למי שמעוניינת....

dannale

New member
למי שמעוניינת....

שלום לכל בעלות הטעם הטוב במוזיקה.... שמי דנה, אני מעריצה של bsb עוד מתחילת דרכם..... (מלפני 9 שנים) במהלך התקופה הצטברו אצלי המון מזכרות מהיום הראשון בהחלט- קלטות וידאו,קלסרים עם כתבות נדירות ועוד כל מיני שטויות למינהן, אם מישהי מעוניינת לקנות או אפילו לקבל חלק מהחומר הזה אני אשמח להמשיך את המורשת

sivanick

New member
נצל"ש

זה לא הטופ 10 הכי מושלם שראיתם אי פעם?
השלישייה הראשונה הייתה הכי מוצדקת..ככה בדיוק היה צריך להיות. אה ודוד שלי מ-ט-ו-ר-ף על אינקומפליט!! והוא בן 50 ומשו
אה אבל הוא אנגלי

זה בהחלט היה מושלם..

אבל זה לא מספיק טופ 10!! אני רוצה טופ 20!!! אה.. ומישהי שמה לב לפדיחה בקליפ אבריבאדי?! בחלק האחרון, כשהם רוקדים אז יש קטע שהם על הרצפה ואם תסתכלו טוב טוב על בראין, יש קטע שהוא פשוט יושב שם בלי לרקוד! שימו לב!!

DarkAngel 05

New member
היה ממש ממש יפה..

היה כיף .. וגם לראות את הקליפים הישנים.. זה כל כך חמוד... הם הרגו באברבדי
הם כאלו מצחיקים.. ומי שראתה היה כזה באמצע ראיון קטן... והיה את הקטע שניקי שם את הנקניק על הפרצוף (מישהי כבר הזכירה את זה פה) לקח לי זמן לקלוט מה זה היה

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

זה היה מושלם
ובפרסומות היה את הArtist Bite שלהם, עם חלקים מהיומן החדש

עדידי15

New member
וואי ניק עם שיער הפטריה הרג אותיייי

ואם שמתם לב לפני שהתחיל השלישיה האחרונה הם סיפור על ההופעות והמעריצות(משהו כזה
) בקיצור מראים את ניק כביכול "מקיא" ואז רואים שזה היה כוס כי הוא הסתיר אותה עם היד חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורע הוא
וגם בריאן עשה איזה משהו מצחיק חהחהחהחה ובאברבודי אז בסוף שהם נבהלים קרע אותי חח

dannale

New member
דרך אגב יש לי ג דיסקים

סינגלים ישנים , כמובן שמחלק מהם אני לא מוכנה עוד להיפרד

dannale

New member
של המון קטעים....

הייתה תקופה שהייתי דבוקה עם היד על הכפתור הקלטה וכל קטע שהיה עליהם הקלטתי (כל מיני מבזקי חדשות בערוצים זרים ספיישלים בmtv הופעות וכאלו)

למעלה