כן.. מקווה שאתה מצליח לרדת לסוף דעתי אוהבת איב