למי שמעוניין

Michael C

New member
למי שמעוניין

כשאני שומע את כל הסיפורים הקשים כאן בפורום אני מתכווץ. אני תמיד רוצה להמליץ על טיפול הומיאופתי אך תמיד חושש מאחר ואנשים לא לוקחים אותי ברצינות. אעשה זאת פעם אחרונה כאן בהודעה הזו (אלא אם כן אתבקש לדבר על כך). טיפול הומיאופתי הוריד אצלי את הטוראט באופן משמעותי!! זו לא אימרה שניתן להתייחס אליה בזלזול!! מי שהכיר אותי לפני וודאי יודע (שביק תוכל לאשר) את רמות השיפור. הומיאופתיה לא עובדת רק על מי שמאמין בה! היא עובדת על תינוקות, חיות, ואנשים שלא יוצרים קשר עם הסביבה (אנשים בתרדמת או אוטיסטים). כידוע לחלק ממכם לאחר הצלחת הטיפול הלכתי ללמוד הומיאופתיה (אני כיום בשנה השלישית) ובמהלך לימודי נתקלתי שוב ושוב באנשים שנעזרו בהומיאופתיה כאשר שאר הטיפולים נכשלו, מקרים קשים בין השאר פסוריאזיס ואפילפסיה. טיפול הומיאופתי לא עושה ניסים (לרוב)!! ולא הוגן לצפות לנס.אך הוא טיפול יעיל ובטוח (כשהוא מבוצע על ידי הומיאופת מורשה). מי שמעוניין לנסות מוזמן לכתוב אלי ואוכל לכוון אותו למטפלים טובים. בנוסף, בקליניקת הסטאג' שבמכללת מדיסין (בה אני לומד) ניתן להגיע לטיפולים במחיר זול למדי. אם הנושא הכלכלי מעיק, ישנה אופציה להגיע לטיפול לפני כיתה (במכללת מדיסין) בחינם. אם יש כאלו שיהיו מעוניינים להגיע ולהחשף לפני כיתה (כ-13 איש) צרו איתי קשר. אם מישהו יהיה מעוניין במידע על הומיאופתיה, שוב ,שיפנה אלי... ואם אף אחד לא מעוניין.... סליחה ניסיתי.. רק רציתי לעזור בדרך היחידה שאני מכיר... כל טוב מיכאל.

כל הכבוד על ההצעה מיכאל

האמת שזה מתחיל לעניין אותי ... מה אתה אומר, שננסה ?

o g

New member
אצלינו לא הצליח../images/Emo31.gif

היינו אמל הומאופט מאד נחשב שמגיע מאנגליה פעם בשנה שמו ג'רמי שר , ולא היה שום שיפור למעט הירידות והעליות הרגילות שאנחנו אף פעם לא יודעים אם זה בגלל הטיפול או בגלל המהלך הטבעי של הטוראט. אח"כ היינו בקשר עם הומאופטית מחיפה, שהיתה מאד רצינית אבל לצערינו לאלון זה לא עזר והחלטנו לחזור לקלוניריט. האמת? - גם הקלוניריט לא עוזר מי יודע מה... זה כל כך מתסכל נקווה לטוב שבת שלום וחג שמח לכל ידידינו בפורום

Michael C

New member
ג'רמי שר

באמת אחד ההומאופתים הנחשבים כיום בעולם, אם כי נראה לי בלתי אפשרי לנהל טיפול בפגישות של אחת לשנה. צר לי לשמוע שהטיפול בחיפה נכשל. אני לא מצליח לחשוב על סיבה. אך יש משפט בקרב הקהילה ההומאופתית: אם יש מקרה שלא עובד, על תאשימו את ההומאופתיה, תאשימו את עצמכם (ההומאופתים אני מתכוון). אני מנחש שאלון פשוט לא קיבל את "ה"רמדי ההומיאופתית שמתאימה לו, לא חסרים מקרים כאלו וזה באמת מאוד מתסכל. מיכאל

o g

New member
ג'רמי שר הוא אח של חבר טוב שלנו

נפגשנו איתו פעם אחת פנים אל פנים בארץ, אבל היינו איתו גם בקשר טלפוני באנגליה. ההומאופטית מחיפה, אגב, הגיעה אחרי התלבטויות לאותה תרופה שהוא המליץ,ואחרי מספר נסיונות (ושנה שלמה) ניסתה משהוא אחר. כמו שכתבתי, בגלל הגלים הטבעיים לא ידענו למה לשייך את ההחמרה וההטבה ומכאן גם התיסכול שהיה לנו. הלואי שזה היה עוזר. אני שמחה שאצלך זה הצליח, אולי אלון פשוט לא התאים לטיפול הזה.

lati1

New member
אורית הי,

רק לשם האינפורמציה - אנחנו ניסינו לפני כמה שנים דיקור סיני, ובהתחלה היה שיפור ניכר. אח"כ היתה מעים חזרה למצב הרגיל. יכול להיות ששווה לנסות, אם עוד לא עשיתם זאת.

o g

New member
לטלי מאורית

ניסינו שיאצו וקצת דיקור אבל ,סורי....לא ממש עזר למעט הרגשה טובה ואני בכלל לא ממעיטה בזה. כשהיו טיקים חזקים בצואר ,אלון ממש התלונן על כאבים ואז השיאצו והדיקור כן הקלו אבל רק על הסימפטומים. מעניין שבזמן הטיפול אלון שאל את יסמין (המטפלת המקסימה שלו) אם התנועות שלו מפריעות לה והיא אמרה שממש לו ותוך דקה הוא נרדם לגמרי כשהכלבה שלה רובצת צמוד אליו על השטיח הייתי צריכה לצלם

Michael C

New member
הבהרה...

אמא שלי טוענת שההודעה שלי לא ברורה מספיק.. התכוונתי לכתוב שאם מצבו של המטופל לא משתפר ההומיאופת יכול להאשים רק את עצמו ולא את השיטה (וכמובן לא את המטופל). שבת שלום וחג שמח!!

השגיא

New member
אצלינו האומגה 3 עוזר

וקשה לי להגדיר איך בדיוק. שי טוען שזה עוזר לו גם בטיקים. אני לא חושבת כך [אולי יש כאן אלמנט של פלצבו]. זה נותן איזו הרגעה מלמעלה, שוב קשה לשים את האצבע, כי בכל זאת יש התפרצויות זעם אבל יותר קל לו לצאת מהם, ונראה כאילו בתוך ההתפרצות, הוא מודע למה שקורה לו. [המודעות יכולה לעזור כי היא מביאה לרצון]. באופן הכי בולט זה העלים התנהגויות חריגות עם החברים. כאילו יש לו שליטה טובה יותר על מה שקורה.

חגית35

New member
להבדיל מהומיאופטיה- אומגה 3 נחקרה

מדעית ויש אינספור רפרנסים עליה. ומי כמוך יודע וקרא ומכיר אותם. אז במקרה הזה כן ניתן לשייך את ההטבה בטיקים כמו גם להתפרצויות זעם (וגיא בן צבי guybz כתב על זה המון כאן ואף צרף קובץ מרתק בנדון על חומצות שומן חיוניות, מניסיונו עם בנו, באומגה 3 ). אגב כמה גר' אומגה 3 הוא לוקח ליום?

השגיא

New member
כמה הוא לוקח?

כרגע 2400 מ"ג ביום, אבל הבן שלי מאוד רזה, [לא מחוסר אוכל הוא אוכל הרבה], הוא שוקל 25 ק"ג. [נכון ללפני 3 חודשים] אני בטוחה שנעלה את הכמות , אבל כרגע זה מספיק, אני חושבת. גלית

חגית35

New member
2.4 גרם זה מינון יפה מאוד!

האם אתם משתמשים באלספה? אשמח לשמוע באילו תחומים את רואה שיפור והאם אתם עושים עוד משהו במקביל?

השגיא

New member
עד היום השתמשנו באלטמן

פשוט כי היה מבצע, שנים במחיר 95 ש"ח. כנראה גיא בן-צבי יתחיל למכור עוד מעט כדורים במינון 600 מ"ג, שהוא מייבא לבד ,אברר אם זה כשר [יש בכדורים ג'לטין, שעשוי מעצמות ויכולה להיות בעיה], ואם כן כנראה שאקנה ממנו. שבת שלום גלית

חגית35

New member
הג'לטין אכן מופק מעצמות שוורים

יש חברות המשווקות כמוסות עם ציפוי ג'לטין כשר כמו אומגל, אך היה לנו איתם קטע הזוי לפני כמה שנים של מכירת מוצרים (זה היה ממרח אומגה בטעם תפוז כי בני לא ידע לבלוע אז) שפג תוקפם עם מדבקה שכיסתה את התאריך , התאריך שהוסתר שתביני היה של שנתיים קודם לכן!!! המדבקה המחודשת הודבקה כנראה בנמל ע"מ שירשו ל"משלוחה" להיכנס לארץ...מאוד כעסתי (וכמובן התרעמתי והתלוננתי לכל הגורמים- משרד הבריאות, התעשיה והמסחר, רשת GNC שבאחד מסניפיה רכשתי את הממרח ושעקב תלונתי הסתבר שיש להוריד בכל הסניפים את הממרח הזה כי בכולם היה אותו סיפור של מדבקה של "רענון תאריך פג תוקף") בקיצור הרעש הזה גרם להסרת כל מוצריהם מהמדפים נכון לאותה תקופה, עד אשר אולי מאוחר יותר הם ייבאו לארץ משלוח חדש עם מס' אוצווה חדש וטרי ואמיתי. הדבר ערער את בטחוני כיוון שאם הם עושם זאת אולי אחרים גם ולעתים עוד במפעל היצרן, כך שלעולם אל נדע שרק האריזה הוחלפה והשמן בפנים לא. שמן דגים מחומצן הוא רעל לכל דבר ועניין!!! מאז אין לי אמון במוצריהם ואני לא קונה כל מוצר מכל יבואן כי לכי תדעי... בכל מקרה אני זוכרת שהם היו מייבאים מוצר בשם טריומר או משהו כזה, שגם המינון EPA/DHA שלו חזק יותר מאלספה, עם הכשר בד"צ לדתיים שהג'לטין שלו מופק מבהמות כשרות.

o g

New member
הלחצת אותי

גם אנחנו התחלנו באומגה. אבל איזה תעודת ביטוח יש מהחברות אחרות. זה שהן יותר יקרות לא אומר כלום חוץ מזה שאני פריירית שמשלמת עבור השם. מאיפה גיא עומד להביא את הכדורים? זה יכול להיות פתרון נהדר המינון הגבוה אחרת כל היום צריך לקחת כדורים ולהתעסק עם זה. ונראה לי שזה לבד כבר מנטרל חלק מההשפעות החיוביות של הכמוסה, במובן ש.."כל היום אני לוקח תרופות , 6 מזה ו-6 מזה ו-6 מההוא, לפני האוכל אחרי האוכל - בטח יש לי אצלי משהוא מאד לא בסדר..." שונאת תרופות, אבל אוהבת את הבן שלי מאד אז מתגברת. חג שמח אורית

חגית35

New member
נכון זה המון כמוסות לבלוע

הייתי שם... בכל מקרה תבדקי כי יש היום כמה חברות שמשווקות מינון פורטה כולל אגב אלספה וגם אלטמן ויש עוד אז תשווי מחירים

השגיא

New member
חגית ,חזרתי אחרי שבת ואני רוצה

לענות תשובה יותר מפורטת. שאלת אם אנחנו עושים עוד משהו. האמת התשובה קצת מורכבת. חל אצלינו שינוי מנטלי מאוד גדול ,אני חושבת, שינוי שכולל התיחסות אחרת לכל מיני דברים. טיפולית- מלבד רפלקסולוגיה ,שלא ממש עזרה, עדיין לא עשינו משהו פרט לאומגה 3. אנחנו משתדלים להתאים את עצמינו יותר לילד, בהתאם לבעיות שקשורות לטוראט. לבדוק שכל הדברים שהם בסיס החיים שלו נמשכים, אבל להבין שיש דברים שאולי קשה לו יותר מלילדים אחרים לפתור בעצמו. לפני הטוראט, היינו הורים שדורשים לא מעט, גם בגלל ששי הראה יכולות וחוש אחריות יוצאים מן הכלל... אחד השינויים המנטליים היא ההבנה והקבלה שהבן שלי לא מושלם ואין סיבה שיהיה מושלם [ללא קשר לטוראט], ושכל חייו ילוו אותו דברים קצת יוצאי דופן.. וזה מוביל לשינויים הבאים שהראשון שבהם הוא ההפרדה, שלי ממנו, כוונתי, לא לחוות את כעסיו ויסוריו בצורה כ"כ עוצמתית כי אחרת אשתגע ולא אוכל לסייע לו בצורה טובה. והשני הוא קבלה מוחלטת וחוסר בושה. זה הבן שלי אני מעריצה אותו , בעיקר על האופן בו הוא מתמודד, לימדתי את עצמי לא לשים לב לטיקים. אנחנו יוצאים ומבלים איתו. הוא אפילו חזן לפעמים בתפילה אצלינו, [שר "אנעים זמירות" ובקרוב יתפלל "קבלת שבת"],ואגב גם בבית הכנסת של הורי. מי שהטיקים לא מוצאים חן בעיניו שיעוף לעזאזל... ושינוי נוסף הוא בהחלטה לקבל כל החלטה שקשורה בטוראט לאט וביסודיות. הטוראט הרי לא בורח לשום מקום ואני לא רוצה לשגע אותו בניסויים אלא לגרום לו לקבל את עצמו כפי שהוא. ובאהבה. מה שכן ,הוא מתחיל עכשיו טיפול בארגון וסדר במחברות ובכתיבה שלו, טיפול שאמור להיות כיף גדול, וגם להביא לכך שהוא, וגם אנחנו, נוכל לקרוא את מה שהוא כותב, ואולי אפילו למחברות מסודרות יחסית... גלית

הלנה

New member
הי גלית

מאד אהבתי לקרא את מה שכתבת. האם הגעת לזה לבד, פשוט החלטת וזה קרה (ההפרדה) או שנעזרת בסדנת הורים או משהו דומה? הטיפול בארגון וסדר זה על ידי הוראה מתקנת או משהו ספציפי אחר? הלנה

השגיא

New member
הלנה שבוע טוב!

אין לי תשובה ברורה איך בדיוק הגעתי לזה. אולי זה שילוב של צורך השרדותי ביחד עם שינוי בנסיבות חיי. אני מתכוונת, בעלי עוסק במשהו שגורם לו בתקופות מסוימות להעדר הרבה מהבית. דבר שגרם לקשר חזק מאוד ביני לבין שי שהוא הבכור. בדיוק בתקופה הזו, הוא סטודנט במשרה מלאה באוניברסיטה. [-איזה כיף!!] ולכן היה לי קל יותר ,בעזרת הרבה שיחות ביני לבין בעלי ,ליצור הפרדה. הטיפול לכתיבה מתבצע במכון שנמצא באחד הישובים לידינו. מכון שמטפל בהמון ילדים עם מגוון עצום של בעיות. מי שהולכת לעבוד עם שי, [בקבוצה], מכירה ומנוסה בתסמונת טוראט. החבר הכי טוב של הבן שלי עבר טיפול כזה לפני שנתיים והוא כותב מקסים והמחברות שלו מסודרות. אני בהליכים מול קופ"ח מאוחדת שישתתפו בטיפול ואז כל פגישה תעלה 23 ש"ח במקום 130 ש"ח. גלית

למעלה