למי שמעוניין...

למי שמעוניין...

יש לי את האלבום המ-ל-א של קארי "some hearts" חנה מצטערת שפתחתי שרשור חדש חשבתי שזה מצדיק את זה...

הורדתי...

ירד תוך שעתיים בערך בbittornet בכל מקרה אם מישהו רוצה שירין ספציפים או את כל האלבום שיגיד לי אני אעלה את השירים לכאן

otollo

New member
לא חשוב,מצאתי כבר

אבל תודה בכ"ז...במילא אסור לנו לדבר על הורדות

otollo

New member
חח

זה ירד
הדיסק ממש יפה! אהבתי את השיר wasted ואת stars with goodbye(שמזכיר באופן מפחיד את ג'יזוס טייק דה וויל)

הנה השיר הראשון של האלבום...

קוראים לו wasted אני אהבתי... חנה אני מקווה שזה בסדר אפשר להמשיך לשים עוד?

Juliann

New member
טנקס פינקה...! ../images/Emo24.gif

אני שומעת ברגע זה... ההתחלה נשמעת נחמדה.... עכשיו הפזמון..... אממ די בינוני בינתיים. הפקה בסדר, הקול טוב, השיר לא טוב כמו השיר של ג'יזס... בלאדת קאנטרי שכזאת. להיט גדול זה לא יהיה. מפתיע אותי שזה השיר שפותח את האלבום... אני מקווה בשביל קארי שיש לה חומרים יותר טובים?... תודה על הלינק

טוב שמעתי וככה...

יש ויש האמת זה לא אלבום השנה זה בטוח היא לא קלי קלארקסון והיא גם לא תיהיה בחיים אני מאמינה שהיא לא תצליח כמוהה גם אם היא תשנה את הסגנון לפופ רוק.. לקארי אין ספק יש קול מעולה אבל היא קצת משעממת השירים חוזרים על עצמם כל שיר מזכיר את הקודם אבל יש כמה שירים שבלטו יותר מאחרים כמובן שהשירים שגנבו את ההצגה של הדיסק הם :jesues take the wheel ו inside your heaven אבל גם wasted ו that's where it is ממש עשו לי את זה... יש עוד כמ נחמדים אבל בסך הכל הרגשתי כאילו אני שומעת את אותו שיר בלופים כל הזמן רק עם מוזיקה שונה... אבל לאוהבי קאנטרי זה יתאים למרות שהיא ממש לא שאנייה טוויאן הבאה.. וחוץ מזה זה האלבום הראשון שלה לא היה לה ממש חופש בו אני בטוחה שהאלבום השני ישמע קצת יותר טוב ומקורי ככה זה תמיד

Fairywitch

New member
זה מאוד גבולי../images/Emo4.gif

עדיף להעביר את השירים בדרכים אחרות. זכויות יוצרים, חוקי תפוז וכאלה...

Fairywitch

New member
אני קוטעת פה את הדיון על הורדות.

תמשיכו בדרכים פרטיות- זכותכם.

Kryptonite

New member
הדיסק כבר דלף?../images/Emo168.gif

הוא רק אמור לצאת עוד עשרה ימים, איזה באסה.

Fairywitch

New member
בהחלט מצדיק../images/Emo70.gifתתחדשי../images/Emo24.gif

אני מקווה שחוקי ולא צרוב

אמממ ג'ולי...

שמעתי רק את השיר wasted ביינתים והוא ממש נחמד כל השאר לא הייתה לי הזדמנות אבל כל השירים כבר על הMP3 שלי אז אני כנראה אשמע אותם מחר בדרך לעבודה ואז אני אתן לכם חוות דעת מלאה

למעלה