למי שמעונין, שינויים ב - HSMP

dudy1979

New member
למי שמעונין, שינויים ב - HSMP

אפשר למצוא פרטים באתר של ה - Home office (תגללו למטה עד שאתם מוצאים את Highly Skilled Migrant Programme. יש שם שני מסמכים: HSMP guidance, HSMP form. המסמכים הללו פורסמו לפני יומיים. סופשבוע טוב לכולם. דודי.

cookie9

New member
תודה רבה מאד!!!

חיכיתי למסמך הזה מאז שיצאה הטיוטא
האם אתה יודע ממתי חוקים אלו נכנסים לתוקף? בתודה

dudy1979

New member
החל מ - 8 בדצמבר 2006

בבקשה. הורסיה הישנה היתה בתוקף עד 7 בנובמבר 2006. מ - 8 בנובמבר עד 7 בדצמבר לא ניתן להגיש בקשה. ניתן להגיש שוב בקשה החל מ - 8 בדצמבר 2006 (כבר תחת הורסיה החדשה). שימי לב (וכתוב שם במסמך), שהולכים להיות שינויים נוספים (זהו רק השלב הראשון לקראת תוכנית ה - tiers). אף אחד עדין אינו יודע במדויק מהם שינויים אלו. עצה שקבלתי מגורם לא רשמי אחרי שאמרתי לו שהשינוי רק עושה לי חיים יותר קלים: רצוי לא לחכות יותר מדי עם הבקשה, כיוון שאם אני עומד בקריטריונים היום, אין שום ערובה שאעמוד בקריטריונים לאחר השינויים הנוספים. סופשבוע טוב.

gesus

New member
הקשיחו מאוד את התנאים

אם אין לך MBA או יותר מתואר ראשון סביר להניח שלא תעמוד בקריטריונים.

cookie9

New member
לא מדוייק

1. על תואר ראשון אתה מקבל עכשיו יותר נקודות מאשר בתכנית הקודמת. 2. דרישות השכר לא השתנו (הרמה הגבוהה ביותר היתה ונשארה 17500 פאונד לשנה למי שעובד ומשתכר בישראל) 3. אין כעת דרישה למספר מסויים של שנות נסיון בעבודה (בתכנית הקודמת הדרישה היתה 5 שנות נסיון אם עברת את גיל 28) 4. בנוסף לכך, גם גילאי 28-31 מקבלים עכשיו תוספת נקודות לדעתי, זו הקלה בתנאים

dudy1979

New member
אכן, הדרישות ירדו

למעשה, דרישות השכר אפילו ירדו. על מנת להשיג מספר נקודות מקסימלי בקטגורית השכר מספיק להרוויח 17,500 פאונד לשנה (לעומת 26,000 בשיטה הישנה מתחת לגיל 28). מה שכן, עכשיו צריך להשיג 6 ב - IELTS (במקום 5 ממקודם), אבל זה עדין אפשרי בלי להיות מומחה יותר מדי גדול באנגלית.

gesus

New member
יש לי רק 65 נק'

30 על תואר ראשון, 20 על גיל ו-15 על הכנסה. בשיטה הקודמת עברתי בקושי, אבל עברתי. עכשיו אני צריך עוד 10 נק' לגרד משום מקום. חבל שעל ידע באנגלית לא מקבלים ניקוד, יש לי שני מבחנים בממוצע של 7.5 ו-7 שעשיתי להגירה לקנדה.

cookie9

New member
מה שנכון נכון

"הכה בברזל בעודו חם"
נראה לי קצת מוזר שהחוקים החדשים ייכנסו לתוקף מיידי לפני שתכנית ה- tiers נכנסת לתוקף...

dudy1979

New member
אני מניח שהם משחררים בלון ניסוי

לפני שהם מכניסים לתוקף תוכנית חדשה עם הרבה שינויים יחסית למה שנהוג היום.

Woking

New member
דרך אגב

אם מישהו כאן במקרה כותב בלוג על התהליך אני אשמח להוסיף אותו לקישורים.

למעלה