למי שמעוניין: -->

KKnDoIt

New member
למי שמעוניין: -->

אתם מכירים את התוכנה הזו ?
http://www.borland.com/cbuilderx/​
עד כמה שאני יודע, הגרסה של Personal היא לשימוש חינמי, אבל לא הורדתי או התקנתי (בעיה שם מקום, כרגע), כך שאני לא יכול למוסר רשמים.

vinney

Well-known member
אתה יודע נכון

אני לא השתמשתי בCBuilder, אבל הרושם שיש לי מ C#Builder, דלפי וKYLIX הוא שBORLAND, כרגיל, עושים כלים במחשבה על המשתמשים, ולא על המונופול.

KKnDoIt

New member
אם כך זה צריך להיות כלי מרשים ביותר

גם סביבת פיתוח מלאה ומקיפה (בדומה ל- VS), גם תמיכה בקומפיילרים של GNU, וגם חינם לשימוש אישי (אם כי חסר תכונות רבות בגרסאות מלאות יותר). בכל אופן שווה בדיקה, ביחוד למי שמפתח הרבה. דרך אגב: אתה מכיר את KYLIX ? זה באמת מבין פיתוח בסגנון DELPHI ללינוקס ? זה עובד ?

vinney

Well-known member
לגבי KYLIX

אז זוהי דלפי, רק בלינוקס. פרוייקטים בדלפי אפשר לקמפל בKYLIX ולהפך, ללא שום שינוי בקוד (בתנאי שאתה משתמש בספריות שמסופקות עם הקומפיילר, יש שם הסבר מאוד מפורט באילו תנאים צריך לעמוד בקבצי עזרה). זה מאוד נוח, מאוד מועיל, ולדעתי ככל שיתקדם פיתוח GUIים למיניהםב בלינוקס, זה מאוד יתפוס. לאנשים שמתכנתים לעצמם/ללא כוונת רווח זה ברכה שבורלנד מאפשרים להוריד את כלי הפיתוח חינם, ולאפשר לפתח לשתי המערכות במקביל יישומים ברמת גימור (לדעתי) מושלמת. כן, תרדו עליי חופשי

joeher

New member
למה לרדת?../images/Emo22.gif דלפי היה הכלי הראשון

למיטב זכרוני (ואני השתמשתי בו ל WIN3.11 - גירסת 16 ביט) שאפשר לכתוב משהוא לחלונות מהר וטוב, ולדעתי מאז הוא רק השתפר (למרות שאיני משתמש בו זה מכבר באופן אישי)

למעלה